Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά 40χρονο ποδηλάτη

θεσσαλονίκη-αυτοκίνητο-παρέσυρε-και-60676

Μετά τον χθεσινό θάνατο του αγοριού με το ποδήλατό του, σήμερα έχουμε ένα αυτοκίνητο που παρέσυρε ένα 40χρονο ποδηλάτη τραυματίζοντας τον σοβαρά στην Θεσσαλονίκη.

Πώς το αυτοκίνητο παρέσυρε τον 40χρονο ποδηλάτη στη Θεσσαλονίκη τραυματίζοντας τον σοβαρά

Συγκεκριμένα, το ατύχημα σημειώθηκε στην συμβολή των οδών Δενδροποτάμου με 28ης Οκτωβρίου στους Αμπελόκηπους, λίγο πριν τις 15:00, όταν το όχημα παρέσυρε τον 40χρονο ποδηλάτη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Αστυνομικοί της Τροχαίας αυτήν την ώρα παίρνουν κατάθεση από τον οδηγό του ΙΧ ο οποίος κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες παρέσυρε έναν ποδηλάτη τραυματίζοντάς τον σοβαρά σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες.

Τι απέγινε ο ποδηλάτης που παρέσυρε αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη και αφήνοντάς τον σοβαρά τραυματισμένο

Είναι χαρακτηριστικό ότι το παρμπρίζ του αυτοκινήτου είναι σπασμένο ενδεχομένως γιατί ο ποδηλάτης βρέθηκε πάνω σε αυτό πριν καταλήξει στο οδόστρωμα, σύμφωνα με πληροφορίες.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο και μονάδα του ΕΚΑΒ για να μεταφέρουν τον βαριά τραυματία στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου πού εφημερεύει.

Να σημειωθεί σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής στο συγκεκριμένο δρόμου σημειώνονται συχνά ατυχήματα καθώς οι οδηγοί γενικότερα συνηθίζουν να αναπτύσσουν μεγαλύτερη ταχύτητα από το επιτρεπόμενο.

Γενικότερα θα πρέπει και οι ποδηλάτες αλλά πολύ περισσότερο τα αυτοκίνητα να προσέχουν γιατί οι μετακινήσεις με ποδήλατο έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ