Αποφυλακίζεται η γυναίκα που διέλυσε τη ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου: «Δεν νιώθω ασφαλής», λέει η ίδια

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου που έζησε τον εφιάλτη, σχολίασε «προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. Δεν μου είναι ευχάριστο, δεν με κάνει να νιώθω ασφαλής».
αποφυλακίζεται-η-γυναίκα-που-διέλυσε-196410

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μιλώντας στον Alpha αποκαλύπτει πως αισθάνεται που η γυναίκα η οποία της επιτέθηκε με βιτριόλι, αποφυλακίζεται σε 1,5 χρόνο από τώρα. Η ίδια τόνισε πως θα προσφύγει στα αστικά δικαστήρια.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η αποφυλάκιση της γυναίκας που της κατέστρεψε την ζωή

Τόνισε πως προσπαθεί να μην το σκέφτεται: «Δεν μου είναι ευχάριστο, δεν με κάνει να νιώθω ασφαλής. Όταν ένας άνθρωπος σε έχει κυνηγήσει να σε σκοτώσει και δεν έχει μετανιώσει, αυτό με κάνει να ανησυχώ» σημείωσε, ενώ αναφέρθηκε και στην επικείμενη προσφυγή της στα αστικά δικαστήρια.

«Ο στόχος της είναι να μειώσει την ποινή της στο Εφετείο. Πιστεύω ότι στη δική μου περίπτωση δεν βρίσκω λογική πάνω σε αυτό», τόνισε.

«Ετοιμάζομαι να κάνω αγωγή στα αστικά δικαστήρια για αποζημίωση και τα χρήματα να πάνε στους εγκαυματίες». Όπως σημείωσε, άλλωστε, δεν θέλει να πάρει χρήματα από τη γυναίκα που χαίρεται ακόμη με το κακό που της έκανε.

Ερωτηθείσα, τέλος, για τον ρόλο του έρωτα στη ζωή της και για τον σύντροφο που στάθηκε δίπλα της, δήλωσε:

«Ναι, μπορώ να πω ότι ήμουν αρκετά τυχερή σε αυτό το κομμάτι, που από πολύ νωρίς βρέθηκε κάποιος άνθρωπος που ήταν δίπλα μου και πραγματικά μου έδειξε την αγάπη του και τον έρωτά του, σε μια περίοδο πολύ δύσκολη για εμένα. Τότε δεν μπορούσα να το ζήσω και να το ευχαριστηθώ 100%, όμως ήταν εκεί».

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η συνέντευξη

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Δεν έχει τέλος η κόντρα: Κατέθεσε μήνυση η Άντζελα Δημητρίου – Δεν ξέχασε όσα ειπώθηκαν

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Δίνει ξανά Πανελλήνιες μέσα από την φυλακή – Σε ποια σχολή θέλει να περάσει

Ξεκάθαρος ο Καλλιάνος: Αστάθεια πριν την θερμή εισβολή – Πότε έρχονται μπόρες και καταιγίδες

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ