Από την άκρη της Ελλάδας: Βραδιές αγροτουρισμού – Μια μαγευτική μωβ εμπειρία με τις ανθισμένες λεβάντες του Έβρου

από-την-άκρη-της-ελλάδας-βραδιές-αγροτ-178024

Και ποιος δεν θα ήθελε να απολαύσει ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στην καρδιά ενός αγροκτήματος, γεμάτο από λεβάντες. Με παρέα το μεθυστικό άρωμα των λεβάντων και ένα μπουκάλι καλό κρασί υπό την συνοδεία καλής μουσικής, σας προτείνουμε μια εκδήλωση για την επόμενη καλοκαιρινή απόδραση σας από την πόλη.

Πρόκειται για ένα σκηνικό που μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι και λαμβάνει χώρα στα κτήματα της ΚοινΣΕπ «Άρωμα Έβρου».

Μια αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά στα μωβ κτήματα του Έβρου

Οι βραδιές αγροτουρισμού λαμβάνουν μέρος στα ανθισμένα κτήματα λεβάντας της «Άρωμα Έβρος», ανάμεσα στα χωριά Βάλτος και Φυλάκιο κοντά στην Ορεστιάδα. Η λεβάντα ανθοφορεί κατά τον μήνα Ιούνιο. Στη διάρκεια της ανθοφορίας το φυτό έχει το χαρακτηριστικό μωβ χρώμα που το διακρίνει.

Κάθε χρόνο η εκδήλωση προσελκύει πλήθος κόσμου από ολόκληρη την περιοχή, έχοντας την ευκαιρία να νιώσει την απαλή αίσθηση της λεβάντας μέσα σε ένα περιβάλλον που κυριαρχούν τα χρώματα και τα αρώματα.

Πως ξεκίνησε η ίδεα της διάσημης εκδήλωσης στον Έβρο

«Συνήθως, ο Βόρειος Έβρος είναι συνδεμένος με άσχημες ειδήσεις λόγω των γεγονότων με τους γείτονες ή την παράνομη διακίνηση μεταναστών. Έτσι, σκεφτήκαμε μία εκδήλωση που θα προβάλει την όμορφη εικόνα του τόπου μας, μέσα στα ανθισμένα χωράφια λεβάντας, όπου οι επισκέπτες θα περάσουν όμορφα απολαμβάνοντας την ομορφιά του τοπίου και το ηλιοβασίλεμα» μας λέει ο πρόεδρος της «Άρωμα Έβρος» κ. Βασίλης Μαζαράκης, σημειώνοντας πως ο ΕΟΤ και η επικεφαλής του κυρία Άντζελα Γκερέκου αγκάλιασε το εγχείρημα από την πρώτη στιγμή, θέτοντας το υπό την αιγίδα της.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ