Κέιτ Μίντλετον: Συνεχίζει το βασιλικό έργο της εν μέσω χημειοθεραπειών

Η Κέιτ Μίντλετον είναι η κινητήριος δύναμη ενός τεράστιου έργου παρόλο που συνεχίζει τις χημειοθεραπείες για τον καρκίνο.
κέιτ-μίντλετον-συνεχίζει-το-βασιλικό-194936

Η Κέιτ Μίντλετον είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από μια νέα έκθεση που καλεί τις επιχειρήσεις να εισαγάγουν πιο φιλικές προς την οικογένεια πρακτικές εργασίας. Η Royal Foundation Business Taskforce for Early Childhood αποκάλυψε μια μεγάλη νέα έκθεση, η οποία υποστηρίζει ότι η επένδυση στην πρώιμη παιδική ηλικία θα μπορούσε να αποφέρει πάνω από 45,5 δισεκατομμύρια λίρες στην εθνική οικονομία κάθε χρόνο.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας παρά τη διάγνωσή της με καρκίνο και τις συνεχιζόμενες προληπτικές χημειοθεραπείες, έχει παραμείνει ενεργή στον συντονισμό του έργου από το σπίτι. Το Παλάτι του Κένσινγκτον ξεκαθαρίζει ότι αυτό δεν σημαίνει την επιστροφή της στις δημόσιες εμφανίσεις, καθώς χρειάζεται χώρο και ιδιωτικότητα για να αναρρώσει. Η Κέιτ έχει ενημερωθεί πλήρως για την ανάπτυξη του έργου και έχει δει την έκθεση.

 Η Κέιτ Μίντλετον συνεχίζει τις χημειοθεραπείες

Ενημέρωση από το Παλάτι του Κένσινγκτον σχετικά με το νέο της έργο

Ο εκτελεστικός διευθυντής του Κέντρου Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας, Κρίστιαν Γκάι, δήλωσε ότι η Κέιτ είναι ενθουσιασμένη με την πρόοδο του έργου. Η έκθεση, που συντάχθηκε από την συμβουλευτική εταιρεία Deloitte, περιγράφει πώς η επένδυση στην πρώιμη παιδική ηλικία μπορεί να ωφελήσει τη χώρα μακροπρόθεσμα.

Η πρωτοβουλία αυτή, η οποία περιλαμβάνει μεγάλες εταιρείες όπως:

– η Aviva,

– η Co-operative Group,

– η Deloitte,

– η Iceland Foods,

– η IKEA,

– η LEGO Group,

– η NatWest και

– η Unilever UK,

έχει στόχο να προσφέρει πρακτική υποστήριξη στους γονείς και τους φροντιστές, βελτιώνοντας την πρόσβαση σε ποιοτική και προσιτή εκπαίδευση και φροντίδα στην πρώιμη παιδική ηλικία.

Οι επιχειρήσεις καλούνται να δημιουργήσουν μια κουλτούρα που δίνει προτεραιότητα στην πρώιμη παιδική ηλικία, συμβάλλοντας στην πρόληψη κοινωνικών, υγειονομικών και ψυχικών προβλημάτων στο μέλλον.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Τσατραφύλλιας: «Η ‘ψυχρή λίμνη’ που γίνεται λόγος για την αστάθεια του Σαββατοκύριακου δεν είναι και τόσο ψυχρή»

Υιοθέτησαν παιδί από τη Νότια Κορέα με σπαστική τετραπληγία και εγκεφαλική παράλυση

Κερδίζουν το λαχείο, γεμίζουν ευρώ: Τα 2 ζώδια που θα βιώσουν τεράστια οικονομική ανατροπή

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ