Βασίλης Τόπαλος : «Μαμά εμείς εκεί πάνω δίνουμε την ψυχή μας για τη σημαία μας!»

βασίλης-τόπαλος-μαμά-εμείς-εκεί-πάνω-111464

Bαρύ πένθος από τον θάνατο του  16χρονου Πρωταθλητή Ευρώπης, Βασίλη Τόπαλου, που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα με το τραγικό τέλος του.

Το χρονικό του θανάτου του Βασίλη Τόπαλου

Ο 16χρονος πρωταθλητής Ευρώπης, Βασίλης Τόπαλος, πριν από δύο εβδομάδες ένιωσε έντονη αδιαθεσία κατά τη διάρκεια προπόνησης. Διέκοψε την εξάσκηση και κατευθύνθηκε προς το μπάνιο, όπου έχασε τις αισθήσεις του και χτύπησε το κεφάλι του σε σκληρή επιφάνεια.

Ένας συναθλητής του στην πυγμαχία κατάλαβε έγκαιρα ότι κάτι κακό συνέβη. Είδε τότε τον 16χρονο πρωταθλητή πεσμένο στο πάτωμα και φώναξε άμεσα τον προπονητή και τον πατέρα του Βασίλη που παρακολουθούσε την προπόνηση.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν την κρισιμότητα της κατάστασης. Εντόπισαν αιμάτωμα στο κεφάλι του 16χρονου αθλητή και προχώρησαν άμεσα σε χειρουργική επέμβαση. Μετά από 17 ολόκληρες ημέρες στην εντατική ο Βασίλης υπέκυψε στα τραύματα που προκλήθηκαν στο κεφάλι από το λιποθυμικό επεισόδιο.

Βαριά εγκεφαλική κάκωση έδειξε η έρευνα του ιατροδικαστή στον Βασίλη Τόπαλο

Υπενθυμίζεται ότι ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης, που ανέλαβε να εξετάσει τη σορό του άτυχου αθλητή, μιλώντας στο protothema.gr, ανέφερε ότι αυτό που διαπίστωσε είναι μια πολύ βαριά εγκεφαλική κάκωση, που οδήγησε σε εγκεφαλική νέκρωση.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως είχαν πει στο protothema.gr ο πατέρας του ανήλικου αθλητή Δημήτρης Τόπαλος και ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου στον Ταύρο, Νίκος Γιδάκος, ο 16χρονος είχε λιποθυμικό επεισόδιο και χτύπησε στο μπάνιο του γυμναστηρίου, όπου γυμναζόταν. Η κηδεία του 16χρονου αθλητή πρόκειται να γίνει σήμερα στις 14.00 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας και η ταφή κατόπιν στο νεκροταφείου Σχιστού. Μάλιστα, επιθυμία της οικογένειας είναι οι εταιρείες που τους στηρίζουν οικονομικά να δώσουν τις δωρεές τους σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.

“Μαμά εκεί δεν είμαι ο Βασίλης… είμαι όλη η Ελλάδα”, έλεγε ο Βασίλης Τόπαλος.

Δείτε το ρεπορτάζ εδώ :

https://www.youtube.com/watch?v=us8JFvaHrug&feature=emb_title

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ