Σε άσχημη κατάσταση οι γονείς της Κέιτ Μίντλετον: Ο καρκίνος της κόρης τους και ένα ακόμη πρόβλημα που αντιμετωπίζουν

σε-άσχημη-κατάσταση-οι-γονείς-της-κέιτ-182987

Μετά την διάγνωση της Κέιτ Μίντλετον με καρκίνο, οι γονείς της πριγκίπισσας είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ειδικά η μητέρα της Κέιτ είδε τον κόσμο να γκρεμίζεται ενώ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι συνεχώς στο πλάι της κόρης της και για να περνάει χρόνο με τα εγγόνια της.

Κέιτ Μίντλετον: Οικονομική καταστροφή για τους γονείς της

Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα για την οικογένεια της Κάρολ Μίντλετον, αφού η ίδια και ο σύζυγός της αντιμετωπίζουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα.

Η άνοδος και η πτώση του Party Pieces

Το Party Pieces έφτασε στο χείλος της καταστροφής, με αποτέλεσμα να οφείλει στους πιστωτές της 2,6 εκατομμύρια λίρες. Οι γονείς της πριγκίπισσας της Ουαλίας είχαν ιδρύσει μαζί την εταιρεία Party Pieces, αλλά αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από την επιχείρηση η οποία στη συνέχεια πωλήθηκε σε νέο ιδιοκτήτη.

Ωστόσο, τα χρέη προς τους πιστωτές έφτασαν τις 2,6 εκατομμύρια λίρες με την εταιρεία Interpath Advisory (IA) στην οποία ανέθεσαν την πώληση φέρεται να αδυνατεί να καλύψει όλα τα έξοδα αποζημίωσης.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα των Times, η Κάρολ και ο Μάικλ Μίντλετον δεν μπορούν να πληρώσουν 260.000 λίρες για τα έξοδα που υπολείπονται μετά την κατάρρευση της εταιρείας τους.

Κέιτ Μίντλετον: Η επιχείρηση των γονιών της που εξασφάλισε μια άνετη ζωή

Το Party Pieces ιδρύθηκε από την Κάρολ και τον Μάικλ Μίντλετον το 1987, επτά χρόνια μετά τον γάμο τους. Ήταν μια επιχείρηση που πουλούσε αξεσουάρ για πάρτι και κάποτε ήταν τόσο επιτυχημένη που τα κέρδη της βοήθησαν να φοιτήσουν η πριγκίπισσα Κέιτ και τα αδέρφια της Πίπα και Τζέιμς στο διάσημο Marlborough College, ένα οικοτροφείο στο Wiltshire.

Aκόμα η Κέιτ πήγε στο University of Edinburgh στο St. Andrews όπου γνώρισε τον Γουίλιαμ και η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους.

Αρκετά χρόνια αργότερα η επιχείρηση αντιμετώπισε οικονομικές δυσκολίες και κατά τη διάρκεια της πανδημίας η εταιρεία περιήλθε στη διοίκηση. Η επιχείρηση πωλήθηκε πέρυσι στον επιχειρηματία Τζέιμς Σινκλέρ έναντι 180.000 λιρών, σύμφωνα με τους Times. Ωστόσο, τα προηγούμενα χρέη της εταιρείας δεν έχουν εξοφληθεί και το ζευγάρι οφείλει να καλύψει έξοδα πολλών χιλιάδων λιρών.

Η 69χρονη μητέρα της πριγκίπισσας της Ουαλίας, παραιτήθηκε από μάνατζερ της επιχείρησης το 2019 και έγινε πρεσβευτής του brand.

Ο Μάικλ Μίντλετον, ο οποίος είναι 74 ετών, εγκατέλειψε από τη δουλειά του ως διευθυντής στην British Airways για να είναι μαζί με τη σύζυγό του στο Party Pieces το 1989. Το 1995, η μεγάλη ανάπτυξη της εταιρείας κατέστησε αναγκαία τη μεταφορά της έδρας της σε μια σειρά από αγροτικά κτίρια στο Ashampstead Common, στο Berkshire.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Πιο γοητευτική από ποτέ η Έλλη Κοκκίνου: Με καρέ μαλλιά και κατάξανθη, έκανε το απόλυτο hairlook για το καλοκαίρι

Ολική έκλειψη ηλίου: Οι τυχερές περιοχές που θα γίνει ορατό το αστρονομικό υπερθέαμα στις 8 Απρίλιου

Τα αταίριαστα ζώδια: Οι εκπρόσωποι του ζωδιακού που θα είχαν ένα κακό ραντεβού αν έβγαιναν μαζί

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ