Κωνσταντίνος Αργυρός: Αυτή είναι η ακαδημαϊκός αδερφή του τραγουδιστή και δεν μοιάζουν καθόλου

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει δύο αδέρφια αλλά λίγοι το γνωρίζουν μιας και ο τραγουδιστής κρατάει χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή.
κωνσταντίνος-αργυρός-αυτή-είναι-η-ακα-191005

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κρατάει χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό οι εμφανίσεις με τα αδέρφια του είναι ελάχιστες.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Λίγα λόγια για την αδερφή του τραγουδιστή

Εσείς το γνωρίζατε ότι ο αγαπημένος Κωνσταντίνος Αργυρός, ήταν διάσημος από τότε που γεννήθηκε;

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως ο γνωστός τραγουδιστής και τα αδέρφια του, Παύλος και Κατερίνα, είναι τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα το 1985.

Ήταν 21 Μαΐου όταν η είδηση της γέννησης τους έγινε γνωστή στο Πανελλήνιο, καθώς ήταν η πρώτη φορά στην Ελλάδα που ήρθαν στον κόσμο παιδιά με εξωσωματική γονιμοποίηση και ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης.

«Με τα αδέρφια μου είμαστε τα πρώτα τρίδυμα που έγιναν με εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ελλάδα. Η μητέρα μου τότε είχε πάει και σε εκπομπή της Σεμίνας Διγενή.

Αυτό το πράγμα ήταν σωτήριο για οικογένειες που δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά. Πόσοι άνθρωποι έχουν έρθει στο καμαρίνι μου και μου έχουν πει ότι χάρη στη μητέρα σου μπορέσαμε και κάναμε οικογένεια. Αυτό πήγε την κοινωνία λίγο πιο μπροστά», έχει δηλώσει στο παρελθόν ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του σχετικά με το θέμα.

Τα αδέρφια είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους, συνεργάζονται ενώ έχουν γίνει και κουμπάροι, μιας και ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει παντρέψει την αδερφή του, Κατερίνα.

Η Κατερίνα Αργυρού μένει μόνιμα στην Ολλανδία με την οικογένειά της και μάλιστα είναι καθηγήτρια Πανεπιστημίου. Πρόσφατα μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής είχε ταξιδέψει στη χώρα που διαμένει η αδερφή του ώστε να επισκεφτεί εκείνη και την οικογένειά της.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η σπάνια φωτογραφία με τα αδέρφια του

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι δημόσιες εμφανίσεις του Κωνσταντίνου Αργυρού με τα αδέρφια του είναι ελάχιστες. Παρόλα αυτά εμείς βρήκαμε μία φωτογραφία τους από το… 2012!

Εσείς μπορείτε να διακρίνετε την ομοιότητα;

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Μάριος Αθανασίου για Άννα Παναγιωτοπούλου: “Ο πρώτος ηθοποιός που γνώρισα και συνεργάστηκα”

«Απασφάλισε» η Βέφα Αλεξιάδου: «Έμεινα 13 χρόνια στον ΑΝΤ1 και δεν πληρώθηκα ποτέ»

Εορτή Αγίου Πνεύματος 2024: Πότε πέφτει το τριήμερο και για ποιους είναι αργία

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ