Οι sigma females του ζωδιακού: Οι γυναίκες που είναι δυναμικές αλλά και “μοναχικοί λύκοι”

οι-sigma-females-του-ζωδιακού-οι-γυναίκες-που-είν-181489

Τι κάνει μια γυναίκα να θεωρείται Sigma; Η γυναίκα που παραμένει πιστή στις φιλικές και ερωτικές σχέσεις της. Να είναι αποφαστική και δυναμική αλλά και ανεξάρτητη. Δύο είναι τα ζώδια που έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά.

Ζώδια: Η sigma γυναίκα

Επιπλέον, να μην την ενδιαφέρει η γνώμη του κόσμου και η άποψη που έχουν οι άλλοι για εκείνη. Να μην επηρεάζονται οι αποφάσεις της και η ζωή της από το τι πιστεύουν οι άλλοι. Να είναι χαρισματική, αλλά παράλληλα και εσωστρεφής.

Θα πρέπει να έχει υψηλά standards στη ζωή της, να μην τα χαμηλώνει ποτέ και να μην συμβιβάζεται με το λίγο ή το τίποτα. Αυτό αφορά σε όλες τις σχέσεις, είτε ερωτικές, είτε φιλικές, είτε επαγγελματικές, είτε οικογενειακές. Οι γυναίκες που ανήκουν στις Sigma Females είναι αυτό που λέμε “μοναχικοί λύκοι”. Επιδιώκουν την μοναξιά τους. Έχουν ένα μικρό κύκλο ανθρώπων γύρω τους και δεν εμπιστεύονται εύκολα κάποιον/α για να τον/την βάλουν σε αυτόν.

Ζώδια: Οι δύο sigma εκπρόσωποι του ζωδιακού

Αδιαφορούν για τους κανόνες που επιβάλλει η κοινωνία. Θα κάνουν ό,τι θέλουν και όποτε το θέλουν. Είναι ανεξάρτητες, χαρισματικές. Πατάνε γερά στα πόδια τους και δεν χρειάζονται την επιβεβαίωση κανενός. Επιδιώκουν να βελτιώνουν τον εαυτό τους συνεχώς και δεν δίνουν δεκάρα για τα social media.

Ποιες γυναίκες του ζωδιακού λοιπόν ταιριάζουν σε όλα αυτά τα κριτήρια που αναφέραμε ως τώρα; Είναι μόνο δύο και είναι η γυναίκα Σκορπιός και η γυναίκα Αιγόκερως.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Τεχνολογία: Παράλυτος περπατάει χάρη σε “ψηφιακή γέφυρα μεταξύ εγκεφάλου και νωτιαίου μυελού”

Περήφανη μητέρα η Τάνια Τρύπη: Οι κόρες της έχουν πολύ καλές σχέσεις και ακολουθούν τα βήματα της μαμάς τους στην υποκριτική

Κίνηση συμπόνιας στο Αγρίνιο: Η κυρία Αλεξάνδρα έχασε γιο και αδελφή αλλά αντί για μνημόσυνο έκανε συσσίτιο

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ