«Θέλεις ή δεν θέλεις»: Αυτά είναι τα ζώδια που δεν θέλουν «παιχνίδια» στην σχέση τους

θέλεις-ή-δεν-θέλεις-αυτά-είναι-τα-ζώδ-178383

Αν σε ενδιαφέρει κάποιο από τα παρακάτω ζώδια τότε πρέπει να ξέρεις πως δεν έχουν και την μεγαλύτερη υπομονή στα «παιχνίδια». Ίσως στην αρχή του φλερτ να είναι πιο ευέλιγκτα όμως ξέχασε τα τερτίπια, ζήλειες κτλπ αν θέλεις κάτι πιο σοβάρο. Ωστόσο αυτοί είναι οι εκπρόσωποι του ζωδιακού που θα ανοίξουν τα χαρτιά τους αμέσως.

Τα ζώδια που δεν θέλουν παιχνίδια στις σχέσεις τους

ΚΡΙΟΣ

Άκου πώς έχει το πράγμα με τον Κριό. Ναι, είναι ένα ζώδιο που «κολλάει» με το φτύσιμο. Υπάρχει όμως μια τεράστια διαφορά. «Κολλάει» για λίγο στην αρχή του φλερτ. Μη σου πούμε στις πρώτες μέρες. Βαριέται εύκολα και αν καταλάβει ότι εσύ παίζεις παιχνίδια, θα σου ρίξει άκυρο και μην τον είδατε. Σαφώς και είναι κυνηγός και του αρέσει το «κρυφτό». Αλλά για λίγο. Πρέπει να κάνεις σαφείς και τις δικές σου προθέσεις άμεσα. Γιατί αν δεν το κάνεις και τον έχεις στο περίμενε και στο θα δούμε, πάει, τον έχασες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης τζογάρει γενικά στην ζωή του, τζογάρει και στον έρωτα. Τον εξιτάρει στην αρχή να αναρωτιέται αν τον θες ή όχι. Αλλά μόνο στην αρχή και για ελάχιστο χρονικό διάστημα. Δεν είναι το ζώδιο που θα το έχεις εσύ στο περίμενε και στο ψήσιμο. Αν δεν ξεκαθαρίσεις άμεσα τι θες από εκείνον, θα σε «φτύσει» και θα στραφεί αλλού. Και να ξέρεις πως ούτε θα σκάσει, ούτε και θα το σκεφτεί δεύτερη φορά. «Έλα, κάνε μας την χάρη» θα σου πει και θα σε στείλει για βρούβες.

Τα υπόλοιπα ζώδια που δεν ανέχονται τα παιχνίδια

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Θέλεις ή δεν θέλεις, θα μου πεις απόψε! Τα μυστήρια κόψε, φτάνει, ως εδώ!» Τα έλεγε ο Σάκης Ρουβάς (Αιγόκερως κι αυτός στο ζώδιο) εδώ και χρόνια. Ο Αιγόκερως λοιπόν είναι ένα ζώδιο σοβαρό που δεν ανέχεται παιχνίδια και μισόλογα. Ή ξέρεις τι θέλεις από εκείνον ή παράτα τον ήσυχο. Από την πλευρά του, δεν θα κρυφτεί και αν σε θέλει, θα στο δείξει και θα σε διεκδικήσει. Αν εσύ είσαι ναι μεν αλλά, το έχασες το κορμί, στο λέμε να το ξέρεις. Ο Αιγόκερως δεν θα κάτσει να ασχοληθεί για πολύ. Αν δεν αδράξεις την ευκαιρία, πάει πέταξε το πουλάκι…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος ούτε παίζει παιχνίδια, ούτε και τα δέχεται. Η αλήθεια είναι ότι ως αντιδραστικό άτομο, μπορεί στην αρχή να «κολλήσει» λίγο με το ναι μεν αλλά ή με το «με θέλει, δεν με θέλει», αλλά αυτό θα είναι για ελάχιστο χρονικό διάστημα. Δεν θα αργήσει να ξενερώσει την πέτσα του με τέτοιου είδους συμπεριφορές και να ρίξει άκυρο. Και επειδή σαν άνθρωπος γενικά δεν δίνει μία και δεν κάθεται να σκάσει για το παραμικρό, πάει παρακάτω, σε νέα φλερτ και πιο… ενδιαφέρουσες σε εκείνον «πορτοκαλιές».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ