Ευλογία: Όταν η μαμά σου γίνεται γιαγιά, ξέρεις πάντα ότι κάποιος αγαπά τα παιδιά σου όσο εσύ

Όταν η μαμά σου γίνεται γιαγιά, ξέρεις ότι κάποιος αγαπά τα παιδιά σου όσο εσύ. Η αγάπη που μοιράζονται γιαγιά και εγγόνια είναι αμοιβαία.
ευλογία-όταν-η-μαμά-σου-γίνεται-γιαγιά-182102

Βλέποντας τα παιδιά σου με τη γιαγιά τους, ξυπνούν οι δικές σου παιδικές αναμνήσεις. Η ζεστασιά της αγκαλιάς της, η γλυκιά φωνή της, οι ιστορίες που μοιραζόσασταν. Η γιαγιά προσφέρει στα εγγόνια της άνευ όρων αγάπη, υποστήριξη και φροντίδα. Δημιουργείται ένας μοναδικός δεσμός που χτίζεται πάνω σε ιστορίες, παιχνίδια, αγκαλιές και μυστικά.

Όταν η μαμά σου γίνεται γιαγιά, ξέρεις πάντα ότι κάποιος αγαπά τα παιδιά σου όσο εσύ:

Δεν υπάρχει τίποτα πιο πολύτιμο από το να βλέπεις τη μητέρα σου με τα παιδιά σου. Να τα βλέπεις να τρέχουν με χαρά και τα πρόσωπά τους να λάμπουν, όταν τη βλέπουν στην πόρτα.

Είναι αλήθεια, ότι σε γυρίζει πίσω σε όμορφες αναμνήσεις με τη δική σου μαμά, όταν ήσουν παιδί, γελώντας κάθε φορά μαζί της ενώ γλείφατε κρυφά τη ζύμη από το κουτάλι ή το μίξερ κάθε φορά που έφτιαχνε ένα κέικ, μπισκότα ή κορμό σοκολάτας για εμάς

Τότε που την αγκάλιαζες βλέποντας ταινία, μαθαίνοντας να παίζω παιχνίδια, να τρώμε σνακ μαζί και να μιλάμε για τα πάντα.

Και βλέποντας τα παιδιά σου με τη μητέρα σου, αυτοί οι άνθρωποι είναι οι πιο πολύτιμη στην καρδιά σου, φτιάχνετε μαζί αναμνήσεις, κι εκεί η καρδιά σου νιώθεις ότι θα εκραγεί από χαρά.

Και είναι τόσο μεγάλη η παρηγοριά του να ξέρεις ότι κάποιος άλλος αγαπά τα παιδιά σου, ότι κάποιος θέλει να ξέρει τα πάντα γι’ αυτά, επιθυμεί ν είναι παρούσα σε κάθε μεγάλο παιχνίδι ή ρεσιτάλ ή δραστηριότητα, θέλει να τα προστατέψει, να τα πνίξει στις αγκαλιές και τα φιλιά και αγαπά τον ήχο των γέλιων τους όσο εσύ.

Σου ζεσταίνει την καρδιά να ξέρεις ότι τα παιδιά σου σημαίνουν τα πάντα για εκείνη.

Και είναι τόσο σημαντικό να ξέρεις ότι μπορείς να στραφείς σ’ εκείνη για συμβουλές μπορείς να μοιραστείς μαζί της κάθε έννοια σου για τα παιδιά σου Γιατί είναι και εκείνη μητέρα, και ξέρει καλά όχι μόνο τη μητρότητα, αλλά και σένα. Γι’ αυτό και για πολλούς λόγους ακόμα τίποτα δεν είναι καλύτερο από το να βλέπεις τη μαμά σου με τα παιδιά σου.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Αξία ανεκτίμητη: Κάθε δευτερόλεπτο που περνούν τα παιδιά μας με τους παππούδες τους αξίζει όσο τίποτα άλλο

Για την αγάπη της γιαγιάς: «Ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή σου και ο φύλακας άγγελος σου»

«Του παιδιού μου το παιδί»: Ο λόγος που οι γιαγιάδες είναι διπλά χαρούμενες όταν βλέπουν το εγγόνι τους

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ