Άση Μπήλιου: Μήπως είστε σε σχέση δίδυμης φλόγας;

Έχετε ακούσει για καρμικές σχέσεις ή αδερφές ψυχές. Άσχετα αν τις πιστεύετε ή όχι, αξίζει να διαβάστε μία ανάλυση από την Άση Μπήλιου.
άση-μπήλιου-μήπως-είστε-σε-σχέση-δίδυμ-190606

Μια ενδιαφέρουσα ανάλυση για τις καρμικές σχέσεις ή σχέσεις δίδυμης φλόγας κάνει η Άση Μπήλιου και είτε πιστεύεις είτε όχι στην ύπαρξή τους, αξίζει να τη διαβάσεις. Και οι δύο αυτές έννοιες σχετίζονται με την ιδέα βαθιών και έντονων συνδέσεων μεταξύ ανθρώπων, που συχνά θεωρούνται ότι υπερβαίνουν την τρέχουσα ζωή μας. Πιστεύεται ότι αυτές οι σχέσεις βασίζονται σε αδιόδευτο κάρμα από προηγούμενες ζωές. Συχνά χαρακτηρίζονται από έντονα συναισθήματα, τόσο θετικά όσο και αρνητικά, καθώς και από δυναμικές συγκρούσεων και επανασυνδέσεων.

Ο σκοπός τους θεωρείται ότι είναι η μάθηση και η εξέλιξη μέσω της αντιμετώπισης καρμικών χρεών και ηθικών μαθημάτων.

Οι ιδέες για καρμικές σχέσεις και αδερφές ψυχές έχουν μακρά ιστορία σε διάφορους πολιτισμούς και θρησκείες, και συνεχίζουν να ασκούν γοητεία σε πολλούς ανθρώπους.

Ποια από τις δύο έννοιες ταιριάζει περισσότερο σε εσάς εξαρτάται από τις ατομικές σας πεποιθήσεις και εμπειρίες.

Άση Μπήλιου: Μήπως είστε σε σχέση δίδυμης φλόγας;

Σύμφωνα με τον Πλάτωνα, όπως περιέγραψε στο «Συμπόσιο», οι πρώτοι άνθρωποι ήταν κάτι σαν σιαμαία δίδυμα. Ο Δίας φοβούμενος τη δύναμή τους τα έκοψε στα δύο, αφήνοντας τα σε μία αιώνια, ατέρμονη αναζήτηση του άλλου τους μισού ώστε να νιώσουν ολοκληρωμένα. Μέχρι τώρα, ίσως έχετε ακούσει για καρμικές σχέσεις ή αδερφές ψυχές. Άσχετα αν πιστεύετε ή όχι στην ύπαρξή τους, μία πιο προσεκτική ματιά στο νόημα που κρύβεται πίσω από αυτές τις ιδέες αξίζει να ερευνηθεί.

Αδερφές ψυχές

Οι αδερφές ψυχές έρχονται σε διάφορες μορφές και σχέσεις στη ζωής σας για να σας βοηθήσουν να φτάσετε στον ανώτερο εαυτό σας. Είναι από την ίδια ψυχική ομάδα, έρχονται με αγάπη για να σας δείξουν πώς να ανακαλύψετε διάφορες πτυχές του εαυτού σας ή πώς να ξεπεράσετε εμπόδια ή φραγμούς, ώστε να φτάσετε στην πνευματική σας αφύπνιση. Είναι σημαντικό να τις αντιμετωπίζετε με μία ανοιχτόκαρδη συμπεριφορά και θετικό συναίσθημα.

Καρμικές σχέσεις

Οι καρμικές σχέσεις είναι εκείνες που δημιουργούν μοιραίες έλξεις ή σηματοδοτούν καταλυτικά γεγονότα στη ζωή μας. Προκαλούν δυνατά συναισθήματα για να σας ωθήσουν να πάρετε το μάθημα. Αν βιώνετε μία έντονη προσκόλληση σε κάποιο άτομο, οι περισσότερες πιθανότητες γέρνουν προς μία καρμική εμπειρία. Ή ακόμη αν νιώθετε ότι βρίσκεστε σε ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο σχέσεων, που απλά αλλάζουν τα πρόσωπα αλλά η ιστορία είναι πάνω-κάτω η ίδια. Συχνά, όταν τελειώσει ένας τέτοιος δεσμός μπορεί να νιώθετε απέχθεια για το άλλο άτομο. Η αγάπη και το μίσος είναι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, αλλά ο στόχος εδώ είναι να φτάσετε να νιώθετε αδιαφορία, ώστε να κατασταλάξει το μάθημα. Τότε θα μπορέσετε να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε κάποια πράγματα ή μια βλαπτική συμπεριφορά. Κάτι άλλο που είναι αξιοσημείωτο εδώ, είναι ότι πρέπει να σκεφτείτε δύο φορές πριν κατηγορήσετε το άλλο πρόσωπο για όλα τα λάθη. Οι σχέσεις μας είναι ενέργειες που καλούμε σ’ εμάς ή αυτό που προβάλλουμε μέσα μας. Χρειάζεται δουλειά και αρκετό ξεκαθάρισμα μέχρι να φτάσουμε στην εσωτερική αρμονία, ώστε αυτή να εμφανιστεί και στις σχέσεις μας.

Δίδυμες φλόγες

Οι δίδυμες φλόγες είναι τα δύο μισά της ίδιας ψυχής. Είναι το γιν και το γιάνγκ στις ενέργειές τους, δηλαδή εξωστρεφές το ένα μέλος, εσωστρεφές το άλλο, λογικό το ένα, συναισθηματικό το άλλο. Μοιάζουν σε αυτό το κομμάτι με τα κανονικά δίδυμα.

Είναι στο πεπρωμένο τους να συναντηθούν και να συνδεθούν σε ψυχικό, φυσικό και πνευματικό επίπεδο με δεσμούς τόσο ισχυρούς, που δεν μπορούν να σπάσουν η απόσταση, τα εμπόδια, ούτε και ο χρόνος. Είναι μεταξύ τους ο καταλύτης για την πνευματική τους ωρίμανση. Καθρεφτίζουν τις πιο βαθιές επιθυμίες που νιώθει ο ένας για τον άλλον, όλη τη μαγεία της ομορφιάς που κρύβεται μέσα τους, αλλά και τους φόβους τους. Οι δίδυμες φλόγες όταν ενωθούν είναι ένα ζευγάρι δύναμης, διότι διαθέτουν σπάνια ταλέντα με τα οποία μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο γύρω τους. Το ταξίδι τους είναι από τα πιο δύσκολα, καθώς η εξέλιξή τους χρειάζεται πολύ χρόνο ίσως και πολλές ζωές μέχρι να εκπληρώσουν την αποστολή τους.

Με την πρώτη ματιά

Όταν πρωτοσυναντηθούν νιώθουν ακαριαία έλξη και ένα αίσθημα απίστευτης οικειότητας. Η ψυχή τους νιώθει ότι υπάρχει κάτι ακαθόριστα γνώριμο. Κάποιος από τους δύο μπορεί ακόμη και να λάβει διαισθητικά πληροφορίες για προηγούμενες ζωές. Αυτή η πρώτη συνάντηση φέρνει τα πάνω κάτω στον κόσμο τους, καθώς ανοίγει την πόρτα στο μονοπάτι του σκοπού της ζωής τους. Το ταξίδι τους είναι από τα πιο δύσκολα, καθώς περιλαμβάνει χωρισμούς, απομακρύνσεις, μεγάλα εμπόδια, ατελείωτους κύκλους και συναισθηματική εξάντληση. Λέγεται ότι οι δίδυμες φλόγες διαθέτουν πολλά μεταφυσικά δώρα. Έχουν έντονη διαίσθηση, ενσυναίσθηση, επικοινωνούν μεταξύ τους σχεδόν τηλεπαθητικά. Μαζί είναι πολύ δυνατοί και η ενέργειά τους μεγαλώνει. Είναι θεραπευτές, και τα δώρα τους επηρεάζουν τα πλήθη. Η αποστολή τους είναι να ανεβάσουν τη δόνηση αυτού του κόσμου με περισσότερη υγεία, χαρά, κατανόηση, γνώση και αγάπη.

Δείκτης της αιωνιότητας

Ο πιο ισχυρός δείκτης για το αν είστε δίδυμη φλόγα είναι η ημερομηνία γέννησης σας, αλλά και αυτή του συντρόφου σας, να καταλήγει όταν προστεθεί στον μονοψήφιο αριθμό 8 που συμβολίζει την αιωνιότητα. Δηλαδή να έχετε ο καθένας προσωπικό αριθμό 8.

Για παράδειγμα αν έχετε γεννηθεί στις 4/10/1992. Προσθέτοντας όλους τους αριθμούς μεταξύ τους, δηλαδή 4+1+0+1+9+9+2=26 και μετά συνεχίζει η πρόσθεση, 2+6=8.

Αστρολογικά, αν η σχέση σας ή το μεσοδιάστημα της σχέσης σας, βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων ή αν έχετε πολλούς προσωπικούς πλανήτες εσείς ή ο σύντροφός σας σε αυτό το ζώδιο, είναι μία καλή ένδειξη. Η δίδυμη φλόγα συνδυάζει επίσης, Σκορπιονικές ή Πλουτώνιες θέσεις/πλανήτες, μαζί με το ζώδιο των Διδύμων στον κοινό σας χάρτη.

Εσείς τι σκέφτεστε; Έχετε βιώσει ποτέ μια σχέση που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως καρμική ή ως σχέση με αδερφή ψυχή;

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Τα ζώδια της ημέρας: Σήμερα Παρασκευή 3 Μαΐου, οι Δίδυμοι θα χρειαστεί να προσπαθήσουν περισσότερο

Η Άντζελα Γκερέκου στο νησί της: Βρέθηκε στην Κέρκυρα, μας έδειξε την μητέρα της και δεν της μοιάζει καθόλου

Πάσχα: Η επική απάντηση παιδιού που “ξενέρωσε” με τις διακοπές μόλις θυμήθηκε το σχολείο – «Μου έφυγε η όρεξη τώρα που το σκέφτηκα»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ