«Δεν έχω ιδέα τι της έκαναν» – Συγκλονίζει ο πατέρας της 22χρονης Μαχσά Αμινί

δεν-έχω-ιδέα-τι-της-έκαναν-συγκλονί-60791

Συγκλονίζει ο πατέρας της Μαχσά Αμινί που δηλώνει πώς δεν έχει ιδέα του τί έκαναν στην κόρη του και μάλιστά δεν τον άφησαν να τη δει καν.

Πως πέθανε η 22χρονη Μαχσά Αμινί σύμφωνα με τον πατέρα της που δεν έχει ιδέα τί της έκαναν

Την ώρα που οι αναταραχές στο Ιράν με φόντο τον θάνατο της 22χρονης Μαχσά Αμινί συνεχίζονται, ο πατέρας της ξέσπασε κατηγορώντας τις αρχές ότι ψεύδονται για τις συνθήκες θανάτου της κοπέλας.

Μιλώντας στο BBC Persia ο πατέρας της 22χρονης είπε ότι οι γιατροί δεν του επέτρεψαν να δει την κόρη του μετά τον θάνατό της. «Λένε ψέματα. Λένε ψέματα. Όλα είναι ψέματα… όσο κι αν παρακάλεσα, δεν με άφησαν να δω την κόρη μου», είπε και υποστήριξε ότι η κόρη του είχε μώλωπες στα πόδια με το υπόλοιπο σώμα εκτός από το κεφάλι να είναι τυλιγμένο με σεντόνι. «Δεν έχω ιδέα τι της έκαναν», είπε.

Από καρδιακή προσβολή πέθανε η 22χρονη Μαχσά Αμινί;- Διαφωνεί ο πατέρας της που λέει πως δεν έχει ιδέα τί της έκαναν

Σημειώνεται πως Ιρανοί αξιωματούχοι ισχυρίστηκαν ότι η 22χρονη πέθανε αφού υπέστη «καρδιακή προσβολή» και έπεσε σε κώμα, αλλά η οικογένειά της σύμφωνα με το Emtedad news, ένα ιρανικό μέσο ενημέρωσης υποστηρίζει πως δεν υπάρχει ιστορικό καρδιακής πάθησης στην οικογένεια.

Πάντως πλάνα από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που είδαν το φως της δημοσιότητας μέσα από τα ιρανικά ΜΜΕ έδειξαν την κοπέλα να καταρρέει σε ένα κέντρο «αναμόρφωσης» όπου την είχε μεταφέρει η Αστυνομία Ηθών για να λάβει «καθοδήγηση» σχετικά με την ενδυμασία της.

Οποια και να είναι η αλήθεια, το σίγουρο είναι ότι μια νέα κοπέλα μόλις 22χρονών χάθηκε έτσι άδικα.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ