Σήμερα δακρύζει όλη η Ελλάδα: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του νεαρού αθλητή πυγμαχίας Βασίλη Τόπαλου

σήμερα-δακρύζει-όλη-η-ελλάδα-σε-κλίμα-ο-110813

Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετούν αυτήν την ώρα τον 16χρονο πρωταθλητή πυγμαχίας Βασίλη Τόπαλο, ο οποίος πέθανε μετά από λιποθυμικό επεισόδιο ύστερα από την τελευταία προπόνηση του.

Πλήθος κόσμου αποχαιρετά τον πρωταθλητή πυγμαχίας Βασίλη Τόπαλο

Πλήθος κόσμου, από συγγενείς φίλους και συναθλητές, στην κηδεία του Βασίλη Τόπαλου, η εξόδιος ακολουθία του οποίου πραγματοποιείται αυτή την ώρα στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στον Ασπρόπυργο.

Η κηδεία του νεαρού αθλητή γίνεται υπό την σκιά των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προήλθε ο θάνατός του πριν από μερικά 24ωρα, στο γυμναστήριο όπου έκανε προπόνηση.

Πώς πέθανε ο Βασίλης Τόπαλος

Το τραγικό περιστατικό συνέβη μετά την τελευταία προπόνηση του Βασίλη Τόπαλου, στις 16 Δεκεμβρίου, όπου πήγε στα αποδυτήρια για να ρίξει νερό στο πρόσωπό του. Εκεί ζαλίστηκε, λιποθύμησε και έπεσε με το κεφάλι σε μαρμάρινη επιφάνεια. Την ώρα της πτώσης δεν υπήρχε κάποιος άλλος στο χώρο και έτσι δεν υπάρχει κάποιος μάρτυρας να περιγράψει στις Αρχές πως ακριβώς έγινε το συμβάν.

Η ανακοίνωση του Τζάνειου για τον θάνατο του 16χρονου Βασίλη Τόπαλου

«O ασθενής Τ.Β., διακομίσθηκε με το Ε.Κ.Α.Β. στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, την 16/12/2022 σε κωματώδη κατάσταση, μετά από αναφερόμενη πτώση. Διασωληνώθηκε και υπεβλήθη σε κλινικό και απεικονιστικό έλεγχο, ο οποίος ανέδειξε βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Χειρουργήθηκε επειγόντως για αφαίρεση οξέος υποσκληριδίου αιματώματος και στη συνέχεια διακομίσθηκε διασωληνωμένος, ώρα 18:40 μ.μ. στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου, σε βαριά κλινική κατάσταση και ετέθη άμεσα σε έντονη αποιδηματική αγωγή για τον έλεγχο του εκτεταμένου εγκεφαλικού οιδήματος.

Παρά την εντατική φαρμακευτική αγωγή και την υποστήριξη όλων των ζωτικών του λειτουργιών, ο ασθενής δεν παρουσίασε κλινική και απεικονιστική βελτίωση κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του.

Η κλινική του εικόνα και ο απεικονιστικός έλεγχος παρουσίαζε συνεχή επιδείνωση και τελικώς ο ασθενής κατέληξε στις 02/01/2023 και ώρα 14:16 μ.μ.».

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους φίλους του… είναι πολύ κρίμα ένα τόσο νέο παιδί να χαθεί με αυτόν τον τρόπο.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ