Ο Βέρτης κατά του «Survivor»: «Προτιμώ να δουλεύω σε σουβλατζίδικο, αντί να φάω σκουπίδια»

ο-βέρτης-κατά-του-survivor-προτιμώ-να-δουλ-61979

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Νίκος Βέρτης απέρριψε κατηγορηματικά το Survivor, λέγοντας πως θα προτιμούσε να δουλεύει σε σουβλατζίδικο παρά να τρώει σκουπίδια.

Τί είπε ο Νίκος Βέρτης για το σουβλατζίδικο και το Survivor

«Σαν το σουβλατζίδικο δεν έχει», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, όταν ρωτήθηκε αν θα δεχόταν πρόταση για το ριάλιτι επιβίωσης «Survivor».

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Βέρτης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο… Survivor, στο τραγούδι «Γιατί το μετανιώνεις», αλλά και σε μια άγνωστη ιστορία με τον Νίκο Καρβέλα.

Tί διάλεξε ο Νίκος Βέρτης ανάμεσα στο Survivor και το σουβλατζίδικο

Στο δίλημμα αν θα επέλεγε να δουλέψει σε σουβλατζίδικο ή να πάει στο Survivor, ο Νίκος Βέρτης είπε ότι θα επέλεγε με μεγάλη του ευχαρίστηση το πρώτο ενδεχόμενο και μάλιστα, χωρίς να πληρωθεί ευρώ.

«Σαν το σουβλατζίδικο δεν έχει. Σιγά μην έτρωγα από τα σκουπίδια, μου έλεγαν τα παιδιά ότι έτρωγαν από τα σκουπίδια. Δεν είναι για μένα αυτά. Στο σουβλατζίδικο δεν έχει τέτοια», είπε χαρακτηριστικά.

Τόνισε μάλιστα, πως σε καμία περίπτωση δεν θα έτρωγε φαγητό από τα σκουπίδια, όπως έκαναν παλιότεροι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε επίσης στο πρόσφατο περιστατικό, με τον έλεγχο που έκανε η αστυνομία στο μαγαζί που εμφανίζεται και προκάλεσε τον εκνευρισμό του.

«Υπήρχαν πολλές καταγγελίες στο μαγαζί απ’ ό,τι κατάλαβα. Ξέρουμε όλοι πολύ καλά την περιοχή, δεν είναι κατοικημένη. Το αεροδρόμιο έχει τα διπλάσια ντεσιμπέλ. Υπήρξε ένας έλεγχος από την αστυνομία, μπήκε μέσα στο μαγαζί, τον έκανε κανονικότατα και δεν βρήκε καμία παράβαση. Έφυγε. Μετά από λίγο ξαναγύρισε, ξαναέκανε έλεγχο, έφυγε κι ήταν όλα κανονικά. Ξαναγύρισε μετά από λίγο για τρίτη φορά και έκανε τον ίδιο έλεγχο. Όταν λοιπόν, σε ελέγχουν για το ίδιο πράγμα τόσες φορές, αρχίζεις να χάνεις την υπομονή σου», δήλωσε.

Εδώ που τα λέμε αν κρίνουμε από τα προβλήματα υγείας που παρουσιάζουν οι παίκτες του Survivor μετά από το παιχνίδι… ένα δίκιο το έχει.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ