Βασίλισσα Ελισάβετ: Αποκαλυπτήρια του τάφου της με επίσημη φωτογραφία

βασίλισσα-ελισάβετ-αποκαλυπτήρια-το-61462

Έγιναν και επίσημα χθες Σάββατο (24/9), τα αποκαλυπτήρια του μνήματος της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ με τη δημοσίευση φωτογραφίας από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Σχεδόν μία εβδομάδα μετά την ταφή της στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ στις 19 Σεπτεμβρίου, η βασίλισσα Ελισάβετ έχει πλέον επανενωθεί με τους πολυαγαπημένους γονείς της, την αδελφή της Μαργαρίτα και τον σύζυγό της Φίλιππο.

Αποκαλυπτήρια του τάφου της βασίλισσας Ελισάβετ με επίσημη φωτογραφία

 

Η νέα ταφόπλακα φέρει, όπως συνέβαινε ήδη, τα ονόματα των γονέων της Βασίλισσας – του προηγούμενου Βασιλιά (1895 – 1952) και της Βασίλισσας Μητέρας Ελισάβετ (1900-2002) – και πλέον της μονάρχη που κηδεύτηκε τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου και του συζύγου της Φιλίππου (1921-2021).

Τις προηγούμενες μέρες, η βασιλική οικογένεια είχε δημοσιοποιήσει μια καταπληκτική φωτογραφία, ιστορικό ντοκουμέντο, με την Ελισάβετ Β’ λίγο μετά το γάμο της με τον Φίλιππο, και τους γονείς και την αδελφή της.

Πότε θα είναι επισκέψιμο για το κοινό το μνήμα της βασίλισσας Ελισάβετ

Το μνήμα θα είναι, από την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, επισκέψιμο για το κοινό ώστε οι πολίτες να μπορούν να τιμήσουν τη μνήμη της Βασίλισσάς τους.

Οι υπεύθυνοι υπολογίζουν ότι θα υπάρξει εξαιρετικά μεγάλη προσέλευση καθώς αναμένεται να συρρεύσουν χιλιάδες κόσμου, προκειμένου να δουν από κοντά τον τάφο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Σύμφωνα μάλιστα με την επίσημη ιστοσελίδα του Κάστρου, οι επισκέπτες δεν επιτρέπεται να φέρουν μαζί τους λουλούδια για τον τάφο της βασίλισσας ενώ το εισιτήριο εισόδου θα κοστίζει 28,50 λίρες για τους ενήλικες και 15,50 λίρες για τα παιδιά.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ