Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Θα αναπαυθεί επιτέλους η ψυχή της μητέρας της Τούνη που έφυγε με τον καημό»

δήμητρα-αλεξανδράκη-θα-αναπαυθεί-επ-182465

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην υπόθεση της Ιωάννας Τούνη. Το μοντέλο και επιχειρηματίας δήλωσε πως υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα ενώ απάντησε και για τα κακόβουλα σχόλια που δέχεται ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στα social media.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Όσα δήλωσε για την υπόθεση της Ιωάννας Τούνη

Αρχικά είπε: «Ήρθε η μέρα δικαίωσης για την Ιωάννα Τούνη αλλά και για πολλά άλλα κορίτσια που τους έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο. Υπάρχει τελικά δικαιοσύνη στην Ελλάδα. Χαίρομαι όχι μόνο για την δικαίωση της Ιωάννας αλλά και για τον φίλο μου τον Δημήτρη Αλεξάνδρου που την έχει στηρίξει. Θεωρώ ότι τώρα θα αναπαυθεί πραγματικά η ψυχή της μητέρας της Ιωάννας Τούνη που έφυγε με αυτόν τον καημό. Φυσικά είναι και μια τεράστια δικαίωση απέναντι στο μέλλον του παιδιού της».

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το σχόλιο για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Και πρόσθεσε: «Δεν έχουμε μιλήσει με την Ιωάννα Τούνη μετά τις τελευταίες εξελίξεις αλλά θα μείνουμε μαζί τις επόμενες ημέρες. Η Ιωάννα έχει περάσει πολύ δύσκολα, το έχω ζήσει μαζί της αυτό το κομμάτι, είναι πολύ άγριο. Οποίος κάνει κάτι τέτοιο είναι ένα τέρας. Δεν θα δώσω αξία στη ζωή αυτών που σχολιάζουν κακόβουλα σχόλια στα social media του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Σε αυτούς που κάθονται σε ένα καναπέ, περιμένουν να έρθει η ώρα να πεθάνουν και απλά θέλουν να στεναχωρούν τον υπόλοιπο κόσμο. Πολύ καλά έκανε ο Δημήτρης που κινήθηκε νομικά, να αρχίσει να γίνεται ένα ξεσκαρτάρισμα»!

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Επίδομα ενοικίου: Τα κριτήρια και βήμα-βήμα η διαδικασία για να λάβετε έως και 210 ευρώ από τον ΟΠΕΚΑ

Σε ζηλεύουν για τις επιτυχίες σου: 3 ζώδια που δεν χαίρονται με τη χαρά σου

Περήφανοι όλοι οι Έλληνες: Η Άννα Κορακάκη ορκίστηκε ως Ανθυποσμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ