Απασφάλισε η Λένα Μαντά: «Βλέπω πολλά κακομαθημένα, δεν είδα προκοπή με τις καινούργιες παιδαγωγικές θεωρίες»

απασφάλισε-η-λένα-μαντά-βλέπω-πολλά-κ-178529

Η γνώστη συγγραφέας Λένα Μαντά, μέσα από μια αφοπλιστική συνέντευξη στην εκπομπή “Καλύτερα Αργά” αναφέρθηκε στην οικογένεια της αλλά και στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών από τους σημερινούς γονείς.

Τι δήλωσε η Λένα Μαντά για την διαπαιδαγώγηση των παιδιών

Όπως είπε η δημοφιλής συγγραφέας “εγώ όταν έκανα τα παιδιά μου ήμουν πολύ μικρή για τα σημερινά δεδομένα. Τον γιο μου τον είχα ήδη στα 21 μου. Οπότε κάπως μεγαλώνεις κι εσύ με τα παιδιά και κάπως έχεις και περισσότερο κέφι. Τώρα που έχω εγγόνι πολλές φορές έχω πει στην κόρη μου ότι είμαι πολύ μεγάλη για αυτά. Δεν έχεις τις ίδιες αντοχές”.

“Σαν γιαγιά είμαι πολύ αυστηρή, όπως ήμουν και με τα παιδιά μου. Όταν είναι “όχι”, ο Θεός ο ίδιος να κατέβει κάτω, (δεν αλλάζει) και λέω πρόσεξε γιατί αγριεύω”, είπε εξηγώντας ότι πιστεύει πολύ στα όρια που βάζουμε στα παιδιά. “Δεν είδα προκοπή με τις καινούριες παιδαγωγικές θεωρίες. Βλέπω πολλά κακομαθημένα να γυρίζουν γύρω μου. Είναι κακό για το ίδιο το παιδί να είναι κακομαθημένο. Γιατί η ζωή θα έρθει να σου πει πολλά όχι. Τα “όχι” είναι σαν τα λάστιχα στα καρτ. Σε βοηθάνε να μένεις στον δρόμο”.

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Λένας Μαντάς

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ