Ζωγράφου: Ανθυπαστυνόμος πυροβόλησε 30χρονο που της επιτέθηκε με κατσαβίδι (UPD2)

ζωγράφου-ανθυπαστυνόμος-πυροβόλησε-30-62385

Τελικά ανθυπαστυνόμος πυροβόλησε 30 χρονο στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου αφού αυτός της επιτέθηκε με κατσαβίδι.

Tις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης κοντά στις παλιές φοιτητικές εστίες της Πολυτεχνειούπολης του Ζωγράφου στήθηκε αστυνομική επιχείρηση.  Στη διάρκειά της σημειώθηκαν πυροβολισμοί και υπάρχει ένας τραυματίας.

Ποιος είναι ο 30χρονος άντρας που επιτέθηκε με κατσαβίδι στην ανθυπαστυνόμο στου Ζωγράφου

Ο άντρας που δέχτηκε τους πυροβολισμούς είναι ένας Αλβανός περίπου 30 ετών, ο οποίος φέρεται να έχει εμπλοκή σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών. Διέμενε στις παλιές φοιτητικές εστίες, οι οποίες τελούν υπό κατάληψη.

Στη θέα των αστυνομικών φέρεται να πρόταξε ένα αιχμηρό αντικείμενο, ενδεχομένως κατσαβίδι, και τότε μια γυναίκα αστυνομικός πυροβόλησε τέσσερις φορές εναντίον του, ταυματίζοντάς τον.

Έχει μεταφερθεί φρουρούμενος στο νοσοκομείο, ενώ φαίνεται να έχει προσαχθεί τουλάχιστον ένα ακόμη συγγενικό του πρόσωπο.

Τί λέει η ΕΛΑΣ για την επίθεση του 30 χρονου με  κατσαβίδι στην ανθυπαστυνόμο στου Ζωγράφου

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την υπόθεση

«Ευρεία αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 06:00 το πρωί στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου και ειδικότερα στην Φοιτητική Εστία, παρουσία Εισαγγελέα, σε συνδυασμό με τη διεξαγωγή ερευνών σε σπίτια υπόπτων για εγκληματικές δραστηριότητες.

Η επιχείρηση διεξάγεται διότι η Φοιτητική Εστία, χρησιμοποιείται ως ορμητήριο και καταφύγιο από κακοποιούς, με ιδιαίτερα έντονη δράση -ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών- στην ευρύτερη περιοχή του Ζωγράφου, της Καισαριανής, του Βύρωνα και της Αθήνας.

Στη διάρκεια της επιχείρησης, 35χρονη ανθυπαστυνόμος αισθάνθηκε αδιαθεσία και αποχώρησε. Κατά την αποχώρησή της δέχθηκε επίθεση από σεσημασμένο 30χρονο αλλοδαπό, τον οποίο τραυμάτισε κάνοντας χρήση του υπηρεσιακού της όπλου.

Σε βάρος του 30χρονου εκκρεμούν 4 εντάλματα σύλληψης για ληστείες, όπλα και ναρκωτικά. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό και νοσηλεύεται φρουρούμενος. Η αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ.

———-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 10:54

Aστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης κοντά στις παλιές φοιτητικές εστίες της Πολυτεχνειούπολης του Ζωγράφου. Στη διάρκειά της σημειώθηκαν πυροβολισμοί και υπάρχει ένας τραυματίας.

Ο άντρας που δέχτηκε τους πυροβολισμούς είναι ένας Αλβανός περίπου 30 ετών, ο οποίος φέρεται να έχει εμπλοκή σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών. Διέμενε στις παλιές φοιτητικές εστίες, οι οποίες τελούν υπό κατάληψη.

———-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 10:20

Σε συναγερμό η αστυνομία στου Ζωγράφου όπου λίγα λεπτά πριν σημειώθηκαν πυροβολισμοί.

Πότε σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί στου Ζωγράφου

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τρίτης κοντά στην Πολυτεχνούπολη του Ζωγράφου.

Όλα ξεκίνησαν από μια επιχείρηση της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών για ναρκωτικά στις παλιές φοιτητικές εστίες στην Πολυτεχνειούπολη.

Ενας τραυματίας από τους πυροβολισμούς στου Ζωγράφου

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένας άνθρωπος έχει τραυματιστεί.

Στο σημείο έχουν ήδη φτάσει δυνάμεις της ΟΠΚΕ.

Περισσότερα σε λίγο…

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ