Στάθης Παναγιωτόπουλος: Φλέρταρε την Καρολάιν με μηνύματα, αποκαλύπτει φίλη της άτυχης κοπέλας

στάθης-παναγιωτόπουλος-φλέρταρε-την-61998

O πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, Στάθης Παναγιωτόπουλος, φλέρταρε έντονα με μηνύματα την Καρολάιν.

Πώς φλέρταρε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος την αδικοχαμένη Καρολάιν

Κολλητή φίλη της άτυχης Καρολάιν Κράουτς αποκάλυψε πως όταν το θύμα της γυναικοκτονίας στα Γλυκά Νερά ήταν 15 – 16 ετών ο πρώην παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος την είχε προσεγγίσει με χυδαίο τρόπο.

Συγκεκριμένα, η φίλη της Καρολάιν Κράουτς ανέφερε:

«Τρία τέσσερα χρόνια ήμασταν καλές φίλες. Ο πιο χαμογελαστός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Έξω καρδιά. Κοινωνική φουλ, πηγαίναμε για καταδύσεις μαζί και προσκοπισμό. Ήταν φουλ άτομο με ενέργεια, πάθος για να εξερευνήσει τα πάντα» είπε στην εκπομπή «το Πρωινό».

Καρολάιν: Tί της έλεγε ο πρώην παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος με μηνύματα

Όπως αποκάλυψε, ο πρώην παρουσιαστής είχε προσεγγίσει την 15χρονη τότε Καρολάιν και της είχε πει να πάνε για καταδύσεις.

Τον Στάθη Παναγιωτόπουλο «τον είχαμε γνωρίσει, ήταν στο ίδιο, τέλος πάντων, καταδυτικό κέντρο, που κάναμε τις καταδύσεις εμείς, ήταν και ο Στάθης. Τον ξέραμε γενικότερα τον Στάθη. Της είχε στείλει και μήνυμα, θυμάμαι, τότε που κάναμε τις καταδύσεις. Χυδαία θυμάμαι ήταν, το τι της έλεγε δεν θυμάμαι. ‘Πότε κούκλα μου θα πάμε μαζί για κατάδυση;’ κάτι τέτοια, αλλά γενικότερα ξέραμε ότι είναι γλοιώδης άνθρωπος, όλη η Αλόννησος το ήξερε ότι είναι γλοιώδης. Ότι έκανε αυτό που έκανε όχι. Αλλά όλοι ξέραμε ότι είναι αισχρός» είπε αρχικά.

Όταν πήρε το μήνυμα η Καρολάιν «γέλαγε περισσότερο. Δεν θυμάμαι τι του είχε απαντήσει τότε, αλλά γέλαγε με την ηλιθιότητά του, πιστεύοντας ότι θα απαντήσει και καλά με… δηλαδή από αυτή την άποψη γέλαγε».

Γλοιώδης τελικά αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά το πρώην τέταρτο μέλος των Ράδιο Αρβύλα, Στάθης Παναγιωτόπουλος.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ