Κακοποίηση βρέφους στη Μεσσηνία: «Ήταν ένα μικρό ατύχημα» λέει η γιαγιά

κακοποίηση-βρέφους-στη-μεσσηνία-ήτα-62183

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει το 4 μηνών βρέφος από τη Μεσσηνία. Το μικρό κοριτσάκι βρίσκεται διασωληνωμένο με κρανιοεγκεφαλικές και θωρακικές κακώσεις στο νοσοκομείο Παίδων. 0 29χρονος πατέρας έχει ήδη συλληφθεί για την κακοποίηση του βρέφους και του έχει ασκηθεί δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Κακοποίηση βρέφους στη Μεσσηνία: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο πατέρας

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο πατέρας του βρέφους 4 μηνών που είναι σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο και κατηγορείται για την κακοποίησή του πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη.

Κακοποίηση βρέφους στη Μεσσηνία: Η μητέρα συμπαραστέκεται στον πατέρα

Όπως αναφέρει η εκπομπή T-Live η μητέρα συμπαραστέκεται στον πατέρα, υποστηρίζοντας πως ο σοβαρός τραυματισμός της κόρης της οφείλεται σε ατύχημα. Η γιαγιά του βρέφους μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής επιμένοντας ότι πρόκειται για ατύχημα:

Τι είπε η γιαγιά για την κακοποίηση του βρέφους στη Μεσσηνία

«Το έμαθα το Σάββατο, με ενημέρωσαν για τον τραυματισμό. Η κόρη μου δούλευε, υποθέτω ότι το βρέφος ήταν με τον πατέρα του. Έχω ακούσει πολλά αλλά δεν τα πιστεύω κιόλας. Η κόρη μου είπε ότι ήταν ατύχημα και αυτό πιστεύω και εγώ.

Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες, πιστεύω ότι ήταν ένα μικρό ατύχημα, το οποίο εξελίχθηκε σε μια τραγική κατάσταση. Εύχομαι το μωρό να είναι καλά, να έρθει το συντομότερο στο σπίτι και τα παιδιά μου να είναι καλά και αγαπημένα. Βοηθάω όσο μπορώ τα παιδιά. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια και περιβάλλουμε ένα μικρό παιδάκι. Βοηθάμε όσο μπορούμε.

Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, δεν πιστεύω ότι το έκανε από πρόθεση. Το αγαπούσε το μωρό και το φρόντιζε. Σαν μητέρα πηγαίνει να βλέπει το παιδί. Δεν έχει θυμώσει με τον πατέρα, είναι ακόμη πιο δεμένοι και αγαπημένοι. Εύχομαι να παραμείνουν έτσι για πάντα».

Τέλος, επισημαίνεται ότι και οι δύο γονείς διώκονται επίσης με τον νόμο περί όπλων και ναρκωτικών, καθώς στο σπίτι τους στον Αετό βρέθηκαν ένα δενδρύλλιο χασίς, ένα πιστόλι και σφαίρες.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ