Ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη συγκινεί: Η φωτο με το κορίτσι του και το μήνυμα στον πατέρα του- «Μακάρι να την είχες γνωρίσει…»

O Nίκος Μπάρκουλης, γιος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη, ανέβασε μια πολύ συγκινητική φωτογραφία με την εκλεκτή της καρδιάς του.
ο-γιος-του-ανδρέα-μπάρκουλη-συγκινεί-η-196340

Ο Νίκος Μπάρκουλης προκαλεί συγκίνηση αλλά και θαυμασμό με την ανάρτησή του!

Ο γιος του αείμνηστου, Ανδρέα Μπάρκουλη, ο οποίος παράλληλα με τη δουλειά του κάνει θραύση στο Tik Tok, φαίνεται πως διανύει την όμορφη περίοδο της ζωής του καθώς είναι ξανά ερωτευμένος με ένα κορίτσι που όπως ο ίδιος εξομολογείται πολύ θα ήθελε, να γνωρίσει στον μπαμπά του.

Nίκος Μπάρκουλης: H συγκινητική ανάρτηση

Πιο συγκεκριμένα ο νεαρός Νίκος Μπάρκουλης, πριν μερικές ημέρες ανέβασε μια φωτογραφία με την σύντροφό του κι έγραψε:

«Μακάρι να την είχες γνωρίσει…», απευθυνόμενος στον αξέχαστο ηθοποιό. Στη συνέχεια ακολούθησε η «απάντηση» που θα του έδινε ο Αντρέας Μπάρκουλης: «Να τη γνωρίσω; Εγώ την έστειλα»!

«Μεγάλωσα, ωρίμασα, πολλές καταστάσεις. Οι κακές στιγμές με έκαναν αυτόν τον άνθρωπο που είμαι σήμερα. Θα ήθελα να ξεχάσω τα άσχημα σχόλια για τον θάνατο του πατέρα μου. 100% συνειδητοποίησα ποιος ήταν ο Ανδρέας Μπάρκουλης πριν από ένα τετράμηνο, πεντάμηνο που έκατσα κάτω και ασχολήθηκα βλέποντας τις ταινίες του. Από τον πατέρα μου θυμάμαι σίγουρα το βλέμμα του. Δηλαδή αυτό είναι το χαρακτηριστικό του.

Ο άνθρωπος σε κοίταγε και καταλάβαινες αν έπρεπε να μιλήσει ή να μην μιλήσεις. Εγώ εντάξει μέχρι και πριν έξι μήνες έλεγα πως ήταν μεγάλος άνθρωπος, στο καροτσάκι. Τι άλλο ήθελα; Μας συντηρούσε με την σύνταξη του; Όσο μπορούσε έκανε ότι καλύτερο; Έλεγα ότι είχα έναν πατέρα έστω να γυρίσω; Έπαιξε μαζί μου; Άλλα παιδιά δεν τα έχουν αυτά καν! Καλή ώρα, τώρα, δεν έχω να γυρίσω και να πω ένα, γεια σου πατέρα», έχει πει για τον μπαμπά του.

 

Νίκος Μπάρκουλης – Όταν βρέθηκε μπροστά στην απιστία με σοκαριστικό τρόπο: «Έπαθα υπαρξιακό σοκ»

Με νέο βίντεο στο Tik Tok επανήλθε ο Νίκος Μπάρκουλης ο οποίος μίλησε στο διαδικτυακό του κοινό για την απιστία.

Ο γιος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη, αποκάλυψε ότι έχει βιώσει απιστία σε μία από τις σχέσεις του και μάλιστα βρέθηκε μπροστά στην αλήθεια με τον πιο σοκαριστικό τρόπο.

«Αυτή η ιστορία είναι από το 2019-2020 ήμουν με μία κοπέλα. Βγαίνω μία ημέρα στο κέντρο και έρχεται στη συζήτηση αυτή η κοπέλα και ξεκινάνε και λέει ο ένας “ρε φίλε εγώ έκανα κάτι με αυτή σήμερα”», είπε αρχικά ο Νίκος Μπάρκουλης.

Και συνέχισε: «Εγώ έπαθα υπαρξιακό σοκ αλλά δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτό που έρχεται. Γυρνάει ο άλλος και λέει “εγώ έκανα κάτι μαζί της χτες”. Εγώ γύρισα τον κοίταξα, προσπάθησα να μην δείξω κάτι. Και αρχίζει και είμαστε 10 άτομα και λέει ο καθένας “και εγώ έκανα κάτι μαζί της”» ανέφερε στο βίντεο με τίτλο «Storytime από όταν έφαγα κέρατο».

«Και μου λένε αναλυτικά τι γίνεται, πώς το έχουν κάνει. Και ένας βγάζει να μου δείξει μία selfie που τον φιλάει. Και είμαι μες στο κέντρο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Λέω δεν γίνεται να το ζω αυτό. Ένιωθα κάτι για αυτή την κοπέλα», πρόσθεσε ο Νίκος Μπάρκουλης.

@nikosmparkoulisIt is what it is,eimai happy now♬ original sound – Nikos Mparkoulis

 

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη συνέντευξη μετά τον χωρισμό από τον Φίλιππο Μιχόπουλο – Τι αποκάλυψε για τη σχέση τους

Ιούνιος: H ημέρα που γεννήθηκες θα καθορίσει το πως θα κυλήσει ο μήνας σου

Αττική: Σε ποιους δρόμους απαγορεύεται η κυκλοφορία το καλοκαίρι – Τα 300 ευρώ πρόστιμο για τους παραβάτες

 

 

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ