Βαθιά θρήσκος ο Νίκος Οικονομόπουλος: «Πιστεύω πάρα πολύ στον Χριστό, ζω με την πίστη μου και είμαι ευτυχισμένος»

Κατάθεση ψυχής από τον Οικονομόπουλο αναφέρθηκε στην αγάπη του για τον Χριστό με ειλικρίνεια και συναίσθηση
βαθιά-θρήσκος-ο-νίκος-οικονομόπουλος-178097

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, ένας από τους πλέον αναγνωρίσιμους τραγουδιστές, δεν περιορίζεται μόνο στην μουσική του πορεία. Η πίστη του αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του, και το δείχνει με κάθε ευκαιρία.

Μιλώντας στο Κοσμοράδιο 95,1, ο ίδιος αναφέρθηκε στην αγάπη του για τον Χριστό με ειλικρίνεια και συναίσθηση. Δεν αρνείται ποτέ την πίστη του, αφήνοντας την να ανθίσει στις συνεντεύξεις του και στα τραγούδια του.

Νίκος Οικονομόπουλος: Η Ανεξίτηλη Αγάπη προς τον Χριστό

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Δεν θα μιλήσω για τα πιστεύω μου; Είμαι ένας που ζω σε μια δημοκρατική χώρα, πιστεύω και μπορώ να μιλάω για το οτιδήποτε. Η πίστη του καθενός είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι. Πολλές φορές λένε ότι το λέω για να γίνω αρεστός. Έχω την ανάγκη να γίνω αρεστός σε κάποιον επειδή πιστεύω; Πόσοι άνθρωποι δεν πιστεύουν; Είπα εγώ σε αυτούς τους ανθρώπους γιατί δεν πιστεύετε είστε κακοί; Είναι δυνατόν; Ποιος είμαι εγώ που θα κρίνω τον κόσμο; Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μιλάω για τον εαυτό μου».

Επίσης, συνέχισε λέγοντας: «Πιστεύω πάρα πολύ στον Χριστό, το λέω συνέχεια και το λέω με πολλή αγάπη, γιατί το νιώθω. Δεν θα σταματήσω ποτέ να το λέω και να δείχνω τη χαρά μου γι’ αυτό το πράγμα. Είμαι ευτυχισμένος. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος. Ναι, είμαι ο Χριστιανός ο Ορθόδοξος, πειράζει; Σε όποιον αρέσει. Το θέμα είναι να μην κάνει κακό σε άλλους».

Ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν απλά μιλάει για την πίστη του, αλλά τη ζει με πάθος και αφοσίωση. Με αυτήν την αυθεντικότητα και την αμεσότητά του, καταφέρνει να εμπνέει και να ενώνει ανθρώπους.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ