Μοναδική Κατερίνα Στανίση: «Εμένα δεν είναι ικανός κανένας να με στείλει σπίτι μου, δουλεύω από τα 12»

Σε μια σπάνια συνέντευξη, η Κατερίνα Στανίση μιλάει ανοιχτά τόσο για την καριέρα της αλλά και για την προσωπική της ζωή.
μοναδική-κατερίνα-στανίση-εμένα-δεν-191014

Μέσα από μια κατάθεση ψυχής, η Κατερίνα Στανίση μίλησε για την μεγάλη καριέρα της στο τραγούδι που ξεκίνησε από τα παιδικά της χρόνια, για τις μεγάλες συνεργασίες αλλά και τις δυσκολίες που έχει ο κόσμος της νύχτας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Δύο στις 10» η τραγουδίστρια τόνισε, ότι είναι πολύ επικίνδυνο για μια νεαρή κοπέλα να δουλεύει στη νύχτα.

Κατερίνα Στανίση: Απόσπασμα από την συνέντευξη

«Δούλευα από τα 12, δεν έζησα παιδικά χρόνια» είπε στην αρχή.

Στην πορεία, η Κατερίνα Στανίση πρόσθεσε για τη δουλειά της: «Ήταν πολύ επικίνδυνη η νύχτα για ένα μικρό κορίτσι, έχεις να κάνεις με τόσους χαρακτήρες, δύσκολος δρόμος. Επειδή ακούγονται διάφορα, εμένα δεν είναι ικανός κανείς να με στείλει σπίτι μου. Όταν θα έρθει η ώρα, θα πάω μόνη μου. Δούλεψα πολύ για να φτάσω ψηλά».

Όσο για τις σημαντικές συνεργασίες στη ζωή της, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Στέλιο Καζαντζίδη. «Ήταν μεγάλη τύχη να γνωρίσω προσωπικά τον Στέλιο Καζαντζίδη, ήταν ένας απλός άνθρωπος. Ο Γιώργος Ζαμπέτας ήταν πολύ ωραίος τύπος, τον αγαπάω πολύ. Τραγουδούσα σε ένα μαγαζί και με πήρε τηλέφωνο ο Γιώργος Νταλάρας. Μου λέει “κυρία Στανίση, είμαι ο Γιώργος Νταλάρας”, του λέω “άσε με ρε” και το έκλεισα. Εκείνη την εποχή μου έκαναν πολλές φάρσες στα τηλέφωνα. Και με ξαναπήρε ο άνθρωπος, έτρεμαν τα χείλη μου από την ντροπή μου, κι έτσι ανταμώσαμε. Στον Βασίλη Τσιτσάνη δεν άρεσε να σπάνε τα πιάτα» σχολίασε.

Κλείνοντας, η Κατερίνα Στανίση ανέφερε: «Ευτυχώς έζησα καλές στιγμές, αλλά στιγμές! Οι περισσότερες όμως τραυματικές, που δεν θέλω να τις θυμάμαι. Υπήρξαν άντρες που αγάπησαν τη Στανίση και όχι την Κατερίνα. Το κεφάλαιο έρωτας έχει κλείσει εδώ και χρόνια».

Κατερίνα Στανίση: Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αυτή είναι η ακαδημαϊκός αδερφή του τραγουδιστή και δεν μοιάζουν καθόλου

Θρήνος στην ελληνική μουσική σκηνή: Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια

Μάριος Αθανασίου για Άννα Παναγιωτοπούλου: “Ο πρώτος ηθοποιός που γνώρισα και συνεργάστηκα”

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ