Αδελφές ψυχές: Τα 3 ζευγάρια ζωδίων που κανείς δεν ξέρει ότι ταιριάζουν

Αυτά είναι τα 3 ζευγάρια ζωδίων που ταιριάζουν και είναι αδελφές ψυχές, ακόμα κι αν όλοι θεωρούν πως είναι αταίριαστα
αδελφές-ψυχές-τα-3-ζευγάρια-ζωδίων-που-190826

Πολλοί γνωρίζουν τα «τέλεια» ζευγάρια ζωδίων, αυτά που ταιριάζουν με βάση τα χαρακτηριστικά τους. Υπάρχουν όμως και αδελφές ψυχές, ζευγάρια που ξαφνιάζουν με την αρμονία τους κι όλοι τα θεωρούν αταίριαστα.

– Μήπως ανήκετε σε ένα τέτοιο ζευγάρι;

– Μήπως η σχέση σας, παρά τα «ασυνήθιστα» χαρακτηριστικά, είναι γεμάτη αγάπη, κατανόηση και βαθιά σύνδεση;

Ζυγός και Σκορπιός

Παρόλο που οι προσωπικότητες του Ζυγού και του Σκορπιού έρχονται σε αντίθεση μεταξύ τους, αυτά τα δύο ζώδια μπορούν να αποτελέσουν ένα εκπληκτικά ισχυρό ζευγάρι, ανάλογα με τα άτομα.

Ο Ζυγός και ο Σκορπιός είναι ουσιαστικά ένα ζευγάρι εξουσίας. Ο Ζυγός είναι κοινωνικά χαριτωμένος και ισχυρογνώμων, ενώ ο Σκορπιός είναι χαρισματικός και εύκολα συμπαθής. Αυτό αποτελεί ένα ασυνήθιστο ζευγάρι αλλά πολύ ταιριαστό. Ένα ζευγάρι Σκορπιού και Ζυγού μπορεί να είναι εξαιρετικά ισορροπημένο.

Ο αγώνας γι’ αυτό το ζεύγος έρχεται με την επικοινωνία τους. Προκειμένου ο Σκορπιός και ο Ζυγός να βρουν την επιτυχία, ο Σκορπιός θα πρέπει να κάνει χώρο στον Ζυγό για να αντιμετωπίσει με άνεση τις ανησυχίες του, ενώ ο Ζυγός θα πρέπει να δουλέψει στο να υπερασπίζεται τον εαυτό του όταν χρειάζεται.

Ο Σκορπιός θα πρέπει να επικεντρωθεί στο να ακούει τον Ζυγό και να βεβαιωθεί ότι αισθάνεται ισότιμος στη σχέση τους. Ο Ζυγός θα πρέπει να δώσει χρόνο στον Σκορπιό να του ανοιχτεί.

Αδελφές ψυχές: Ταύρος και Υδροχόος

Ο Ταύρος και ο Υδροχόος έχουν αντίθετες προσωπικότητες κατά κάποιο τρόπο, αλλά μπορεί να είναι περισσότερο ικανοί να υποστηρίξουν ο ένας τον άλλον απ’ ό,τι νομίζουν οι περισσότεροι.

Ο Υδροχόος είναι ένας αφοσιωμένος καινοτόμος, που εργάζεται πάντα σκληρά, ενώ ο Ταύρος προτιμά τις ανέσεις της ύπαρξης και μπορεί να είναι πεισματάρης στους τρόπους του. Αυτό αφήνει περιθώρια σε αυτά τα δύο ζώδια να αντλήσουν το καλύτερο ο ένας από τον άλλον.

Ο Υδροχόος μπορεί να βοηθήσει τον Ταύρο να βγει από τη ζώνη άνεσής του και να βρει νέα πράγματα που τον ενδιαφέρουν, ενώ ο Ταύρος είναι ένα άνετο, σταθερό άτομο που μπορεί να φροντίσει τον Υδροχόο.

Η μεγαλύτερη σύγκρουση για αυτό το ζευγάρι έρχεται με την αγάπη του Ταύρου για την παράδοση και την αγάπη του Υδροχόου για τις καινοτομίες. Προκειμένου αυτό το ζευγάρι να είναι επιτυχημένο, θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να συμβιβαστεί με την ανάγκη του Ταύρου για τις συνήθεις παραδόσεις, ικανοποιώντας παράλληλα την τάση του Υδροχόου για το νέο και το φουτουριστικό.

Παρόλο που και οι δύο μπορούν να γίνουν πεισματάρηδες αυτό είναι ένα στοιχείο στο οποίο αυτά τα δύο ζώδια πιθανότατα θα μπορέσουν να συμβιβαστούν.

Αδελφές ψυχές: Δίδυμοι και Αιγόκερως

Αυτό το ζωδιακό ζεύγος είναι εκπληκτικά παρόμοιο από πολλές απόψεις. Τόσο οι Δίδυμοι όσο και ο Αιγόκερως είναι αφοσιωμένοι στα πάθη τους. Οι Δίδυμοι αγαπούν να παραμένουν εξίσου απασχολημένοι με τον Αιγόκερω, και είναι και τα δύο ζώδια που απολαμβάνουν την πνευματική συζήτηση.

Η πειθαρχία του Αιγόκερου και η αγάπη των Διδύμων για ποικίλες δραστηριότητες σημαίνει ότι κανένα ζώδιο δεν θα ενοχληθεί όταν το άλλο είναι απασχολημένο με τη δουλειά. Η δύναμη της σχέσης του Αιγόκερου έγκειται στην τάση του για πειθαρχία, η οποία θα τον βοηθήσει στους μακροπρόθεσμους στόχους, ενώ ο Δίδυμος είναι ένας γρήγορος και μανιώδης κυνηγός όσων τον ενδιαφέρουν.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για αυτό το ζευγάρι είναι αν δεν μπορούν να συμφωνήσουν σε οποιεσδήποτε κοινές επιθυμίες. Οι Δίδυμοι έχουν συχνά πολλά πράγματα που θέλουν, τα οποία αλλάζουν γρήγορα.

Ο Αιγόκερως τείνει να είναι πιο αφοσιωμένος σε έναν μόνο στόχο κάθε φορά. Όταν αυτά τα πράγματα ευθυγραμμιστούν, όλα θα πάνε καλά με αυτό το ζευγάρι. Αλλά οι δυο τους θα πρέπει να μάθουν να συμβιβάζονται, ώστε ο Αιγόκερως να είναι ικανοποιημένος από τα επιτεύγματά του και ο Δίδυμος να έχει αρκετή ποικιλία για να διεγείρει την περιέργειά του.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Τραγωδία στην Πελοπόννησο: Νεκρός μέσα σε στάβλο εντοπίστηκε πατέρας 2 παιδιών

Άννα Παναγιωτοπούλου: Συγκινεί η «συνάντηση» Ντορίτας και Χριστίνας στον «παράδεισο»

Άννα Παναγιωτοπούλου: Οι σπουδές στην Ελβετία, ο έρωτας της ζωής της και το αγαπημένο της νησί

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ