Θεοδωρικάκος: Η δόκιμος αστυνομικός δεν έχει θέση στην Ελληνική Αστυνομία

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Tάκης Θεοδωρικάκος έκανε δηλώσεις για τη σημερινή επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ, μετά τη σύλληψη 32 ατόμων στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.
θεοδωρικάκος-η-δόκιμος-αστυνομικός-δ-63553

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Tάκης Θεοδωρικάκος έκανε δηλώσεις για τη σημερινή επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ, μετά τη σύλληψη 32 ατόμων στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.

«Θεοδωρικάκος: Θα ακολουθηθούν όλες οι δέουσες διαδικασίες»

Υποστήριξε ότι οι φοιτητικές εστίες εδώ και χρόνια έχουν μετατραπεί σε ορμητήρια βίας και εγκληματικότητας και για το λόγο αυτό, κατά τον κ. Θεοδωρικάκο, επενέβη η Ελληνική Αστυνομία, με αποτελεσματικότητα και επαγγελματισμό.

Πυροβολισμούς με τραυματία στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου μετά από επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής, Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022.
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Σχολιάζοντας το γεγονός πως μεταξύ των συλληφθέντων της αστυνομικής επιχείρησης, χθες, ήταν και 22χρονη δόκιμος της Αστυνομίας ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ξεκαθάρισε ότι: «Oι πράξεις της είναι απολύτως απαράδεκτες, καταδικαστέες και φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με το λειτούργημα του αστυνομικού. Θα ακολουθηθούν όλες οι δέουσες διαδικασίες, αλλά είναι προφανές ότι δεν έχει καμία απολύτως θέση στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας».

Το ηχηρό μήνυμα Θεοδωρικακου

Παράλληλα ο Τάκης Θεοδωρικάκος, τόνισε πως στάλθηκε ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι:

«Αναβαθμίζουμε το πανεπιστήμιο, θα αναβαθμίσουμε τις φοιτητικές εστίες, προσφέροντας πρώτα απ’ όλα ασφάλεια στους φοιτητές, στους καθηγητές και στους εργαζόμενους σε όλους τους πανεπιστημιακούς χώρους».

Αναμένονται αποκαλύψεις και πολλές εξελίξεις στην υπόθεση της Πολυτεχνειούπολης.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ