Σπάτα: «Μίλησε» το ημερολόγιο του άτυχου Νικόλα – Οι ζωγραφιές αποκαλύπτουν σκοτεινά μυστικά

To ημερολόγιο του Νικόλα που έχασε τη ζωή κάτω από ανεξήγητες συνθήκες στα Σπάτα, αποκαλύπτουν πολλά για τον ίδιο και την οικογένειά του.
σπάτα-μίλησε-το-ημερολόγιο-του-άτυχ-203042

Νέες εξελίξεις έρχονται στο φως όσον αφορά την ερμηνεία των ημερολόγιων σπιράλ που ο άτυχος Νικόλας Ντουρτουρέκας και ο μικρότερες αδερφός του από τα Σπάτα είχαν ζωγραφίσει όσο ζούσε ο πρώτος.

Όλα ξεκίνησαν από αυτήν την ιχνογραφία που βρέθηκε ανάμεσα στις σημειώσεις του και παρουσίασε η εκπομπή. Σύμφωνα με την μητέρα του ανήκει στον μικρότερο αδερφό του που τότε ήταν 6 χρόνων.

Το «Τούνελ» παρουσιάζει απόψε μια σειρά από νέες τέτοιες ιχνογραφίες που βρέθηκαν στο ημερολόγιο του άτυχου φοιτητή στις οποίες οι ειδικοί αναλυτές που τις μελετούν, εντοπίζουν άγχος, φόβο, αγωνία, ανασφάλεια και αποκλεισμό. Προτείνουν μάλιστα αυτά τα έξι σχέδια να συμπεριληφθούν στα υπόλοιπα ντοκουμέντα που θα ερευνηθούν από τις Αρχές καθώς ενδεχομένως αποτυπώνουν γεγονότα με σημασία για την έκβαση της υπόθεσης .

Επισημαίνουν πως συχνά τα παιδιά αναπαριστούν εικόνες που μπορεί να έχουν πέσει στην αντίληψή τους, να έχουν ακούσει, να έχουν δει ή να έχουν βιώσει.

Τι φανερώνουν οι ιχνογραφίες

Οι ιχνογραφίες μαζί με νέα αποσπάσματα από το ημερολόγιο του φοιτητή, που ονομαζόταν Νικόλας, επίσημα μεταφρασμένα από την αγγλική γλώσσα την οποία χρησιμοποιούσε για να καταγράφει τις βαθύτερες σκέψεις του , έχουν συγκεντρωθεί και κατατέθηκαν στις εισαγγελικές αρχές. Σε αυτά τα χωρία από το ημερολόγιο διαφαίνονται οι σχέσεις του κυρίως με τη μητέρα του αλλά και με πρόσωπα που η μαρτυρία τους θεωρείται σημαντική.

«Όσο και αν πιστεύω ότι θα έπρεπε να τα πω όλα , ένα μέρος του εαυτού μου είναι χαρούμενο που δεν το έκανα. Τα πράγματα εύκολα θα είχαν ανατραπεί και εγώ θα έβρισκα τον εαυτό μου στο μάτι του κυκλώνα… Ίσως αυτό να έγινε για να μου δείξει ότι είναι ένα θηρίο αυτό που αγαπάω για να με κάνει να συμπεριφερθώ σαν ένας ήρωας.»

Το Τούνελ έχει φέρει ήδη στο φως σε μια προσπάθεια να βρεθεί το κλειδί του γρίφου κάποιές από αυτές τις ιδιόχειρες σημειώσεις που ο Νικόλας είχε κάνει με ένα πρόσωπο να πρωταγωνιστεί αρνητικά και με ρόλο που ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί…

«Αν μάθουν για μας, θα γίνει χαμός…»

«Είμαι χαρούμενος και υγιής. Δεν έχεις δύναμη πάνω μου και θα σε κάνω να το δεις για να σε αναγκάσω να φύγεις»

Λίγο πριν το τραγικό γεγονός του θανάτου του ο Νικόλας αναφέρεται με σαφήνεια σε εκείνη την ιδιότυπη πιεστική σχέση που αν γινόταν γνωστή θα επέφερε αναστάτωση χωρίς προηγούμενο…και θα έκανε κάποιον να χάσει τον ύπνο του.

 

 

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Έφτασε «η ώρα της αλήθειας» στο Ναυάγιο: To Twitter αποθέωσε τη Στέλλα για την ερμηνεία της

«Ένα αγγελούδι μας έφυγε από τα χέρια»: Νεκρός σε μια στιγμή 16χρονος στην Κάρυστο

«Συναγερμός» για τον καιρό: Έρχεται δύσκολο σαββατοκύριακο – Αυτές οι περιοχές είναι στο «κόκκινο»

 

 

 

 

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ