Νίκος Οικονομόπουλος: Αφιέρωσε τον «Έκπτωτο Άγγελο» στον αστυνομικό Χρήστο Κουρουνιώτη

Ο Νίκος Οικονομόπουλος κατά τη διάρκεια συναυλίας του αφιέρωσε τον «Έκπτωτο Άγγελο» στον αδικοχαμένο αστυνομικό Χρήστο Κουντουριώτη
νίκος-οικονομόπουλος-αφιέρωσε-τον-έ-202975

Σε μια συγκινητική στιγμή κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στην Πάτρα, ο Νίκος Οικονομόπουλος αφιέρωσε το τραγούδι «Έκπτωτος Άγγελος» στη μνήμη του 30χρονου αστυνομικού Χρήστου Κουρουνιώτη, ο οποίος σκοτώθηκε τραγικά σε τροχαίο δυστύχημα στον Ασπρόπυργο.

Νίκος Οικονομόπουλος: Αφιέρωσε το «έκπτωτος άγγελος» στον Πατρινό αστυνομικό που σκοτώθηκε στον Ασπρόπυργο

Ο Κουρουνιώτης, αστυνομικός της ΔΙΑΣ, έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια καταδίωξης υπόπτων Ρομά. Η μητέρα του, Κατερίνα, εργαζόμενη στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» και ολόκληρη η οικογένειά του θρηνούν την απώλειά του.

Ο 29χρονος Χρήστος Κουρουνιώτης σκοτώθηκε στη διάρκεια καταδίωξης τα ξημερώματα της Δευτέρας 18/12/2023 στον Ασπρόπυργο, κοντά στη λίμνη Κουμουνδούρου. Ο άτυχος Χρήστος Κουρουνιώτης που με συνάδελφο του που επέβαινε σε μηχανή της αστυνομίας, καταδίωκαν ύποπτα οχήματα από την περιοχή της Νίκαιας, έπεσαν σε μία στιγμή πάνω σε περιπολικό με συνέπεια ο Χρήστος Κουρουνιώτης να εκσφενδονιστεί και να χτυπήσει σοβαρά. Μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου λίγη ώρα αργότερα ο Χρήστος Ηλ. Κουρουνιώτης κατέληξε.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Πιστεύει στον Θεό και το απέδειξε: Ο Νίκος Οικονομόπουλος δώρισε όλη την αμοιβή του για να χτιστεί εκκλησία

Βαθιά θρήσκος ο Νίκος Οικονομόπουλος: «Πιστεύω πάρα πολύ στον Χριστό, ζω με την πίστη μου και είμαι ευτυχισμένος»

Όλοι τον παραδέχτηκαν: Ο Νίκος Οικονομόπουλος έδωσε την αμοιβή του από τη συναυλία στο Ηράκλειο στους πλημμυροπαθείς

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ