Κατερίνα Στεφανίδη: Η «Ιπτάμενη» του επί κοντώ, «Ιπτάμενη» και στην Πολεμική Αεροπορία

Η Κατερίνα Στεφανίδη, η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια, γνωστή και ως «ιπτάμενη» ορκίστηκε ανθυποσμηναγός στην αεροπορία
κατερίνα-στεφανίδη-η-ιπτάμενη-του-ε-182713

Η Κατερίνα Στεφανίδη, η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια, φόρεσε τα φτερά της, όχι για άλμα στο επί κοντώ, αλλά για μια νέα «πτήση» στην Πολεμική Αεροπορία!

Η «Ιπτάμενη» Κατερίνα Στεφανίδη προσγειώνεται στην Πολεμική Αεροπορία

Η χρυσή Ολυμπιονίκης ορκίστηκε ανθυποσμηναγός, τιμώντας την αεροπορία και εκπληρώνοντας μια κρυφή επιθυμία. Η ένταξή της στις ένοπλες δυνάμεις έρχεται ως επιστέγασμα των λαμπρών αθλητικών της επιτευγμάτων, που έφεραν δόξα στην Ελλάδα.

Νέα «πτήση» για την Στεφανίδη: Εντάχθηκε στην Πολεμική Αεροπορία

Ως αξιωματικός, η Στεφανίδη θα λαμβάνει μισθό και ασφάλιση, χωρίς να υπηρετεί ενεργά. Άλλωστε, το μέλλον της ως αθλήτρια παραμένει λαμπρό, με νέες νίκες και ρεκόρ να την περιμένουν.

Η απονομή του τίτλου είναι τιμητική για τις μεγάλες επιτυχίες που έχει φέρει στη χώρα και όπως έχει τονιστεί από το υπουργείο (αναφέρεται και στην ΚΥΑ) θα λαμβάνει το μισθό και θα της παρέχεται ασφάλιση, δε θα χρειάζεται όμως να εκτελεί υπηρεσίες.

Κατερίνα Στεφανίδη: Η «Ιπτάμενη» του επί κοντώ

Η Κατερίνα Στεφανίδη, γεννημένη το 1990 στην Αθήνα, αποτελεί μια από τις κορυφαίες αθλήτριες όλων των εποχών για την Ελλάδα. Ξεκινώντας το άλμα επί κοντώ σε ηλικία 11 ετών, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016, χαρίζοντας στην Ελλάδα μια ιστορική στιγμή.

Στη συνέχεια, η «Ιπτάμενη», όπως την αποκαλούν, συνέχισε τις νίκες, φέρνοντας μετάλλια σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα και Ευρωπαϊκούς Αγώνες. Πέρα από τα αθλητικά της επιτεύγματα, η Στεφανίδη ξεχωρίζει για την ευγενική και φιλάνθρωπη φύση της, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση.

Η αθλήτρια Κατερίνα Στεφανίδη

Η θέληση, η επιμονή και το πνεύμα της αθλητικής ευγένειας που την διακατέχουν, την καθιστούν μια αθλήτρια-πρότυπο για τις νέες γενιές.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

“Τι είμαι για να τη μαζεύω, μπόγιας;” Η αποστομωτική απάντηση της Κατερίνας Στεφανίδη για όσα ξεστόμισε η μητέρα της

Κατερίνα Στεφανίδη: «Το χειρότερο πράγμα στην Ελλάδα είναι η πατριαρχία»

Περπάτημα μετά το φαγητό: Η ευεργετική ιδιότητα που θα συμβεί στο σώμα σας αν περπατήσετε για 15 λεπτά αμέσως μόλις φάτε

Τελευταία Άρθρα
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ