Αγωνία για την 48χρονη στην Ευρυτανία – Ο πατέρας της είχε αυτοκτονήσει πριν 25 χρόνια

αγωνία-για-την-48χρονη-στην-ευρυτανία-62393

Η υπόθεση εξαφάνισης της 48χρονης Ευρυδίκης στην Ευρυτανία εξελίσσεται σε θρίλερ αφού οι πληροφορίες που συλέγουμε φέρουν τον πατέρα της να έχει αυτοκτονήσει 25 χρόνια πριν.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της στη λίμνη των Κρεμαστών συνεχίζονται για πέμπτη μέρα, αλλά πάρα τη μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών δεν έχει προκύψει κάποιο νέο στοιχείο.

Πώς περιγράφουν την 48χρονη στην Ευρυτανία που ο πατέρας της είχε αυτοκτονήσει πριν 25 χρόνια

Άνθρωποι που γνώριζαν την Ευρυδίκη μίλησαν και περιέγραψαν την 48χρονη ως μια γυναίκα δυναμική, δραστήρια, γεμάτη ζωντάνια και «ψυχή» της παρέας.

Ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρίες ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι ο πατέρας της αγνοούμενης πριν από 25 χρόνια είχε αυτοκτονήσει.

Η εξαφάνιση της Ευρυδίκης έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στην αστυνομία Καρπενησίου και πλέον εξετάζεται αν τα σημειώματα που εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητό της είναι πράγματι δικά της ή αν πρόκειται για άλλον γραφικό χαρακτήρα.

Πού κινούνται οι έρευνες για την 48χρονη στην Ευρυτανία της οποίας ο πατέρας είχε αυτοκτονήσει 25 χρόνια πριν

Ειδικά εκπαιδευμένοι δύτες οι οποίοι μπορούν να κάνουν έρευνες ακόμη και σε βάθος 70 μέτρων βρίσκονται στη λίμνη Κρεμαστών.

Στις μεγάλες προσπάθειες που γίνονται από τις Αρχές συνδράμει από σήμερα και η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα ΟΦΚΑΘ. Η ομάδα που θα αποτελείται από τέσσερα άτομα αναμένεται να ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη και θα βρεθεί επί τόπου στο σημείο όπου διεξάγονται οι έρευνες στη λίμνη Κρεμαστών προκειμένου να βοηθήσουν με τη συνδρομή του υποβρύχιου drone του ΟΦΚΑΘ, το οποίο είναι το μοναδικό στην Ελλάδα που μπορεί να φτάσει σε τόσο μεγάλο βάθος.

Ο πρόεδρος του ΟΦΚΑΘ, Χρήστος Ράμος, η συνδρομή της εθελοντικής ομάδας ζητήθηκε επίσημα από τις κρατικές Αρχές και οι έρευνες θα γίνουν σε συνεργασία με τους κρατικούς φορείς και με την υποστήριξη της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

«Η Αστυνομική Διεύθυνση μας ζήτησε την συνδρομή του υποβρύχιου drone προκειμένου να επιχειρήσει στα δύο σημεία που εντόπισαν με το sonar και είναι σε βάθος πάνω από 80 μέτρα», ανέφερε ο κ. Ράμμος, σημειώνοντας ότι τα συγκεκριμένα σημεία είναι πολύ επικίνδυνα για τους βατραχανθρώπους καθώς, μεταξύ άλλων, έχουν φερτά υλικά και λάσπη.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της εθελοντικής ομάδας, «το ειδικό υποβρύχιο drone μπορεί να φτάσει άνετα σε βάθος 100 μέτρων, ενώ έχει τη δυνατότητα να «ελίσσεται» ανάμεσα στα εμπόδια που μπορεί να συναντήσει». Η ομάδα του ΟΦΚΑΘ αναμένεται να μείνει στο σημείο των ερευνών για όσες ημέρες χρειαστεί, ενώ ο κ. Ράμος ξεκαθαρίζει ότι θα παρέχουν κάθε δυνατή βοήθεια προκειμένου να εντοπιστεί η 48χρονη.

Η 48χρονη μετά από έναν έντονο καβγά που είχε με τον σύζυγό της για την περιουσία που κληρονόμησε το τελευταίο διάστημα η ίδια, σύμφωνα με πληροφορίες τον κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα του Καρπενησίου ότι τη χτύπησε. Στη συνέχεια η αστυνομία τον συνέλαβε, τον οδήγησε στο αυτόφωρο και του ορίστηκε δικάσιμος. Δεν υπάρχει άλλο προφίλ ενδοοικογενειακής βίας για τον συγκεκριμένο άνθρωπο σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές.

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου, Δημήτρης Καρατσίκης, αναφέρει ότι η 48χρονη νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο για ένα 24ωρο στη χειρουργική κλινική έχοντας μικρό κακώσεις και μώλωπες στο σώμα της.

«Πρόκειται για μια πολύ αγαπητή γυναίκα στη κοινωνία του Καρπενησίου, που πρόσφερε τη βοήθειά της σε πολλούς ανήμπορους ανθρώπους, μια δραστήρια γυναίκα που δεν μπορώ να πιστέψω σε όλα αυτά που ακούγονται, ότι ενδέχεται να αυτοκτόνησε. Πιστεύω ότι όλο αυτό είναι ένα κακό όνειρο κι ότι θα επιστρέψει και πάλι στην οικογένειά της» λέει  ο Δημήτρης Καρατσίκης.

«Η Ευριδίκη πριν εξαφανιστεί νοσηλεύτηκε στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου μας για ένα 24ωρο, έχοντας μικροκακώσεις και μώλωπες. Ήρθε τη Δευτέρα (19/9) και την Τρίτη πήρε εξιτήριο» καταλήγει ο κ. Καρατσίκης.

Οσο περνούν οι μέρες τόσο κορυφώνεται και η αγωνία για τη 48χρονη που εξαφανίστηκε ξαφνικά από την Ευρυτανία.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ