Δολοφονία Άλκη: Οι τελευταίες εξελίξεις. Έτοιμος για παράδοση ο 20χρονος Αλβανός.

δολοφονία-άλκη-οι-τελευταίες-εξελίξε-59062

Δολοφονία Άλκη: Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον 20χρονο Αλβανό φυγά να είναι είναι έτοιμος να παραδωθεί

Μια νέα εξέλιξη θέλει τον 20χρονο Αλβανό φυγά να είναι έτοιμος να παραδωθεί στις Αρχές. Να υπενθυμίσουμε ότι εν λόγω νεαρός με το που ξεκίνησαν οι συλλήψεις διέφυγε στην γείτονα χώρα χωρίς εξηγήσεις.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού καθώς ο 20χρονος για τον οποίο έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης και αναζητείται στην Αλβανία αναμένεται να παραδοθεί εντός της ημέρας.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του, Παρασκευάς Σπυράτος το πρωί της Πέμπτης, ο 20χρονος θα συναινέσει να πραγματοποιηθούν οι διαδικασίες έκδοσής του στην Ελλάδα.

«Η πρόθεση του εντολέα μου είναι να εμφανιστεί ενώπιον των ελληνικών Αρχών. Είναι συντετριμμένος για το γεγονός. Είναι η μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής του. Ο εντολέας μου είχε περιφερειακό ρόλο. Εκφράζει τα συλλυπητήρια του. Το γεγονός ότι εμφανίζεται μόνος του έχει ενδιαφέρον. Έχει να δώσει εξηγήσεις όσον αφορά το ρόλο του», είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες ο κ. Σπυράτος δήλωσε πώς ο πελάτης του εκφράζει τα συλλυπητήρια του για το ατυχές και δυσάρεστο αυτό συμβάν. «Τις επόμενες ώρες θα παραδοθεί στις αλβανικές αρχές και θα συναινέσει ώστε να ακολουθηθεί η διαδικασία εκδόσεώς του».

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια που εκπροσωπεί την οικογένεια του 19χρονου Αλκη Καμπανού, ο οποίος είχε δηλώσει ότι ο 20χρονος που διέφυγε από τις πρώτες ώρες της δολοφονίας στην Αλβανία δεν είχε σκοπό να παραδοθεί τόνισε:

«Αν και δεν προβλέπεται η έκδοση του από την Αλβανία ο ίδιος έχει πρόθεση να παραδοθεί και να έρθει στην Ελλάδα».

Ερωτηθείς για το πού βρίσκεται ο εντολέας του, ο κ. Σπυράτος απάντησε ότι πιθανότατα να είναι στην περιφέρεια της Κορυτσάς, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάει ο ίδιος στην Αλβανία να συναντηθεί μαζί του.

Δολοφονία Άλκη: Οι απολογίες συνεχίζονται και σήμερα με σκοπό να διελευκανθεί η υπόθεση

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται σήμερα, Πέμπτη οι απολογίες των συλληφθέντων.

Χθες, Τετάρτη, απολογήθηκαν δύο και κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, παίρνοντας τον δρόμο για τις φυλακές, όπως συνέβη με τον 23χρονο, που είχε αποτελέσει την πρώτη σύλληψη.

Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο, Παρασκευή όταν την πόρτα της ανακρίτριας θα περάσουν οι τέσσερις τελευταίοι συλληφθέντες.

Συνολικά για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν και κατέστησαν κατηγορούμενα 11 πρόσωπα, εκ των οποίων οκτώ Έλληνες και τρεις Αλβανοί, ηλικίας 20 έως 25 ετών.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ