Μπράβο, λεβέντη: Πεζοναύτης ξαπλώνει στις λάσπες για να περάσουν πάνω του ηλικιωμένοι πλημμυροπαθείς

Οι Ένοπλες Δυνάμεις: Ασπίδα προστασίας για την Ελλάδα - Πεζοναύτης ξαπλώνει στις λάσπες για να περάσουν πάνω του πλημμυροπαθείς.
μπράβο-λεβέντη-πεζοναύτης-ξαπλώνει-σ-177626

Οι Ένοπλες Δυνάμεις και οι Πεζοναύτες μας επέδειξαν αξιοθαύμαστη αυταπάρνηση και αφοσίωση στη δράση κατά των καταστροφικών πλημμυρών που έπληξαν τον θεσσαλικό κάμπο. Η καθημερινή τους προσπάθεια έρχεται συχνά στο προσκήνιο μέσα από εντυπωσιακές στιγμές αλτρουισμού και αυτοθυσίας κατά τις οποίες πεζοναύτες διακινδυνεύουν τη ζωή τους για να σώσουν πλημμυροπαθείς.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος διαμηνύει: «Είμαστε όπου μας χρειάζεται η Ελλάδα»

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος μοιράστηκε φωτογραφίες που αποτυπώνουν τον ηρωισμό των Ενόπλων Δυνάμεων .Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε, απεικονίζονται άνδρες της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών να επιχειρούν τον απεγκλωβισμό ηλικιωμένων πλημμυροπαθών, αγνοώντας τον κίνδυνο και ξαπλώνοντας  ακόμα και στη λάσπη προκειμένου να διασφαλίσουν την ασφάλειά τους.

«Ένα τεράστιο “Εύγε”, ένα τεράστιο “Ευχαριστώ” και απεριόριστος, βαθύς σεβασμός στον κόπο, στο μόχθο, στον ιδρώτα σας και στην απόλυτη αφοσίωση σας στον Σκοπό….Συνεχίστε με ΕΜΜΟΝΗ να σώζετε ανθρώπινες ζωές, να απαλύνετε τον ανθρώπινο πόνο και να βοηθάτε τους συνανθρώπους μας!

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδας ακόμα μια φορά στο πλευρό της κοινωνίας, για όσο χρειάζεται, όπου χρειάζεται και με όλα τα μέσα που διαθέτουν. Σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη! Είμαστε όπου μας χρειάζεται η ΕΛΛΑΔΑ και συνεχίζουμε!!», δημοσίευσε στα κοινωνικά μέσα ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος ,δίνοντας το μήνυμα ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις θα είναι πάντα στο πλευρό της κοινωνίας.

Πεζοναύτης ξαπλώνει και κάνει το σώμα του «γέφυρα σωτηρίας»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ