Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη συνέντευξη μετά τον χωρισμό από τον Φίλιππο Μιχόπουλο – Τι αποκάλυψε για τη σχέση τους

Για πρώτη φορά μετά το διαζύγιο, η Αθηνά Οικονομάκου δίνει συνέντευξη, μιλώντας για το πως είναι τα πράγματα τώρα.
αθηνά-οικονομάκου-η-πρώτη-συνέντευξη-196337

Η διάσημη ηθοποιός και influencer, Aθηνά Οικονομάκου, έχοντας πλέον χωρίσει από τον πρώην σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο, μιλά για πρώτη φορά για το πως έχει διαμορφωθεί η ζωή της μετά το διαζύγιο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό OK!. Στο πλαίσιο της συνέντευξης, η Αθηνά Οικονομάκου αναφέρεται στο πως είναι η ίδια ως μαμά, αν νιώθει οποιαδήποτε ενοχή για το γεγονός του διαζυγίου και τέλος αν πρόκειται να πάει το καλοκαίρι στην Σαντορίνη και την Μύκονο, μέρη όπου έχει επιχειρήσεις ο Φίλιππος Μιχόπουλος, ο οποίος είναι business man.

Αθηνά Οικονομάκου: Η συνέντευξη που έδωσε

Ο λόγος που βγάλατε από κοινού ανακοίνωση με τον σύζυγό σου για τον χωρισμό σας έγινε για να μη λέει ο καθένας ό,τι θέλει;

Ναι, αν και ξέρω ότι είναι κάτι που δε γίνεται σεβαστό από όλους. Ωστόσο το κάναμε για να προστατεύσουμε όσο μπορούμε την οικογένειά μας.

Είχες αισθανθεί πίεση τότε;

Όχι, καμία.

Και τώρα, πως είσαι;

Είμαι ήρεμη, είμαι καλά. Προχωράμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται. Ό,τι γίνεται είναι πάντα για καλό. Αυτό πιστεύω ότι ισχύει σε κάθε αλλαγή που έρχεται στη ζωή μας, σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε απόφαση. Ακόμα και στα χειρότερα, έπειτα από ένα διάστημα καταλαβαίνεις γιατί σου συνέβη κάτι και το αξιολογείς αναλόγως. Όλα χρειάζονται χρόνο. Σε αυτή τη φάση βρίσκομαι τώρα, είμαι πολύ καλά.

Ως μαμά που μεγαλώνει μόνη της δυο παιδιά…

Δεν τα μεγαλώνω καθόλου μόνη μου, είμαστε μαζί με τον Φίλιππο σε αυτό, τα μεγαλώνουμε μαζί, δεν έχει αλλάξει κάτι. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες μέρες πιο δύσκολες, με περισσότερες ευθύνες, αλλά είμαστε πολύ δεμένοι ως οικογένεια κι αυτό δεν αλλάζει.

Νιώθεις ενοχές ως μητέρα;

Αρκετές φορές, αλλά κοιτάζω να εκλογικεύω, να αντιλαμβάνομαι αν νιώθω έτσι γιατί μπορεί εκείνη τη στιγμή να έχω μια ευαισθησία παραπάνω ή αν υπάρχει όντως λόγος που νιώθω ενοχές.

Προσωπικά ελπίζω να βλέπουμε και αυτό το καλοκαίρι ωραίες εικόνες σου από τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, όπως μας είχες συνηθίσει.

Δεν έχω κανονίσει ακόμα διακοπές, αλλά κανένας προορισμός δεν είναι απαγορευμένος, γιατί, όπως σου είπα, έχουμε μια πολύ καλή σχέση, δεν έχουμε τέτοια θέματα.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Ιούνιος: H ημέρα που γεννήθηκες θα καθορίσει το πως θα κυλήσει ο μήνας σου

Αττική: Σε ποιους δρόμους απαγορεύεται η κυκλοφορία το καλοκαίρι – Τα 300 ευρώ πρόστιμο για τους παραβάτες

Shein: Φθηνά αλλά καρκινογόνα παιδικά προϊόντα – Χημικά εκατοντάδες φορές πάνω από τα επιτρεπτά όρια

 

 

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ