«Απασφάλισε» η Βέφα Αλεξιάδου: «Έμεινα 13 χρόνια στον ΑΝΤ1 και δεν πληρώθηκα ποτέ»

Η Βέφα Αλεξιάδου αποκάλυψε το άγνωστο παρασκήνιο της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1 μέσα από μια αφοπλιστική συνέντευξη
απασφάλισε-η-βέφα-αλεξιάδου-έμειν-190986

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Βέφα Αλεξιάδου στην εφημερίδα Espresso και στον Βαγγέλη Καράλη. Η διάσημη μαγείρισσα μεταξύ άλλων μίλησε και για την συνεργασία της με τον ΑΝΤ1.

Βέφα Αλεξιάδου: Απόσπασμα από την συνέντευξη

Η τηλεόραση πώς ήρθε στη ζωή σας;

Το 1964 μαζί με τον άνδρα μου πήγαμε και ζήσαμε στη Νέα Υόρκη. Ακουγα στο ραδιόφωνο το ελληνικό πρόγραμμα και την Τίνα Σαντοριναίου, η οποία έλεγε τα νέα της Ελλάδας και στο τέλος έδινε δύο συνταγές. Ετσι, λοιπόν, όταν ήρθα στην Ελλάδα, πήγα και τη βρήκα και της πρότεινα αυτές τις συνταγές να τις δίνω εγώ και έτσι άρχισε η πορεία μου στα media. Επειτα έγραφα σε εφημερίδες συνταγές.

Το 1990, οπότε άρχισε η ιδιωτική τηλεόραση, «χτύπησα την πόρτα» του ΑΝΤ1. Εκεί συναντήθηκα με την τότε αρχισυντάκτρια του «Πρωινού καφέ», την κυρία Σακελλαρίου, κάναμε δοκιμαστικό και με πήραν με πρώτη παρουσιάστρια τη Ρούλα Κορομηλά. Ακολούθησαν η Πόπη Χατζηδημητρίου και η Ελένη Μενεγάκη.

Σύνολο, έμεινα 13 χρόνια στον ΑΝΤ1 και δεν πληρώθηκα ποτέ! Δεν με πλήρωναν γιατί μου έλεγαν ότι μέσα από την τηλεόραση διαφημίζω τα βιβλία μου, για εμένα αυτό δεν ήταν σωστό γιατί ήμουν η μόνη που δεν πληρωνόμουν, όμως το δέχτηκα γιατί είχα μεράκι και το έκανα μέσα από την ψυχή μου.

Από τις παρουσιάστριες που έχετε συνεργαστεί, ποια ξεχωρίζετε και γιατί;

Για όλες έχω την ίδια αγάπη, σε αυτές χρωστάω την καριέρα μου. Ολη η Ελλάδα κρεμόταν από τα χείλη μας, καμία σχέση με τις ψυχαγωγικές εκπομπές που υπάρχουν σήμερα.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Εορτή Αγίου Πνεύματος 2024: Πότε πέφτει το τριήμερο και για ποιους είναι αργία

Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: Ποια είναι η σύντροφός του Ελένη Κολτζή με την οποία θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Μοναχικό Πάσχα για τον Νικόλαο: Ανάσταση με τη μητέρα του Άννα Μαρία και τα αδέλφια του μετά το διαζύγιο

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ