«Η μητέρα Γη, η μητέρα Παναγία και η μητέρα που γεννά, δεν καταργείται»: Καταπέλτης η Χρυσούλα Διαβάτη για τον Κασσελάκη

Χρυσούλα Διαβάτη: «Η μητέρα γη, η μητέρα Παναγία, η μητέρα Ελλάδα και η μητέρα που κάνει τα παιδιά δεν καταργείται.
η-μητέρα-γη-η-μητέρα-παναγία-και-η-μητ-178347

H Xρυσούλα Διαβάτη μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και έδωσε απαντήσεις σχετικά με το ποια είναι η γνώμη της για την επιθυμία του Στέφανου Κασσελάκη και του συζύγου του Τάιλερ ΜακΜπεθ να αποκτήσουν 2 γιους μέσω παρένθετης μητέρας:

Χρυσούλα Διαβάτη για ομόφυλα ζευγάρια και τεκνοθεσία

«Εγώ τελειώνω εδώ τη ζωή μου και είμαι ευχαριστημένη που δεν θα προλάβω να δω ακόμη χειρότερα, αυτό έχω να πω. Το θηλυκό ας το καταργήσουν, άμα μπορούν ας το καταργήσουν. Εμένα δεν με αφορά το θέμα, καταλάβατε. Τα έχω ξεπεράσει αυτά, ανήκω αλλού, είμαι από άλλο πλανήτη».

Χρυσούλα Διαβάτη: «Θα γεννήσουνε παιδί; Και ποιος θα είναι η μαμά;»

«Η μητέρα γη, η μητέρα Παναγία, η μητέρα Ελλάδα και η μητέρα που κάνει τα παιδιά δεν καταργείται. Δεν τα ξέρω αυτά τα καινούργια, εσείς που ασχολείστε με αυτά, τα ξέρετε. Θα γεννήσουνε παιδί; Και ποιος θα είναι η μαμά; Κι εγώ που είμαι μητέρα έχω καταργηθεί και όλες οι μητέρες έχουν καταργηθεί. Μόνο που οι μητέρες που ακούνε αυτά τα πράγματα, χέ…καν αν τη λένε μητέρα ή πατέρα ή θείο. Δεν με αφορούν εμένα αυτά. Δεν τα ξέρω, ούτε επιθυμώ να τα μάθω, κάντε ότι καταλαβαίνετε», είπε αρχικά η Χρυσούλα Διαβάτη και ανέφερε επίσης: «Εγώ τελειώνω εδώ τη ζωή μου και είμαι ευχαριστημένη που δεν θα προλάβω να δω ακόμη χειρότερα, αυτό έχω να πω. Το θηλυκό ας το καταργήσουν, άμα μπορούν ας το καταργήσουν. Εμένα δεν με αφορά το θέμα, καταλάβατε. Τα έχω ξεπεράσει αυτά, ανήκω αλλού, είμαι από άλλο πλανήτη».

 

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ