Ανείπωτος θρήνος για την Βάνα Μπάρμπα: «Τώρα θα είναι αγκαλιά με την αδελφή μου»

Η Βάνα Μπάρμπα μιλώντας στο Πρωινό άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για την ψυχολογική της κατάσταση μετά την απώλεια της μητέρας της.
ανείπωτος-θρήνος-για-την-βάνα-μπάρμπα-196407

Η Βάνα Μπάρμπα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε για τα συναισθήματα της μετά την απώλεια της μητέρας της. Η ίδια δήλωσε πως αισθάνεται μουδιασμένη από τον χαμό της μητέρας της ενώ ο πόνος της απαλύνεται από την εργασία και την πίστη στον Θεό.

Βάνα Μπάρμπα: Απόσπασμα από την συνέντευξη

Ειδικότερα, η Βάνα Μπάρμπα ανέφερε: «Αισθάνομαι μετέωρη και μουδιασμένη. Το μόνο που με σώζει είναι η δουλειά και η χρησιμότητα προς τους άλλους. Εκεί βρίσκω τον εαυτό μου. Όταν όμως σταματάει αυτό, γιατί δεν μπορείς να δουλεύεις 24 ώρες το 24ωρο νιώθω χαμένη. Δεν ξέρω αν πατάω τα πόδια μου στη γη, δεν ξέρω τι κάνω. Εκεί χρειάζομαι ψυχολογική υποστήριξη. Είμαι πολύ ευγνώμων γιατί με στήριξαν οι άνθρωποι την ημέρα που έχασα τη μητέρα μου».

Συγκινημένη, η ηθοποιός έκανε μια αναφορά και στην απώλεια της αδερφής της, λέγοντας: «Τώρα θα είναι η μητέρα μου και η αδελφή μου αγκαλιά. Θα είναι πιστεύω, όπως λέει και η εκκλησία μας, οι ψυχές τους καλά εκεί. Με βοήθησε το κομμάτι της πίστης, είναι ένα δεκανίκι. Η πίστη και η τέχνη είναι θεραπευτικές. Ένας λόγος που θέλω να ξεκινήσω να κάνω πάλι θέατρο είναι για να έρθω κοντά στο κοινό, πιστεύω ότι θα με θεραπεύσει. Αν για μένα είναι μία φορά δύσκολη η απώλεια, για τον πατέρα μου είναι 10 φορές γιατί ήταν μαζί 63 χρόνια».

Τέλος, σχολίασε ότι: «Είμαι πολύ υπερήφανη που κατάγομαι από μία τέτοια μητέρα. Ο πατέρας μου θέλει μεγαλύτερη στήριξη κι εγώ πρέπει να βρω τη δύναμη να βγω από αυτό σιγά σιγά για να τον στηρίξω».

Βάνα Μπάρμπα: Ολόκληρη η συνέντευξη

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Δίνει ξανά Πανελλήνιες μέσα από την φυλακή – Σε ποια σχολή θέλει να περάσει

Ξεκάθαρος ο Καλλιάνος: Αστάθεια πριν την θερμή εισβολή – Πότε έρχονται μπόρες και καταιγίδες

Δημήτρης Σταρόβας: Η πρώτη εικόνα μέσα από το νοσοκομείο – Βγήκε στο παράθυρο για να χαιρετήσει

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ