Ζωή Κωνσταντοπούλου: “Αν δω στον δρόμο τον Αλέξη Τσίπρα δεν θα του μιλήσω”

ζωή-κωνσταντοπούλου-αν-δω-στον-δρόμο-62536

Αυστηρή έχει γίνει πια η Ζωή Κωνσταντοπούλου προς τον Αλέξη Τσίπρα για τον οποίο δηλωνει πως, αν τον δει στον δρόμο… δεν θα του μιλήσει.

Γιατί αν δει στον δρόμο τον Τσίπρα δεν θα του μιλήσει η Κωνσταντοπούλου

Για τη σχέση της με τον Αλέξη Τσίπρα, το bullying που έχει δεχτεί -ακόμα και στην περίπτωση που εξέταζε τον Ευάγγελο Βενιζέλο για τη λίστα Λαγκάρντ- αλλά και τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Σία Κοσιώνη, μίλησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Τί θα κάνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου αν δει τον Αλέξη Τσίπρα στον δρόμο

«Επιλέγω τις δύσκολες υποθέσεις και επιλέγω και τις λεγόμενες “χαμένες” υποθέσεις. Υπάρχουν κάποιοι δικαστές που σίγουρα λένε “Ωχ! Πάλι η Κωνσταντοπούλου, τι έχουμε να περάσουμε”» είπε αρχικά μιλώντας για την επαγγελματική της ζωή.

«Είμαι ευσυγκίνητος άνθρωπος, δεν μου φαίνεται. Συγκινούμαι σχεδόν πάντα στον κινηματογράφο και στο θέατρο και είμαι μάλιστα ανέκδοτο με τους δικούς μου ανθρώπους, γιατί ξαφνικά τραντάζεται η θέση και λένε “Ωχ, η Ζωή πάλι κλαίει”» λέει γελώντας.

Όσον αφορά στη σχέση της με τον Αλέξη Τσίπρα, η κυρία Κωνσταντοπούλου λέει: «Δεν είμαστε φίλοι με τον Αλέξη Τσίπρα, δεν μιλάμε καθόλου. Αν τον δω στον δρόμο δεν θα του μιλήσω».

Για τις σχέσεις της με τα τηλεοπτικά πρόσωπα, η πρώην πρόεδρος της Βουλής είπε ότι δεν μιλάει με τη Σία Κοσιώνη, εκτιμά τον Γιώργο Παπαδάκη γιατί έχουν κάνει πολύ ωραίες συνεντεύξεις και για τον Δημήτρη Οικονόμου λέει: «τι να πω; Ουδέν σχόλιο».

Τέλος, εξομολογείται ότι έχει δεχθεί bullying: «[…] να σας θυμίσω τον κ. Βενιζέλο που μου έλεγε ότι μου εύχεται να τεκνοποιήσω όταν τον εξέταζα στην ειδική επιτροπή της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ; Πολλές κανιβαλικές καταστάσεις. Έχω δεχθεί bullying, είναι κάτι που ευτυχώς το άντεξα».

Το ερώτημα δεν είναι αν θα του μίλαγε η Ζωή Κωνσταντοπούλου άλλά εάν θα της μίλαγε αυτός.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ