Κέιτ Μίντλετον: Σάλος με το νέο πορτραίτο της σε εξώφυλλο βρετανικού περιοδικού

Έντονο σχολιασμό έχει προκαλέσει στο παλάτι και τους βασιλικούς κύκλους ένα πορτρέτο της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον.
κέιτ-μίντλετον-σάλος-με-το-νέο-πορτραί-194887

Νέος σάλος έχει προκληθεί με το πορτραίτο της Κέιτ Μίντλετον που κοσμεί το τελευταίο εξώφυλλο του βρετανικού περιοδικού Tatler.

Ειδικότερα, το εν λόγω πορτραίτο αποτελεί δημιουργία της Hannah Uzor, με καταγωγή από την Βρετανία και την Ζάμπια, με στόχο να τιμήσει τη «δύναμη και την αξιοπρέπεια» της Κέιτ Μίντλετον, ωστόσο, αυτή της η δημιουργία δε φάνηκε να αρέσει καθόλου στους Βρετανούς.

Κέιτ Μίντλετον: Σάλος με το νέο πορτραίτο της

«Ποιος καλύτερος τρόπος για να δείξουμε την υποστήριξή μας από το να επιλέξουμε ως θέμα την πολυαγαπημένη και σεβαστή μας Πριγκίπισσα της Ουαλίας – και ποιος είναι καλύτερος να τη ζωγραφίσει από τη μητέρα τριών παιδιών, τη καλλιτέχνιδα Hannah Uzor;», ήταν μερικές από τις δηλώσεις του Tatler, για το νέο εξώφυλλο.

Με την σειρά της η Uzor δήλωσε: «Όταν δεν μπορείς να συναντήσεις τον εικονιζόμενο αυτοπροσώπως, πρέπει να κοιτάξεις ό,τι μπορείς να βρεις και να συνθέσεις τις λεπτές ανθρώπινες στιγμές που αποκαλύπτονται σε διάφορες φωτογραφίες: Έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο να στέκεται ή να κρατάει το κεφάλι ή τα χέρια του; Έχει μια επαναλαμβανόμενη χειρονομία;»

Δείτε την εν λόγω ανάρτηση:

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Κατερίνα Καινούργιου: «Μου έχουν προτείνει να κάνω πράγματα με πολλά λεφτά και έχω πει όχι»

Κακός οιωνός: Εντόπισαν το ψάρι που «φέρνει» τον σεισμό σύμφωνα με την μυθολογία

Η 28χρονη Βαρβάρα από την Κρήτη που θέλει να κάνει το γύρο της Ευρώπης με το βαν της

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ