Τον χειροκροτά όλη η Ελλάδα: Ο σπουδαίος Γιάννης Πάριος έκανε δωρεά δύο κλινών ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Μεταξά

τον-χειροκροτά-όλη-η-ελλάδα-ο-σπουδαίο-177591

Η δωρεά του Γιάννη Πάριου με δύο κλίνες ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Μεταξά αποτελεί μια λαμπρή απόδειξη του ήθους και της μεγαλοψυχίας του.

Μάλιστα, είναι αξιοθαύμαστο το πώς αξιοποίησε την αναγνώριση και την επιρροή του για να στηρίξει ένα ζωτικής σημασίας κομμάτι του συστήματος υγείας, προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια σε ασθενείς που την έχουν ανάγκη.

Ο Γιάννης Πάριος έκανε δωρεά δύο κλινών ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Μεταξά

Η γενναιόδωρη δωρεά του αγγίζει τις καρδιές όλων των Ελλήνων και μας κάνει να νιώθουμε περήφανοι για τον άνθρωπο Γιάννη Πάριο. Η αλληλεγγύη και η ευαισθησία του αποτελούν φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση για όλους.

Αξίζει να σημειώσουμε εδώ ότι η πράξη του δεν μένει μόνο σε μια μεμονωμένη δωρεά. Ο Γιάννης Πάριος υψώνει φωνή για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και καλεί και άλλους καλλιτέχνες να ακολουθήσουν το παράδειγμά του.

Σε ανάρτησή του στα social media, ο Αναπληρωτής Διοικητής του νοσοκομείου, Σαράντος Ευσταθόπουλος, έγραψε σχετικά:

Η αλήθεια είναι ότι του έχουμε μια ιδιαίτερη αδυναμία και λόγω νησιού… ❤️

(θα ακολουθήσει και το επίσημο δελτίο τύπου)

Με τον «απόλυτο» Γιάννη Πάριο κατά την υποδοχή του στο Νοσοκομείο Μεταξά‼️🏥📸

Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια της δωρεάς κρεβατιών ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Μεταξά, με την οποία απέδειξε για ακόμη μια φορά, ότι δεν είναι απλά ο τραγουδιστής του έρωτα, αλλά ο Άνθρωπος της πραγματικής αγάπης προς το συνάνθρωπο‼️

Τον ευχαριστούμε θερμά‼️🙏🏻

Δείτε τη σχετική ανάρτηση για τη δωρεά του:

Από την πλευρά του ο Γιάννης Πάριος τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα υγείας, καθώς και η αδερφή του αυτήν την περίοδο αντιμετωπίζει προβλήματα.

«Εύχομαι να είναι πάντα τα κρεβάτια που φέραμε για τη ΜΕΘ άδεια. Να μην είναι κανείς πάνω. Μακάρι να ήταν όρθιοι και να μην έρχονταν ποτέ. Εύχομαι υγεία για όλους. Μακάρι να μην χρειαστεί οι άλλοι καλλιτέχνες να μιμηθούν το παράδειγμά μου, αλλά αν χρειαστεί, μακάρι να το κάνουν», ανέφερε ο σπουδαίος Έλληνας τραγουδιστής.

Ας ελπίσουμε η γενναιόδωρη κίνησή του να εμπνεύσει και άλλους.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ