Αρχιεπίσκοπος Αμερικής σε Μητσοτάκη: «Επιδεικνύετε τις απαιτούμενες ηγετικές ικανότητες»

αρχιεπίσκοπος-αμερικής-σε-μητσοτάκη-60705

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, Ελπιδοφόρος, είπε στον Πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη πως επιδεικνύει τις απαιτούμενες ηγετικές ικανότητες σ΄αυτές τις δύσκολες εποχές που περνάμε.

Γιατί είπε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής στον Μητσοτάκη πως έχει ηγετικές ικανότητες

Την αναφορά στο πρόσωπο του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, Ελπιδοφόρος κατά τη σύντομη ομιλία του στην έναρξη του γεύματος που παρέθεσαν χθες το μεσημέρι οι οργανώσεις της Ομογένειας στον Έλληνα πρωθυπουργό, στο Loeb Boathouse, στη Νέα Υόρκη.

Τί τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής στον Μητσοτάκη για τις ηγετικές του ικανότητες

Όπως τόνισε ο Aρχιεπίσκοπος, ο οποίος είχε χθες την πρώτη επαφή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη λίγο πριν από τη σημερινή τους συνάντηση στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, το εθνικό προσκύνημα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, στο Σημείο Μηδέν της Νέας Υόρκης, «η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη τον περασμένο Μάιο στην Αμερική και η ομιλία του στην Κοινή Σύνοδο του Κογκρέσου ήταν μια άνευ προηγουμένου τιμή και για τον ίδιο προσωπικά και για την Ελλάδα, που γέμισε όλους τους ομογενείς με βαθιά συγκίνηση και με μεγάλη υπερηφάνεια». «Σε μια περίοδο παγκόσμιας αβεβαιότητας, εσείς συνεχίζετε να επιδεικνύετε εκείνες τις ηγετικές ικανότητες που απαιτούνται τόσο για την Ελλάδα μας όσο και για ολόκληρο τον κόσμο».

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής έκανε ακολούθως την προσευχή, όχι μόνο επικαλούμενος τις ευλογίες του Θεού για τον Έλληνα πρωθυπουργό, την ελληνική κυβέρνηση και τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο, αλλά και για την επικράτηση της ειρήνης, της σταθερότητας και της ελευθερίας όπου γης.

Για να το λέει ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής πως έχει ηγετικές ικανότητες ο Κ.Μητσοτάκης κάτι θα ξέρει παραπάνω.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ