Απλή, αληθινή κι ακομπλεξάριστη: Η Παναγιώτα Βλαντή μαζεύει ελιές κι αποθεώνεται

απλή-αληθινή-κι-ακομπλεξάριστη-η-πανα-177112

Η Παναγιώτα Βλαντή έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις πιο εντυπωσιακές και θελκτικές γυναίκες που έχουν εμφανιστεί στην τηλεόραση. Οι ρόλοι που έχει υποδυθεί την έχουν καθιερώσει στην ιστορία της ελληνικής μικρής οθόνης και την έχουν καταξιώσει ως γυναικείο σύμβολο ομορφιάς εδώ και σχεδόν 3 δεκαετίες, ομορφαίνοντας την τηλεοπτική σκηνή και καίγοντας καρδιές.

Η Παναγιώτα Βλαντή μαζεύει ελιές στα κτήματα και γίνεται viral

Ο ερωτισμός της και η φυσική της απλότητα, η ανεπιτήδευτη ομορφιά της, μπορούν να προκαλέσουν έμπνευση και ζωντάνια ακόμα και σε μια απλή και κοινή φωτογραφία ή πλάνο. Αυτό συμβαίνει απλά λόγω της παρουσίας της, που αποπνέει μια ιδιαίτερη ομορφιά και ερωτισμό.

Αυτό ακριβώς παρατηρήσαμε με αφορμή τις πρόσφατες φωτογραφίες που ανέβασε η ηθοποιός στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram. Συγκεκριμένα, ανέβασε δύο φωτογραφίες και τις συνόδευσε με το γνωστό ρητό:

«Οι καλοί προσπάθειες ανταμείβονται».

Στις φωτογραφίες, η ηθοποιός ποζάρει όρθια μπροστά από ένα τσιμεντένιο τοίχο, φορώντας τα χρωματιστά γάντια της, ένα ασπρόμαυρο κολάν και μια ροζ φανέλα. Με ένα ευχάριστο χαμόγελο στα χείλη, κρατάει στα χέρια της δύο μεγάλες σακούλες γεμάτες με ελιές που έχει συγκεντρώσει από τον κήπο. Αυτή η απλή στιγμή καθημερινότητας, που δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της.

Η ανάρτησή της στο instagram

Τα αγαθά κόποις κτώνται

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ