Νατάσα Παζαΐτη: Το ταξίδι στο Τέξας για έναν σπουδαίο σκοπό, αφιερωμένο στις γυναίκες

νατάσα-παζαΐτη-το-ταξίδι-στο-τέξας-για-181916

Η Νατάσα Παζαΐτη έχει αφιερωθεί εδώ και πολλά χρόνια στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού. Η ίδια αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το 2004 και έκτοτε είναι χειρουργός Μαστού και Ογκολόγος ενώ έχει και το δικό της «Κέντρο Υγείας Μαστού».

Νατάσα Παζαΐτη: Το ταξίδι στο Τέξας

Η ίδια αγαπάει πολύ αυτό το λειτούργημα που έχει επιλέξει να κάνει και συνεχώς θέλει να εμπλουτίζει τις γνώσεις της, δίνοντας το παρών σε συνέδρια κι εκθέσεις σε διάφορα σημεία στον κόσμο. Αυτός ήταν και ο λόγος που ταξίδεψε πρόσφατα στο Τέξας. Για να παρευρεθεί στο Συμπόσιο του San Antonio για τον καρκίνο του μαστού. Όπως θα δεις και από την φωτογραφία που δημοσίευσε η ίδια εμφανίστηκε στο συμπόσιο με ένα casual chic look με λευκή μπλούζα σε φίνο ύφασμα και ένα παντελόνι σε ίσια γραμμή στις κλασικές neutrals αποχρώσεις.

Φυσικά τα σχόλια στις φωτογραφίες για το έργο της ως γιατρός ήταν πολλά, με τους περισσότερους να γράφουν πόσο «υπέροχη άνθρωπος και γιατρός» είναι, ενώ υπήρχαν και γυναίκες που η Νατάσα Παζαΐτη έτυχε να κουράρει, οι οποίες έγραψαν πως αισθάνθηκαν πολύ «τυχερές» που βρέθηκε στον δρόμο τους.

Νατάσα Παζαΐτη: Η μάχη ως γιατρός για τον καρκίνο του μαστού

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού στις 25 Οκτωβρίου η Νατάσα Παζαΐτη μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή για αυτή την ασθένεια λέγοντας: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν πήρα μέρος στο πρώτο μου χειρουργείο. Το βλέμμα και τα δάκρυα της γυναίκας όταν έγινε η εγχείρηση και έπιασε με τα χέρια της το μαστό της που είχε αφαιρεθεί. Ο καρκίνος είναι μία νόσος φθοράς. Ένας από τους λόγους που ακούμε περισσότερο για τον καρκίνο είναι γιατί γίνονται πια, περισσότεροι έλεγχοι. Η κληρονομικότητα ευθύνεται σε ένα πολύ μικρό ποσοστό για τον καρκίνο του μαστού. Κάθε γυναίκα πρέπει να υποβάλλεται από τα 30 σε προληπτικό έλεγχο. Από την ηλικία των 40 επιβάλλεται η μαστογραφία».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Για την ψυχική μας υγεία: Ένα κείμενο αφιερωμένο σε όλους όσους μας πλήγωσαν

Παγκόσμια πρωτοτυπία από Έλληνες φοιτητές: Σχεδίασαν πατέντα από τζελ που θα δίνει ζωή σε καμένες εκτάσεις

Συγκίνηση με σκυλάκι που χάθηκε: Η στιγμή που ο ιδιοκτήτης το βρίσκει και βάζει τα κλάματα από την χαρά του

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ