Ιούνιος 2024: Μήνας νέων αρχών και ευχάριστων εκπλήξεων – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Διαβάστε τις μηνιαίες προβλέψεις όλων των ζωδίων για τον Ιούνιο του 2024. Προμηνύονται ευχάριστες εκπλήξεις και νέες αρχές
ιούνιος-2024-μήνας-νέων-αρχών-και-ευχάρισ-196928

Ο Ιούνιος φέρνει μια αύρα ανανέωσης και αισιοδοξίας, καθώς η ενέργειά σας εστιάζεται στη δημιουργία και την υλοποίηση ιδεών. Παλιά σχέδια αρχίζουν να ωριμάζουν και οι ευκαιρίες για υλοποίησή τους αυξάνονται. Η αυτοπεποίθηση και η αποφασιστικότητά σας σας ωθούν προς την επιτυχία. Ενδεχόμενα εμπόδια προέρχονται από εξωτερικούς παράγοντες, αλλά η στρατηγική σκέψη σας θα σας βοηθήσει να τα ξεπεράσετε. Από το δεύτερο δεκαήμερο και μετά, το οικονομικό σας έρχεται στο προσκήνιο. Νέες σχέσεις και προκλήσεις φέρνουν δυνατότητες αύξησης εσόδων. Θέματα που αφορούν το σπίτι σας σας απασχολούν, ίσως χρειαστούν ανακατατάξεις ή αλλαγές. Το τελευταίο δεκαήμερο φέρνει δυσκολίες που ίσως προέρχονται από δικές σας ενέργειες. Λάβετε προσεκτικά τις αποφάσεις σας πριν ρισκάρετε σημαντικά. Αυτές είναι οι μηνιαίες προβλέψεις όλων των Ζωδίων για όλο τον Ιούνιο.

Μηνιαίες προβλέψεις: Κριός

Από την Μελίνα Εσσερμπόγλου Κλεάνθη

Γενικά

Αυτό το διάστημα δίνετε όλη σας την ενέργεια στο να δημιουργήσετε πράγματα. Ο μήνας για σας, έχει ευχάριστες αλλαγές και εκπλήξεις. Κυρίως σε καταστάσεις που είχατε αρχίσει παλιότερα, τώρα βλέπετε πως το έδαφος είναι κατάλληλο για υλοποίηση σχεδίων. Οι ίδιοι είστε αρκετά αποφασιστικοί και σίγουροι για τον εαυτό σας. Οι οποιαδήποτε ενδοιασμοί που θα υπάρξουν, ίσως είναι από εμπόδια του εξωτερικού σας περιβάλλοντος, αλλά παρόλα αυτά λειτουργείτε πολύ καλά με στρατηγική και έτσι βλέπετε τα κατάλληλα αποτελέσματα. Από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα και μετά, θα ασχοληθείτε αρκετά με θέματα που έχουν να κάνουν με το οικονομικό σας κομμάτι.

Προκλήσεις και κάποιες νέες σχέσεις που θα κάνετε, μπορεί να φέρουν ευκαιρίες για αύξηση εσόδων. Το εμπόδιο που θα υπάρχει είναι σε θέματα σπιτιού, που εκεί πρέπει να σκεφτείτε να κάνετε κάποιες ανακατατάξεις. Αλλά δεν είναι καθόλου απίθανο το ενδεχόμενο αλλαγών στο χώρο κατοικίας ή ακόμα και εργασίας. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, ίσως αντιμετωπίσετε καταστάσεις που έχουν να κάνουν με δυσκολίες που εσείς προκαλείτε, καθώς είστε έτοιμοι να πέσετε στα βαθιά. Εξετάστε όλες σας τις κινήσεις προτού ρισκάρετε για κάτι μεγάλο.

1ο Δεκαήμερο 21-31 Μαρτίου

Η διάθεσή σας θα είναι ανεβασμένη, καθώς θα έχετε κάτι να κάνετε και θα είστε σε συνεχή μετακίνηση. Όσοι έχετε δουλειά με ταξίδια αυτό το διάστημα, κυρίως το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, συστήνεται να προχωρήσετε με τις απαραίτητες ενέργειες που θέλετε να κάνετε. Μια ευκαιρία προκύπτει από κάποιο κοντινό άτομο και ίσως κάνετε μια επαφή για τα οικονομικά σας, που θα σας ευνοήσει. Ίσως προχωρήσετε σε υπογραφή συμβολαίων αλλά και δεν αποκλείεται η αγορά ενός αυτοκινήτου ή ενός μηχανήματος που χρειάζεστε. Όσοι είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου, θα έχετε μια εκπληκτική ευκαιρία στα οικονομικά σας.

Στα αισθηματικά μπορεί να προκύψει ένας έρωτας με ένα κοντινό σας άτομο και τα πράγματα να πάρουν μια διαφορετική τροπή. Οι δεσμευμένοι, ίσως αποφασίσουν μια αλλαγή κατοικίας μαζί με το ταίρι τους ή ακόμη και ένα ταξίδι που θα βοηθήσει στη σχέση τους.

Μηνιαίες προβλέψεις: 2ο δεκαήμερο 1-10 Απριλίου

Για σας ο μήνας ξεκινά με νέα όνειρα και ελπίδες. Ίσως μια μεγάλη κατάκτηση ή ένα μικρό σας όνειρο πραγματοποιηθεί. Το εργασιακό σας κομμάτι ανοίγει με νέες ευκαιρίες και η μοίρα σας βοηθά να πραγματοποιήσετε στόχους. Μια νέα συνεργασία που ήταν στα σκαριά, αλλά και κάτι καινούργιο για σας, έρχεται τώρα να ευδοκιμήσει και να σας δώσει το άνοιγμα για μια νέα εργασία. Ίσως ανακαλύψετε πώς είναι και μια νέα καριέρα.

Ερωτικά στους αδέσμευτους, ο έρωτας τους χτυπά την πόρτα, με μια νέα σχέση που θα έχει προοπτικές εξέλιξης. Έχετε αρκετή γοητεία και τραβάτε βλέμματα και ίσως τα πράγματα κάπως προς τα μέσα του μήνα, μπερδευτούν καθώς θα έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε δυο επιλογές. Οι δεσμευμένοι, παίρνουν μια φάση που ίσως περάσουν σε επόμενο στάδιο της σχέσης τους. Μπορεί και να χρειαστεί να πάρουν αποφάσεις που θα είναι καθοριστικές για το μέλλον της.

3ο δεκαήμερο 1-20 Απριλίου

Για εσάς, ξεκινά δυναμικά ο μήνας, κυρίως με κάποιες τακτοποιήσεις από διάφορες εκκρεμότητες που έχετε. Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, θα είναι αρκετά δημιουργικό τόσο στο κομμάτι που αφορά τα επαγγελματικά σας όσο και σε οικονομική άνοδο. Μια συμφωνία που περιμένετε, ίσως επιτευχθεί πιο γρήγορα από ότι υπολογίζατε. Για όσους είναι επαγγελματίες, είναι κατάλληλη περίοδος για νέα ανοίγματα, κυρίως όσον αφορά επαφές με άλλες πόλεις.

Ερωτικά κάποιοι είστε εξασθενημένοι και δεν πιστεύετε εύκολα σε λόγια. Μπορεί να νιώθετε μοναξιά, αλλά ευκαιρίες για νέες γνωριμίες θα είναι αρκετές και ίσως γνωρίσετε κάτι ενδιαφέρον. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα έρθουν πιο κοντά με το ταίρι τους και είναι μια περίοδος όπου μπορούν να λύσουν προβλήματα.

Μηνιαίες προβλέψεις: Ταύρος

Από Τζένη Tabary Βλαστάρη

Γενικά:

Είναι ένας μήνας που για κάποιους θα είναι πιο έντονος θετικά ενώ γι’ άλλους κυρίως αρνητικά. Όμως θα υπάρξουν οι ευκαιρίες και στις δύο περιπτώσεις να σμιλέψετε, να διαμορφώσετε και να δώσετε το σχήμα που εσείς επιθυμείτε στις καταστάσεις της ζωής σας. Από τις 9 του μήνα και μετά με τον Άρη να εισέρχεται στο ζώδιό σας, χρειάζεται προσοχή ο επικοινωνιακός σας τομέας. Ενώ γίνεστε πολύ αποτελεσματικοί στις υποχρεώσεις που αναλαμβάνετε και φέρνετε σε πέρας τα πάντα, μπορεί να γίνετε έντονα πεισματάρηδες! Επίσης προσέξτε την κτητικότητα που μπορεί τώρα να νιώσετε με τον σύντροφό σας. Είστε ήδη από τη φύση σας ένα διεκδικητικό και κτητικό ζώδιο και τώρα αυτό εντείνεται. Δεν αποκλείεται να γνωρίσετε έρωτες όσοι είστε ελεύθεροι αλλά και να ανανεώσετε τη σχέση σας οι δεσμευμένοι! Εξάλλου καλοκαιράκι είναι, μια εκδρομή, ένα κοντινό ταξίδι, είναι πάντα ευπρόσδεκτο και φτιάχνει την διάθεση!

Α’ δεκαήμερο (21 Απριλίου-1 Μαΐου):

Έντονες καταστάσεις θα αντιμετωπίσετε από τις 9 έως και τις 15 περίπου του Ιούνη, εσείς του 1ου δεκαημέρου. Συγκρουσιακές καταστάσεις θα βγουν στην επιφάνεια. Αυτό για κάποιους θα αφορά τα επαγγελματικά σας, οπότε προσοχή στις αντιπαραθέσεις με τους ανωτέρους σας ή τους συνεργάτες σας. Ενώ για κάποιους άλλους, δεν θα λείψουν οι ρήξεις με τον σύντροφό σας. Λόγια, συζητήσεις αλλά και καταστάσεις που έχουν μείνει έως τώρα στην αφάνεια, έρχονται στην επιφάνεια και αναστατώνουν τη ζωή σας.

Είτε πρόκειται για εσάς, είτε για τους άλλους, οι διαπροσωπικές σας σχέσεις βάλλονται και θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή, εάν το ζητούμενο σας, είναι να κρατήσετε ό,τι ήδη έχετε. Αποφύγετε τα σκληρά λόγια, αλλά και τις επιθετικές συμπεριφορές. Εάν δείτε πως μια κατάσταση γίνεται ιδιαίτερα εριστική, ανοίξτε την πόρτα και βγείτε να περπατήσετε. Τίποτα δεν λύθηκε εν βρασμώ! Εξάλλου θα ηρεμήσετε και ο μήνας στο δεύτερο μισό του, θα είναι πιο ήρεμος και βατός για εσάς!

Μηνιαίες προβλέψεις: Β’ δεκαήμερο (2 Μαΐου – 11 Μαΐου):

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας ήρεμος για εσάς, χωρίς έντονα γεγονότα και καταστάσεις. Αυτό ακριβώς σας δίνει την ευκαιρία να επιλέξετε τις κινήσεις σας, χωρίς να υπάρχουν εξωτερικοί παράγοντες να σας αποσπούν από αυτά που θέλετε. Μάλιστα, στο τέλος του μήνα, θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για συζητήσεις και εξορμήσεις!

Γίνεστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί ! Αν και κάποιες σχέσεις ή συνομιλίες τις κρατάτε «μυστικές», είναι αρκετά καλές, οδηγώντας σας σε θετικά μονοπάτια. Αν κανονίσετε κοντινά ταξιδάκια με τα αδέρφια σας ή προσφιλή σας πρόσωπα, να είστε σίγουροι πως θα περάσετε καλά! Επίσης αν είστε γονείς και σας απασχολούν θέματα των παιδιών σας, τώρα θα βρείτε λύσεις. Έχετε τις ευκαιρίες να αλλάξετε την καθημερινότητά σας προς το καλύτερο!

Γ’ δεκαήμερο (12 Μαΐου – 21 Μαΐου):

Οι αρχές του μήνα σας βρίσκουν γεμάτους ιδέες, έμπνευση και με τη θέληση να δημιουργήσετε πνευματικές φιλικές σχέσεις. Ίσως κάποιοι επιλέξετε να συμμετάσχετε σε μια ομάδα με πνευματικά ή μυστικιστικά ενδιαφέροντα. Είναι επίσης ένα διάστημα, στο οποίο μπορείτε να κινηθείτε για την αύξηση των οικονομικών σας. Απλά αξιοποιήστε τις ευκαιρίες οι οποίες θα σας δοθούν, πάντα με σύνεση και λογική.

Προς το τέλος του μήνα, ειδικά όσοι εργάζεστε σε τεχνολογικά ή γενικότερα επαγγέλματα, θα υπάρξουν οι κατάλληλες περιστάσεις για να αναδείξετε το ταλέντο αλλά και τις ικανότητές σας, μέσα από πρωτοποριακά επιτεύγματα. Ξαφνικές γνωριμίες, ίσως με λίγο εκκεντρικά άτομα, πιθανότατα μέσα από το χώρο της δουλειάς σας, αλλάζουν την προσωπική σας ζωή. Νιώθετε ένα κύμα ανανέωσης και πρωτοπορίας!

Μηνιαίες προβλέψεις: Δίδυμοι

Απο την Βάλια Παγίδα

Γενικά:

O Ιούνιος είναι ένας μήνας όπου στο μεγαλύτερο μέρος του θα είναι αρκετά κοινωνικός καθώς θα μπορέσετε να προωθήσετε πολλά από τα θέματα που έχετε στην προσωπική σας ατζέντα.

Με τον Δία να έχει πλέον περάσει στο δικό σας ζώδιο, θα δείτε πως υπάρχει μια αόρατη δύναμη η οποία σας ανοίγει πόρτες με σχετική ευκολία. Ειδικά οι όψεις που θα κάνει με Ερμή και Αφροδίτη, θα μπορέσουν πραγματικά να φέρουν εξελίξεις στη συναισθηματική σας ζωή, οπότε αν είστε αδέσμευτοι, να έχετε το μάτια σας ανοιχτά. Προσοχή μόνο στον παρορμητισμό και στις υπερβολές.

Ο Άρης από το ζώδιο του Κριού σας βοηθάει πάρα πολύ ώστε να ανοίξετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να τολμήσετε να κάνετε νέες γνωριμίες με άτομα τα οποία μπορούν να σας προσφέρουν πέρα από τη φιλία τους και ουσιαστική βοήθεια για την δουλειά σας.

H Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο όλο το μήνα, σας προφέρει λίγο από τη λάμψη και τη γοητεία της, οπότε αν είστε αδέσμευτοι δεν αποκλείεται μέσα στο μήνα να προκύψει μια γνωριμία με προοπτικές.

Τέλος, μέσα στο μήνα Ιούνιο θα πρέπει να προσέχετε τις ημέρες που ο Κρόνος θα κάνει τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας Ερμή και την Αφροδίτη καθώς ενδέχεται να απογοητευτείτε από λόγια που θα ακούσετε ή θα αισθανθείτε ότι δεν εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος με τον συνομιλητή σας.

Α’ δεκαήμερο (21 Μαΐου έως 30 Μαΐου)

Εσείς οι Δίδυμοι που έχετε γεννηθεί το Α΄ δεκαήμερο του ζωδίου, θεωρώ ότι είναι ένας εξαιρετικά ευνοϊκός μήνας που θα σας επιτρέψει να πετύχετε αρκετά πράγματα, ιδιαίτερα όμως θα δείτε αρχές του μήνα, ένα θέμα νομικό ή εκπαιδευτικό, ή ένα ταξίδι ή γενικά κάτι που έχει να κάνει με το εξωτερικό, να παίρνει μια ευχάριστη τροπή.

Ο Δίας στο δικό σας δεκαήμερο, σας επιτρέπει να κάνετε πραγματικότητα ότι έχετε ονειρευτεί, με τις 4 Ιουνίου να είναι η πιο τυχερή σας ημέρα για να υπογράψετε συμβόλαια, και να προωθήσετε τις ιδέες σας. Η μόνη ημέρα που θέλει μια ιδιαίτερη διαχείριση είναι στις 11, όπου ίσως να βιώσετε μια πίεση μέσα από ένα θέμα νομικής φύσης το οποίο είχε μείνει αρκετό καιρό πίσω και τώρα αρχίζει και βγαίνει στην επιφάνεια και ζητά επιτακτικά λύση.

Μηνιαίες προβλέψεις: Β’ δεκαήμερο (31 Μαΐου έως 9 Ιουνίου)

Ο Ιούνιος για εσάς τους Διδύμους του Β΄ δεκαημέρου θα είναι γεμάτος επαφές, συζητήσεις και κοινωνικότητα. Συγκεκριμένα, στις αρχές του μήνα, αν είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται να κάνετε μια γνωριμία η οποία πραγματικά να σας ανανεώσει και να σας κάνει να αισθανθείτε πάλι σαν μικρά παιδιά. Αν από την άλλη είστε σε σχέση, θεωρώ ότι θα μπορέσετε να κάνετε δραστηριότητες που θα ανανεώσουν τη σχέση σας.

Προσοχή χρειάζεται μόνο στις 8 και στις 12, καθώς αναμένονται παρεξηγήσεις και συγκρούσεις στο χώρο εργασίας. Μην κάνετε κινήσεις που μπορεί να σας βγάλουν εκτός budget. Προς τα τέλη του μήνα, μια είδηση από το χώρο της δουλειάς πάλι, σας βοηθά να γεμίσετε αυτοπεποίθηση αλλά και τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Γ’ δεκαήμερο (10 Ιουνίου έως 20 Ιουνίου)

Σε γενικές γραμμές για εσάς του Γ΄ δεκαημέρου, ο μήνας θα εστιάσει κυρίως σε θέματα καριέρας και στο γάμο σας αν είστε παντρεμένοι. Από τις αρχές, αλλά κυρίως προς τις 19-20 του Ιουνίου, θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη διαχείριση στον τρόπο που αλληλεπιδράτε με συναδέλφους ή τον σύντροφό σας καθώς μπορεί εύκολα να παρερμηνευτεί μια σας κίνηση και να οδηγηθείτε σε τσακωμούς και εντάσεις από το πουθενά.

Στον αντίποδα τώρα, ο μήνας σας δίνει ευκαιρίες και να κάνετε νέες γνωριμίες και να περάσετε καλά, αλλά το σημαντικότερο νομίζω είναι, ότι θα μπορέσετε μέσα από συζητήσεις με τους φίλους σας να «θεραπεύσετε» ένα μέρος του εαυτού σας που είχε ανάγκη να εκφραστεί.

Μηνιαίες προβλέψεις: Καρκίνος

Άννα Τσοπαναρίδου

Γενικά

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που θα ασχοληθείτε το πρώτο εικοσαήμερο με θέματα δημοσίου. Ίσως αφορά συμβόλαια και άλλα έγγραφα ακινήτων που έχετε με αδέρφια ή με άλλους συγγενείς. Γενικά έχετε τη διάθεση να μείνετε στο σπίτι να σκεφτείτε, κάνοντας εσωτερική ανασκόπηση της μέχρι τώρα πορεία σας. Δεν είναι κακό να ξεκινήσετε διαλογισμό ή να ζητήσετε τη βοήθεια ειδικού για ψυχοθεραπεία.

Α Δεκαήμερο (από 21 Ιουνίου έως 30 Ιουνίου)

Σας ενδιαφέρει πολύ η καριέρα σας και η αναγνώριση από τους άλλους. Η δημιουργικότητά σας είναι πολύ μεγάλη και σας αποφέρει έσοδα. Αλλάζετε ολοκληρωτικά τον τρόπο που ασχολείστε με επενδύσεις ή με τα οικονομικά του συντρόφου σας. Οργανώνετε τους στόχους σας, προσπαθείτε για τα οικονομικά σας, ίσως να προέρχονται και από κρυφή εργασία. Δεν αποκλείεται να σχεδιάζετε μία μετακίνηση στο εξωτερικό για να δουλέψετε, ευελπιστώντας σε καλύτερα οικονομικά έσοδα. Έχετε πολλές έξυπνες ιδέες και αγωνίζεστε για να τις πραγματοποιήσετε. Με την πανσέληνο στο ζώδιο και στο δεκαήμερο σας, ολοκληρώνετε τα σχέδιά σας και τα βάζετε σε εφαρμογή.

Οι αδέσμευτοι έχετε μεγάλη πιθανότητα να πραγματοποιήσετε ένα απωθημένο σας με άτομο από την εργασία σας ή που βρίσκεται σε απόσταση. Η σχέση αυτή θα αλλάξει τα δεδομένα σας για την συντροφικότητα και θα περάσετε δυνατές ερωτικές στιγμές μαζί.

Οι δεσμευμένοι ξεπερνάτε δυσκολίες της καθημερινότητας και προσπαθείτε να αναβιώσετε τις πρώτες στιγμές της γνωριμίας σας. Θέματα των παιδιών σας κινητοποιούν από κοινού και φροντίζετε για τη διασκέδαση σας σαν οικογένεια. Δεν αποκλείεται να οργανώσετε και μία εκδρομή με φίλους και να περάσετε όμορφα.

Μηνιαίες προβλέψεις: Β Δεκαήμερο (από 1 Ιουλίου έως 10 Ιουλίου)

Έχετε πολλές ευκαιρίες να κοινοποιήσετε τα σχέδιά σας και του στόχους σας σε άτομα του επαγγελματικού περιβάλλοντος και να πετύχετε καλύτερα οικονομικά με τη βοήθεια τους. Ξεπερνάτε τις δυσκολίες με καλύτερη οργάνωση και προσπαθείτε να επικοινωνήσετε, με όσο πιο απλό τρόπο γίνεται, το πρόγραμμα σας. Δεν είναι κακό να ζητήσετε τη βοήθεια και την συνεργασία συναδέλφων σας για να πετύχετε καλύτερο αποτέλεσμα. Θα δείτε ότι άτομα υψηλά στην ιεραρχία θα σας στηρίξουν και θα σας βοηθήσουν. Με τη νέα σελήνη στο δεκαήμερο σας θα ξεκινήσετε, ίσως με κάποιες αναθεωρήσεις, το project στο οποίο δουλεύετε καιρό.

Οι δεσμευμένοι περνάτε όμορφα με το ταίρι σας, βγαίνετε με φίλους και με παρέες και διασκεδάζετε. Λάμπετε σαν ζευγάρι και είστε αγαπητοί σε όλους. Προσέξτε τις σπατάλες και τις υπερβολές για να μην πιεστεί οικονομικά όλη η οικογένεια. Θα μάθετε κάποιο νέο από το εξωτερικό για συγγενείς σας και θα στεναχωρηθείτε αρκετά. Θέλετε να τους συμπαρασταθείτε, ίσως αποφασίσετε να κάνετε ένα ταξίδι για να τους συναντήσετε.

Οι αδέσμευτοι συναντάτε πολύ κόσμο σε παρέες φίλων και γνωστών. Όλοι θέλουν να σας πλησιάσουν, εσείς όμως κάποιες φορές βάζετε φρένο. Διώξτε τις μαύρες σκέψεις από το μυαλό σας και ελάτε πιο κοντά με άτομα που σας συμπαθούν. Δεν αποκλείεται μία γνωριμία με άτομο μεγαλύτερης ηλικίας ή να βρίσκεται σε απόσταση. Αφήστε λίγο τον εαυτό σας ελεύθερο και θα δείτε ότι θα εξελιχθεί σε μία σοβαρή σχέση αγάπης και αφοσίωσης.

Γ Δεκαήμερο (από 11 Ιουλίου έως 22 Ιουλίου)

Αν ασχολείστε με εμπορικές συμφωνίες πρέπει να προσέχετε τα ψιλά γράμματα. Μπορεί να βρεθείτε οικονομικά εκτεθειμένοι. Όσοι σχεδιάζετε κάποια νέα επαγγελματικά εγχειρήματα προσέχετε μην ξεφύγετε οικονομικά και βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Θα υπάρξουν δυσκολίες να πείσετε τους άλλους για τα σχέδιά σας, μιλήστε τους όμως ειλικρινά και μην χρησιμοποιήσετε ψεύτικα λόγια για να σας στηρίξουν. Ίσως αντιμετωπίσετε οικονομικές δυσκολίες, μπορεί ακόμη μία δικαστική απόφαση να σας δυσκολέψει οικονομικά. Προς το τέλος του μήνα θα βρείτε ξαφνικές λύσεις και με μεγάλη ευστροφία θα αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας.

Οι δεσμευμένοι σχεδιάζετε ένα ταξίδι με το σύντροφό σας ίσως και στο εξωτερικό. Θα περάσετε πολύ όμορφα μπορεί να ξεφύγετε όμως στα έξοδα. Αποφύγετε τις κρυφές και παράνομες σχέσεις. Αν είναι ο σύντροφός σας αυτός που κινείται ερωτικά παράνομα, θα το μάθετε και θα πληγωθείτε πολύ.

Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μία νέα γνωριμία και θα νομίζετε ότι γνωρίσατε τον πρίγκιπα του παραμυθιού. Προσγειωθείτε, δείτε τα καλά της νέας σχέσης και φροντίστε να επικοινωνείτε με ειλικρίνεια και να απαιτήσετε το ίδιο και από τον άλλον. Στο τέλος του μήνα μπορεί να κάνετε ένα ξαφνικό ταξίδι που θα σας ικανοποιήσει πολύ.

Μηνιαίες προβλέψεις: Λέων

Από την Μελίνα Εσσερμπόγλου Κλεάνθη

Γενικά

Λέοντες, η είσοδος του Δία στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων, σας δίνει μια ενέργεια και ευεξία και βοηθά, να δείτε τα πράγματα με μια πιο οπτιμιστική διάθεση. Κάποιοι ολοκληρώνετε μια κατάσταση στη ζωή σας και έχετε πλέον το ζωτικό χώρο για νέα ανοίγματα. Για την ψυχική σας διάθεση που τόσο ταλαιπωρήθηκε, έρχονται μικρές ευκαιρίες για ανάταση καθώς και η λήψη κάποιων οριστικών αποφάσεων που θα πάρετε, σας δίνει ευκαιρία για ξεκαθαρίσματα και νέα ανοίγματα. Θα έχετε επέκταση στον κομμάτι των γνωριμιών και ίσως νέες ομάδες και σύλλογοι, βοηθήσουν αρκετά στην επίτευξη στόχων σας.

Είστε έτοιμοι για αλλαγή συνηθειών και πιο υγιεινών μεθόδων, που θα κάνουν την ζωή σας πιο εύκολη. Κάποιοι ετοιμάζεστε για νέα σχέδια, απλά ακόμη είστε στο στάδιο που παίρνετε πληροφορίες και καλό είναι να μην φανερώνετε ό,τι σκέφτεστε. Επαφές με το εξωτερικό, όπως και θέματα σπουδών, ευνοούνται και δίνεται η δυνατότητα, για επέκταση δραστηριοτήτων στη ζωή σας. Για κάποιους πλησιάζει ένα μεγάλο καρμικό γεγονός στη ζωή τους και για αυτό θέλει να είστε έτοιμοι σε νέες προκλήσεις.

1ο δεκαήμερο 23-2 Ιουλίου

Ένα διάστημα που πρέπει να ποντάρετε αρκετά στη δουλειά σας. Θα είστε ανταγωνιστικοί και ίσως κάποιοι θελήσουν να σας βάλουν εμπόδια. Με αρκετή μαχητικότητα, μπορείτε να κάνετε θαύματα, αρκεί μόνο να μην απογοητεύεστε. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, θα έχετε βοήθεια από κοντινά σας άτομα, που θα μπορούν να σας καθοδηγήσουν και να σας βοηθήσουν σε επαγγελματικά θέματα.

Ερωτικά οι πρώτες μέρες του μήνα είναι ευνοϊκές για ένα μεγάλο, δυνατό έρωτα που μπορεί να έρθει στην πόρτα σας. Πιθανότατα θα προέρχεται από φιλικό περιβάλλον. Οι δεσμευμένοι βάζετε μπροστά νέα σχέδια, που αφορούν το μέλλον σας αλλά και το πώς θα μπορείτε να βρείτε άκρη σε επίλυση προβλημάτων.

Μηνιαίες προβλέψεις: 2ο δεκαήμερο 3-12 Αυγούστου

Ένα βάρος που νιώθετε εδώ και καιρό σας προβληματίζει και σας βάζει πολλές φορές σε διλήμματα, κυρίως στον οικονομικό σας τομέα. Παρόλα αυτά νιώθετε ένα βάρος ψυχολογικό και δυσκολεύεστε να πάρετε αποφάσεις. Ο μήνας αυτός όμως είναι καθοριστικός καθώς θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις, στο τι σας συμφέρει και τι όχι. Θα έχετε την δύναμη και παράλληλα βοήθεια από κάποια άτομα. Οικονομικά θα έχετε βοήθεια από τρίτα άτομα και θα μπορείτε να βγείτε μπροστά για νέα ανοίγματα.

Ερωτικά τα πράγματα ανοίγουν για σας μέσα από ευκαιρίες για φλερτ και νέες γνωριμίες. Αν και είστε σε δίλημμα, ίσως τολμήσετε να πειραματιστείτε με ένα άτομο και στην πορεία βλέπετε που θα σας βγάλει. Οι δεσμευμένοι, αντιμετωπίζετε κάποια θέματα με τα οικονομικά του συντρόφου και ίσως πρέπει να κάνετε κάποιες περικοπές στα θέλω σας.

3ο δεκαήμερο 13-20 Αυγούστου

Κάποιοι βιώνετε εδώ και καιρό αλλαγές στα επαγγελματικά σας και πιέσεις που δείχνουν πώς πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο δράσης σας. Όμως σε κάποιες περιπτώσεις, κάποιοι απαλλάσσονται οριστικά, αφού ήδη έχουν κάνει την αλλαγή και πλέον τίποτα δεν τους φοβίζει. Οι πρώτες μέρες του μήνα είναι ευνοϊκές, καθώς αυξάνονται τα οικονομικά σας. Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, είναι για σας καλύτερο για νέα ανοίγματα στη δουλειά σας και θα έχετε περισσότερα οφέλη.

Ερωτικά οι αδέσμευτοι μπορεί να γνωρίσουν έναν νέο έρωτα ή να περάσουν στιγμές απόλυτα αισθησιακές με ένα πρόσωπο που θα γνωρίσουν. Οι δεσμευμένοι, θα νιώσουν έντονες ερωτικές στιγμές με το ταίρι τους και θα υπάρξει ταύτιση σε ότι κάνουν.

Μηνιαίες προβλέψεις: Παρθένος

Από Τζένη Tabary Βλαστάρη

Γενικά:

Σε γενικές γραμμές, ο Ιούνιος είναι ένας μήνας, ο οποίος σας απασχολεί κυρίως με δευτερεύουσες επιρροές. Με εξαίρεση τον Κρόνο! Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχετε γεγονότα, αλλά ότι δεν θα είναι το ίδιο έντονα όπως για άλλα ζώδια. Παρόλα αυτά, είναι ένα διάστημα το οποίο σας κρατά ενεργούς από την αρχή έως το τέλος, δίνοντάς σας ευκαιρίες μέσα από θετικά και αρνητικά γεγονότα, να κάνετε τις επιλογές σας. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιούνη είναι πιο έντονο, ενώ το δεύτερο μισό είναι πιο ήπιο. Οι καταστάσεις θα εναλλάσσονται, δημιουργώντας ένα εφευρετικό σκηνικό για το αναλυτικό μυαλό σας. Ενώ ακόμη κι εσείς που πιέζεστε θα βρείτε διόδους για να ανταπεξέλθετε σε ό,τι σας προβληματίζει και θα νιώσετε την χαρά της φράσης «τα κατάφερα» !

Α’ δεκαήμερο (23 Αυγούστου – 31 Αυγούστου):

Κι όμως είστε το πιο ήρεμο και διακριτικό δεκαήμερο για αυτό το μήνα! Φυσικά και είναι αυτό που χρειάζεστε μετά τις πιέσεις που έχετε περάσει όλο το προηγούμενο διάστημα! Το ενδιαφέρον σας στρέφεται κυρίως, στο πώς να αλλάξετε την δική σας καθημερινότητα. Στο πώς θα βάλετε την εικόνα που εσείς επιθυμείτε στο κάδρο που έχετε επιλέξει. Είναι κάτι το οποία προσδοκούσατε και τρέφατε σφοδρή επιθυμία γι’ αυτό. Τώρα μπορείτε να το πραγματοποιήσετε!

Με εξέλιξη και εστίαση επίσης στα επαγγελματικά σας, σας ανοίγονται νέοι δρόμοι μέσα από συνεργασίες. Η θέλησή σας για αλλαγή ίσως σας οδηγήσει σε μια νέα σχέση. Για όσους είστε δεσμευμένοι, ίσως κάνετε το επόμενο βήμα! Χαμογελάστε λοιπόν και αφήστε τα θετικά συναισθήματα και τις καλές επιλογές, να πλημμυρίσουν τα μικρά φαιά σας κύτταρα!

Μηνιαίες προβλέψεις: Β’ δεκαήμερο (1 Σεπτεμβρίου – 11 Σεπτεμβρίου):

Νέα ξεκινήματα για αρκετούς από εσάς, συμβαίνουν ήδη στις αρχές του Ιούνη, κυρίως στα επαγγελματικά σας. Ιδιαίτερα λοιπόν ευνοϊκό το διάστημα από τις 2 έως και τις 6 του μήνα! Δεν είναι πολλές οι μέρες, όμως είναι πολύ βοηθητικές, για να κάνετε βήματα που θέλετε, να «δικτυωθείτε» επαγγελματικά, αλλά και να επεκταθείτε! Οι νεότεροι είναι ένα καλό διάστημα, να κάνετε βήματα όσον αφορά τις σπουδές σας. Τα οικονομικά σας επίσης αυξάνονται, αλλά και νομικές υποθέσεις μπορεί τώρα να λήξουν θετικά.

Από τις 7 έως και τις 13 του μήνα, δώστε προσοχή στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, μιας και μπορεί να υπάρξει διάσταση απόψεων, αλλά και αδιαλλαξία και πείσμα. Και όπως καταλαβαίνετε αυτό θα χαλάσει τη διάθεσή σας. Συνεργάτες λοιπόν, οι ανώτεροι σας, αλλά και ο σύντροφός σας, μπορεί να είναι από τα άτομα που πρόσκαιρα θα σας δυσαρεστήσουν. Ο Κρόνος είναι πιεστικός και εσείς πρέπει να αντιδράσετε με σύνεση, όσο φυσικά αυτό είναι εφικτό. Το δεύτερο μισό του μήνα είστε ήρεμοι και περνάτε όμορφες στιγμές!

Γ’ δεκαήμερο (12 Σεπτεμβρίου – 22 Σεπτεμβρίου):

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, θα είναι ίσως σχετικά αδιάφορο! Δεν θα υπάρχουν γεγονότα να σας απασχολήσουν και η καθημερινότητά σας θα είναι απλή, βατή και όμορφη. Για εσάς το ενδιαφέρον κορυφώνεται από τις 16 του μήνα και μετά. Ο ένας πόλος που θα εστιάσετε είναι ο σύντροφός σας και ο άλλος τα επαγγελματικά σας. Βέβαια, κάποιοι δεν αποκλείεται να κάνετε ένα επαγγελματικό βήμα με το ταίρι σας!

Το θέμα είναι ότι πρέπει να προσέξετε τα μεγάλα λόγια που μπορεί να σας πουν, αλλά και όσα δεν γνωρίζετε! Κάποιες σχέσεις σας ίσως νιώθετε ότι «ασθενούν» κι εξασθενούν και όντως μπορεί να συμβεί αυτό. Ενώ αν κάνετε τώρα μια γνωριμία, ίσως τελικά δείτε πως δεν είναι αυτό που πραγματικά θέλατε, καλύτερα λοιπόν θα είναι, να μην ενθουσιαστείτε και να μην επενδύσετε συναισθηματικά. Προσοχή σε ιώσεις και κρυώματα και για εσάς και για τον σύντροφό σας.

Μηνιαίες προβλέψεις: Ζυγός

Απο την Βάλια Παγίδα

Γενικά:

Ο Ιούνιος για εσάς τους Ζυγούς είναι ένας μήνας ο οποίος θα σας κάνει να εστιάσετε κυρίως σε θέματα ανάπτυξης του πνευματικού σας ορίζοντα. Αυτό μπορεί να γίνει είτε με το να οργανώσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, να εγγραφείτε για κάποιο σεμινάριο ή δίπλωμα ή ακόμα να ξεκινήσετε δραστηριότητες εναλλακτικές όπως για παράδειγμα γιόγκα που θα σας επιτρέψουν να χαλαρώσετε και να έρθετε σε επαφή με μια άλλη πλευρά του εαυτού σας πιο ζεν.

Εννοείται πως αν θέλετε να δώσετε μια ένεση ανανέωσης στη σχέση σας μπορείτε τις παραπάνω δραστηριότητες να τις κάνετε μαζί με το σύντροφό σας -όσοι είστε σε σχέση-. Αν είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείω να γνωρίσετε κάποιον μέσα από αυτού του είδους τις δραστηριότητες.

Αυτό άλλωστε ζητά και η Νέα Σελήνη στις 6 του μήνα. Να βρείτε δηλαδή τρόπους να αλλάξετε παραστάσεις και να γεμίσετε με νέες εμπειρίες.

Από την άλλη, αν σας απασχολούσε ένα θέμα νομικό, αυτό το μήνα αρχίζει και κινείται αρκετά και μπορείτε να έχετε κάποιες καλές επι το πλείστων εξελίξεις. Προσοχή σε καθυστερήσεις και λεπτομέρειες που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο όμως σε τέτοιες υποθέσεις.

Προς τα μέσα και τέλη του μήνα, θα μπορέσετε να έχετε κάποιες ευχάριστες εξελίξεις και σε θέματα καριέρας -ειδικά αν περιμένατε εξέλιξη για ένα project.

Α’ δεκαήμερο (22 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου)

Για εσάς τους Ζυγούς του Α΄ δεκαημέρου, o μήνας αυτός είναι αφιερωμένος στο να βρείτε εναλλακτικούς τρόπους διασκέδασης και χαλάρωσης που όμως θα φροντίσουν να σας αναπτύξουν πνευματικά. Αν είστε γονείς δεν αποκλείεται να θέλετε να κάνετε κάποιες δραστηριότητες μαζί με τα παιδιά σας που θα οξύνουν την αντίληψη τους και θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους. Στις 11 του μήνα προσέχετε μη βγείτε εκτός budget από τυχόν αγορές σας.

Πολύ καλή περίοδος για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας θέματα, είναι το διάστημα 17 με 21 Ιουνίου. Τέλος, η Πανσέληνος στις 22 του μήνα, σας μιλάει για οικογενειακά ξεκαθαρίσματα που πρέπει να γίνουν.

Μηνιαίες προβλέψεις: Β’ δεκαήμερο (2 Οκτωβρίου έως 11 Οκτωβρίου)

Ο Ιούνιος για εσάς τους γεννημένους το Β΄ δεκαήμερο, είναι αφιερωμένος στο να ασχοληθείτε είτε με ένα θέμα νομικό είτε γενικά με ένα θέμα που έχει να κάνει με το εξωτερικό.

Ιδιαίτερα, το διάστημα 4-6 Ιουνίου, αν θέλετε είτε να κανονίσετε κάποιο ταξίδι, είτε να προχωρήσετε με ένα καινούργιο πρότζεκτ, το οποίο σχετίζεται με το εξωτερικό θα μπορέσετε να το κάνετε και θα έχετε και πολύ καλές εξελίξεις.

Από την άλλη, αν δεν θέλετε να βρεθείτε προ εκπλήξεως και θέλετε να κάνετε τα παραπάνω, αποφύγετε τις 8 και 12 Ιουνίου καθώς τα τετράγωνα του Κρόνου με τον Ερμή και την Αφροδίτη κρύβουν απογοητεύσεις.

Γ’ δεκαήμερο (12 Οκτωβρίου έως 22 Οκτωβρίου)

Για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και εσείς οι γεννημένοι το Γ΄ δεκαήμερο Ζυγοί, θα σας απασχολήσουν θέματα πνευματικής ανάπτυξης και γενικότερα θα θελήσετε και εσείς με τη σειρά σας να τακτοποιήσετε κάποια θέματα νομικής φύσης ή μια μερίδα από εσάς θα θελήσει να κάνει ένα ξεχωριστό δώρο στη σχέση σας, οργανώνοντας ένα ταξίδι στο εξωτερικό για δύο.

Ενώ ο μήνας σε γενικές γραμμές είναι καλός, εντούτοις θα πρέπει να δείξετε εξαιρετική προσοχή προς τα τέλη του μήνα-γύρω στις 20- καθώς τα απατηλά τετράγωνα του Ποσειδώνα μπορεί να σας ξεγελάσουν και να παρανοήσετε για παράδειγμα λεπτομέρειες για μια προσφορά που είδατε, ή αν έχετε μια νομική υπόθεση και πρέπει να έχετε τα έγγραφά σας, να αμελήσετε κάποιο.

Μηνιαίες προβλέψεις: Σκορπιός

Άννα Τσοπαναρίδου

Γενικά

Τα ξαφνικά έξοδα για το σπίτι σας ταλαιπωρούν πολύ καιρό. Ασχολείστε με τις υποχρεώσεις προς τρίτους και με τα οικονομικά του συντρόφου σας. Διαχειριστείτε το άγχος για τα οικονομικά γιατί μπορεί να ξεφύγει και να σας “πλακώσει”. Όλα γίνονται με καθαρό το μυαλό. Μπορεί να προκύψει ένα θέμα υγείας ατόμου της οικογένειας και να χρειαστεί να μείνετε σπίτι να του συμπαρασταθείτε.

Α Δεκαήμερο (από 23 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου)

Εργάζεστε αρκετά και με πάθος και η δουλειά σας αναγνωρίζεται από τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας. Αν ενοικιάζεται κάποιο σπίτι θα πετύχετε πολύ καλό ενοίκιο. Όσοι ασχολείστε με επενδύσεις και με real estate θα έχετε πολύ καλές αποδόσεις και θα γεμίσει το ταμείο σας. Προσέχετε μόνο τις υπερβολές και τις συναλλαγές με άτομα που δεν γνωρίζετε αρκετά. Επιζητάτε την ασφάλεια στη δουλειά σας και μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με τους συνεργάτες σας. Θα κάνετε κινήσεις επέκτασης στο εξωτερικό ίσως χρειαστεί να κάνετε και μετακινήσεις.

Οι δεσμευμένοι θα περάσετε παθιασμένες στιγμές με το σύντροφό σας. Η επικοινωνία θα είναι πολύ καλύτερη και θα καταφέρετε να διαχειριστείτε τα προβλήματα που σας απασχολούν. Θέλετε την ασφάλεια στη σχέση σας και την επιδιώκεται με κάθε τρόπο. Στην πανσέληνο που γίνεται στο δεκαήμερο σας μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Οι αδέσμευτοι αν έχετε γνωρίσει πρόσφατα ένα άτομο θα περάσετε πολύ ερωτικά μαζί του. Δεν λείπουν όμως οι νέες γνωριμίες, με κάποιους ίσως δυσκολευτείτε να επικοινωνήσετε, με άλλους θα ταιριάξετε καλύτερα. Προς το τέλος του μήνα θα γνωρίσετε κάποιο άτομο το οποίο θα έχει σοβαρή διάθεση για σταθερή σχέση.

Μηνιαίες προβλέψεις: Β Δεκαήμερο (από 2 Νοεμβρίου έως 11 Νοεμβρίου)

Συναντάτε πολύ κόσμο, εντάσσεστε σε επαγγελματικές ομάδες, προσπαθείτε πολύ για την ανάπτυξη της καριέρας σας και γιατί όχι και για νέες συνεργασίες. Σας πιέζουν οικονομικές υποχρεώσεις και προσπαθείτε με τους συνεργάτες σας να βρείτε τις καλύτερες λύσεις. Δεν είναι κακό να ζητήσετε και τη βοήθεια επαγγελματιών για ρύθμιση των υποχρεώσεων σας. Εάν το κάνετε θα φύγει το βάρος από πάνω σας και θα εργαστείτε με περισσότερη όρεξη.

Οι δεσμευμένοι ίσως ασχοληθείτε με θέματα ασθένειας ατόμου της οικογένειας. Πιέζεστε με τις οικονομικές υποχρεώσεις των παιδιών και προσπαθείτε να τις διαχειριστείτε. Η ικανοποίηση που παίρνετε από τα παιδιά σας, σας δένει περισσότερο σαν ζευγάρι με το σύντροφό σας.

Οι αδέσμευτοι έχετε πολλές γνωριμίες και επαφές. Με ένα άτομο όμως θα κολλήσετε περισσότερο. Περνάτε πολύ ερωτικά μαζί του, δυσκολεύεστε λίγο στην επικοινωνία, αλλά χρειάζεται προσπάθεια για να γνωριστούν καλύτερα δύο άτομα. Θα δείτε ότι τελικά θα εξελιχθεί σε δυνατή ερωτική σχέση με γερά θεμέλια.

Γ Δεκαήμερο (από 12 Νοεμβρίου έως 22 Νοεμβρίου)

Εργάζεστε σκληρά και προσπαθείτε να αποδίδετε τα μέγιστα. Προσέχετε όμως στην υγεία σας, σωματική και ψυχική. Όσοι ασχολείστε με επενδύσεις, θα έχετε αρκετά έσοδα και θα ικανοποιηθεί το εγώ σας. Τακτοποιήστε τις οικονομικές υποχρεώσεις σας για να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι. Μπορεί να υπάρξει μία οικονομική απάτη από το συνέταιρό σας και να προσπαθήσει είναι την καλύψει με ψέματα. Θα σας αφήσει εκτεθειμένους και θα τρέχετε να μαζέψετε τα ασυμμάζευτα. Το έξυπνο επιχειρηματικό μυαλό σας θα βρει τη λύση προς όφελός σας.

Οι δεσμευμένοι θα ζήσετε το έρωτα με τον σύντροφό σας. Θα βγείτε με φίλους, θα διασκεδάσετε, θα οργανώσετε εκδρομές. Κάποιες φορές αμφιβάλλετε για τον έρωτά σας και σας πιάνουν ανασφάλειες. Καλύτερα να συζητάτε μαζί του για να φεύγει το βάρος από πάνω σας. Δεν έχετε κάτι να φοβάστε, είναι όλα στο μυαλό σας.

Οι αδέσμευτοι θα γνωρίσετε ένα άτομο και θα είναι σαν να ζείτε το όνειρό σας. Κανείς όμως δεν είναι τέλειος και σαν Σκορπιοί που είστε, θα πρέπει να βουτήξετε στο βάθος της ψυχής του. Θα απογοητευτείτε, θα νιώσετε εξαπατημένοι, είναι όμως αληθινή αυτή η εικόνα? Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και την ικανότητά σας να βλέπετε στο βάθος τους ανθρώπους.

Μηνιαίες προβλέψεις: Τοξότης

Από την Μελίνα Εσσερμπόγλου Κλεάνθη

Γενικά

Μια νέα εποχή ξεκινά για σας, με νέες σχέσεις και συνεργασίες να φαίνονται στον ορίζοντα. Είναι εποχή κυρίως για τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες του μήνα, να ζήσετε το θαύμα, εφόσον όμως κάνετε και την απαραίτητη προεργασία. Είναι ιδανικό το πρώτο δεκαήμερο του μήνα για ευκαιρίες σε θέματα οικονομικών αλλά και σε καταστάσεις όπου μπορείτε να διεκδικήσετε πράγματα. Σταδιακά και μετά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, θα έχετε έντονη καθημερινότητα και ίσως θα πρέπει να βρείτε νέους ρυθμούς για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε.

Καλό θα ήταν να φροντίσετε την υγεία σας και να κόψετε κάποια κακή συνήθεια, αλλά ακόμη και να υιοθετήσετε μια καινούρια. Κάποιοι θα αγωνιστείτε σκληρά, προκειμένου να πετύχετε ένα σας σχέδιο. Το σπίτι και η οικογένεια, απαιτούν από σας αρκετό χρόνο και ίσως δυσκολευτείτε να προσαρμόσετε νέα πράγματα που θέλετε να κάνετε. Υπάρχει ένας ανταγωνισμός ως προς το πρόσωπο σας, για αυτό πρέπει να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε για σας. Προσοχή σε νεύρα και εντάσεις. Ίσως βάλετε και τέλος σε μια κατάσταση που σας δυσκολεύει και απομακρύνετε κάποια άτομα.

1ο δεκαήμερο 23 Νοεμβρίου – 2 Δεκεμβρίου

O μήνας είναι γεμάτος για σας με επαφές για νέες σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί να επεκταθείτε προς τα έξω και να ανοίξετε τους ορίζοντές σας, μαθαίνοντας καινούρια πράγματα για την εργασία σας. Ίσως προκύψουν και κάποια ταξίδια, για να κάνετε γνωριμίες, ή ακόμη και να ερευνήσετε ένα τομέα πάνω στη δουλειά σας. Οικονομικά ίσως χρειαστεί να ξοδέψετε χρήματα για ότι αφορά τα επαγγελματικά σας.

Ερωτικά όσοι είστε ελεύθεροι, θα κάνετε γνωριμίες και γενικά θα είστε με άτομα που θα υπάρξει από μέρους σας, έντονο φλερτ. Πλησιάζει μια μεγάλη σχέση, ένας νέος έρωτας, με μεγάλη ένταση. Οι δεσμευμένοι μπορεί να προχωρήσουν σε επισημοποίηση της σχέσης, ή ακόμη και στην απόκτηση ενός απογόνου.

Μηνιαίες προβλέψεις: 2ο δεκαήμερο 3-12 Δεκεμβρίου

Για εσάς, οι ανατροπές στο χώρο της εργασίας σας, είναι αυτές που σας αποπροσανατολίζουν και κάνετε συνεχόμενα αλλαγές. Θέλετε να τολμήσετε να κάνετε και άλλα πράγματα, αλλά αρχίζει μια περίοδος που θα υπερκαταναλώνεσετε καθώς η εργασία σας, απαιτεί να είστε συγκεντρωμένοι σε ένα στόχο. Οικονομικά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, ευνοεί για συναλλαγές και αύξηση χρημάτων.

Ερωτικά, θα είστε σε διλήμματα, καθώς μπορεί αν είστε ελεύθεροι, να προκύψει μια γνωριμία με προοπτική. Ωστόσο έχετε να κάνετε πολλά πράγματα και ίσως δεν μπορείτε να αφιερώσετε τόσο χρόνο. Οι δεσμευμένοι μπορεί να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι που θέλατε για πολύ καιρό και η απόκτηση απογόνου θα είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο για σας.

3ο δεκαήμερο 13-21 Δεκεμβρίου

Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, είναι ευνοϊκό σε ότι αφορά τα εργασιακά σας. Μπορεί να σας γίνει μια νέα πρόταση για εργασία ή ακόμη και να προκύψει μια συνεργασία. Κρατήστε ανοιχτά τα μάτια σας, ώστε να μη διώξετε ευκαιρίες. Αυτό το μήνα διαθέτετε διαισθητική ικανότητα σε ότι κάνετε, για αυτό να επανεξετάζετε ότι σας έρχεται. Οικονομικά είναι μια περίοδος που έχει μια μικρή αύξηση εσόδων, ωστόσο πρέπει να ξοδέψετε αρκετά για να είστε δημιουργικοί στη δουλειά σας.

Ερωτικά τα πράγματα για τους ελεύθερους είναι καλύτερα, καθώς είστε σε φάση ενθουσιασμού και προκύπτουν νέες γνωριμίες. Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, μπορεί ένα άτομο από το κύκλο των φίλων σας να το δείτε με διαφορετικό μάτι Οι δεσμευμένοι έχετε κάποιες διαφωνίες με το ταίρι σας, αλλά οι συζητήσεις σας θα είναι ανοδικές και θα καταφέρετε να περάσετε καλά, αφού λύσετε κάποια θέματα που σας απασχολούν.

Μηνιαίες προβλέψεις: Αιγόκερως

Από Τζένη Tabary Βλαστάρη

Γενικά:

Με περισσότερο έντονες τις ημέρες από τις 22 του Ιούνη και μετά για το δικό σας ζώδιο, είναι ένα χρονικό διάστημα που κυλά πραγματικά γαλήνια σε σχέση με πολλούς άλλους. Σας απασχολούν οικογενειακά θέματα, όμως όχι σε κάτι έξω από τα συνηθισμένα. Ενώ και η καθημερινότητά σας, έχει αλλαγές. Ίσως είναι ένας μήνας που θα προσφέρετε τη βοήθειά σας, υλική ή ηθική, αλλά επίσης θα εστιάσετε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Οι καταστάσεις δεν είναι έντονες και έτσι δεν υπάρχει κάτι, το οποίο μπορεί να σας βγάλει εκτός προγράμματος! Αν είστε γονείς, θα έχετε ευκαιρίες να λύσετε τώρα θέματα των παιδιών σας.

Α’ δεκαήμερο (22 Δεκεμβρίου – 31 Δεκεμβρίου):

Για εσάς τους Αιγόκερους του πρώτου δεκαήμερου, γύρω στα μέσα του Ιούνη, ίσως υπάρξουν ξαφνικές αισθηματικές γνωριμίες! Είτε μέσω διαδικτύου ή ακόμη και από πιθανή συνεργασία! Όσοι είστε νεότεροι, άτομα της οικογένειάς σας, στηρίζουν τα σχέδια των σπουδών σας και είναι μια καλή περίοδος να κινηθείτε προς τις επιθυμητές κατευθύνσεις. Εξάλλου το τέλος του μήνα σας βρίσκει με την επιρροή της πανσελήνου.

Σίγουρα θα σας απασχολήσουν οι διαπροσωπικές σας σχέσεις, ο σύντροφός σας, αλλά και οι συνεργάτες σας, όπως επίσης, νομικές υποθέσεις, για όσους από εσάς υπάρχουν, αλλά και ταξίδια ή κάποια μετοίκηση. Γενικότερα παίρνετε τώρα αποφάσεις για το επόμενο χρονικό διάστημα, το οποίο μέσα από κάποιες επιλογές, αφήνει στο παρελθόν… το παρελθόν!

Μηνιαίες προβλέψεις: Β’ δεκαήμερο (1 Ιανουαρίου – 9 Ιανουαρίου):

Μέσα από μικρές μετακινήσεις ή και οικεία σας άτομα, σας δίνονται ευκαιρίες δραστηριοποίησης, κυρίως επαγγελματικής. Όμως αυτό δεν αποκλείει ότι μπορείτε να περάσετε ένα πραγματικά ευχάριστο διάστημα. Γύρω στις 22 του μήνα, ίσως έρθετε αντιμέτωποι με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, έχοντας μικρές διαφωνίες για ταξίδια, νομικά θέματα ή και λειτουργικούς τομείς της καθημερινότητας.

Κάτι όμως το οποίο δεν διαρκεί, αφού την αμέσως επόμενη μέρα, μέσα από συζητήσεις με τα αδέρφια σας ή και γείτονες, βρίσκετε λύσεις και παίρνετε ιδέες για το πώς να κινηθείτε στα θέματα που σας απασχολούν. Οργανώστε μια μικρή εξόρμηση τις μέρες εκείνες, θα περάσετε όμορφα!

Γ’ δεκαήμερο (10 Ιανουαρίου – 19 Ιανουαρίου):

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας στον οποίο νιώθετε ξέγνοιαστοι! Και φυσικά διαθέτετε τον χρόνο σας εκεί που εσείς νομίζετε! Την τελευταία εβδομάδα, γύρω στις 23 του μήνα, ίσως σας απασχολήσουν κάποια οικογενειακά θέματα, όμως όχι κάτι που δεν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε ή να ξεπεράσετε σύντομα. Απλά κάποια λόγια ή συμπεριφορές ίσως σας δυσαρεστήσουν.

Ενώ τις επόμενες μέρες, μπορεί να έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε ένα ταξιδάκι που θα σας αρέσει πολύ! Δεν αποκλείεται επίσης να γνωρίσετε ξαφνικά και απρόσμενα τον έρωτα! Γι’ αυτό να είστε έτοιμοι να υποδεχθείτε θετικές καταστάσεις στη ζωή σας. Ένα άτομο ίσως λιγάκι εκκεντρικό, σας αναστατώσει ευχάριστα! Επίσης η δημιουργικότητά σας, ειδικά για όσους είστε καλλιτέχνες, θα φέρει ίσως παραπάνω εισόδημα στην τσέπη σας.

Μηνιαίες προβλέψεις: Υδροχόος

από την Βάλια Παγίδα

Γενικά:

Για εσάς τους Υδροχόους ο Ιούνιος είναι ένας μήνας ο οποίος θα σας δώσει την απαραίτητη έμπνευση και δημιουργικότητα που χρειάζεστε προκειμένου να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα και να έρθετε πιο κοντά στη πραγματοποίηση των στόχων σας.

Για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, θα αισθανθείτε ότι μπορείτε επιτέλους να εκφραστείτε και ότι οι ιδέες και οι λύσεις για τα θέματά σας, σας βγαίνουν αβίαστα. Ειδικά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα είναι εξαιρετικά ευνοϊκό και μπορείτε να κάνετε πράγματα ενώ ταυτόχρονα διασκεδάζετε. Αν είστε γονείς θα περάσετε πολύ ωραίες στιγμές με τα παιδιά σας.

Ακόμα, αν είστε αδέσμευτοι, αυτό το μήνα είναι δεδομένο το φλερτ και από εσάς αλλά και από γνωριμίες που θα προκύψουν αυτό το μήνα. Όσοι Υδροχόοι είστε σε μια φάση που θέλετε να κάνετε ακόμα πιο σοβαρή τη σχέση σας ή είστε παντρεμένοι, δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε και προσπάθειες για την απόκτηση απογόνου.

Το μόνο πράγμα που θα χρειαστεί να προσέχετε αυτό το μήνα είναι πώς διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να παρασυρθείτε πάνω στη στιγμή και να μην υπολογίσετε σωστά τα έξοδά σας με αποτέλεσμα να βρεθείτε ξαφνικά προς τα τέλη του μήνα με μια οικονομική στενότητα. Για να μην συμβεί αυτό λοιπόν, οργανωθείτε από πριν.

Α’ δεκαήμερο (20 Ιανουαρίου από 29 Ιανουαρίου)

Για εσάς τους Υδροχόους τους γεννημένους το Α΄ δεκαήμερο, ο Ιούνιος είναι αρκετά ερωτικός και δημιουργικός μήνας.

Συγκεκριμένα το πρώτο μισό του μήνα, αν είστε αδέσμευτοι νομίζω θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες για να ερωτευθείτε και να σας ερωτευθούν. Από την άλλη, αν είστε σε σχέση, νομίζω θα βρείτε αρκετά δημιουργικούς τρόπους για να κάνετε πράγματα μαζί με τη σχέση σας και να ανανεωθείτε.

Από τα μέσα του μήνα και έπειτα θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με πράγματα ρουτίνας και να τακτοποιήσετε πετυχημένα πολλές εκκρεμότητες. Τέλος, η Πανσέληνος στις 22 του μήνα, θα σας δώσει την ευκαιρία να αποτραβηχτείτε από όλους και όλα, ώστε να φροντίσετε καλύτερα τον εαυτό σας πνευματικά και σωματικά.

Μηνιαίες προβλέψεις: Β’ δεκαήμερο (30 Ιανουαρίου έως 8 Φεβρουαρίου)

Σε γενικές γραμμές εσείς οι Υδροχόοι του Β΄ δεκαημέρου, μπορούμε να πούμε ότι θα βιώσετε ένα αρκετά δημιουργικό μήνα. Θα μπορέσετε να κάνετε πράγματα που σας προσφέρουν χαρά και θα έχετε και αρκετή όρεξη και έμπνευση για να παρακινήσετε και τους άλλους γύρω σας να κάνουν πράγματα.

Από την άλλη, ο μήνας, θέλει να σας μάθει ότι για όλα χρειάζεται μέτρο και προνοητικότητα. Το κατά πόσο έχετε προνοήσει -ειδικά για τα οικονομικά σας και τη διαχείρισή τους- θα φανεί στα μέσα του μήνα όταν ο Κρόνος θα κάνει όψεις τετραγώνου με Ερμή και Αφροδίτη. Κοντολογίς, θα πρέπει να έχετε κάνει καλό budget και να είστε ρεαλιστές πριν βαλθείτε να πραγματοποιήσετε μια ιδέα σας.

Γ’ δεκαήμερο (9 Φεβρουαρίου έως 18 Φεβρουαρίου)

Εσείς οι Υδροχόοι του Γ΄ δεκαημέρου νομίζω ότι θα περάσετε έναν κάπως αντιφατικό μήνα. Ίσως να ισχύει αυτό που λένε, όποιος χάνει στα χαρτιά κερδίζει στην αγάπη και εξηγώ ευθύς αμέσως τι εννοώ.

Μέχρι τα μισά του μήνα, θα είστε αρκετά δημιουργικοί, θα υπάρχει αρκετό φλερτ – ειδικά αν είστε ελεύθερο ι- ή θα κάνετε αρκετές συζητήσεις οι οποίες θα μπορέσουν να γιατρέψουν κάποια δικά σας ψυχολογικά θέματα και θα σας κάνουν να νιώσετε πάλι σαν μικρό παιδί.

Από την άλλη, από τις 17 του μήνα και έως τα τέλη του Ιουνίου, αν δεν κάνετε σωστή διαχείριση των οικονομικών σας, υπάρχει περίπτωση να πέσετε σε «χαζά» λάθη και να χάσετε χρήματα εξαιτίας μιας ανούσιας κίνησης σας.

Μηνιαίες προβλέψεις: Ιχθύες

Άννα Τσοπαναρίδου

Γενικά

Αυτό το μήνα επικεντρώνεστε στα οικονομικά και στη διαχείριση του σπιτιού. Αλλάζετε φιλοσοφία, τρόπο σκέψης, αλλά και του στόχους σας. Έχετε βοήθεια και από την οικογένεια και τα καταφέρνετε. Ορισμένοι μπορεί να αποφασίσετε να ασχοληθείτε με τη θρησκεία ή με φιλοσοφίες και κουλτούρες άλλων λαών. Σας απασχολεί η πνευματική σας ανάπτυξη και η φιλοσοφία ζωής. Θέλετε να βάλετε τη ζωή σας σε άλλη ρότα.

Α Δεκαήμερο (από 19 Φεβρουαρίου έως 29 Φεβρουαρίου)

Οι στόχοι σας πραγματοποιούνται, σας φέρνουν και οικονομικά αποτελέσματα. Έχετε πολύ καλή επικοινωνία με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας και η δουλειά σας αναγνωρίζεται. Ξεπερνάτε τις όποιες δυσκολίες είχατε και γίνεστε περισσότερο δημιουργικοί. Αν ασχολείστε με καλλιτεχνικά θα έχετε πολύ μεγάλη εύνοια και επιτυχία. Ίσως χρειαστεί να κάνετε και μετακινήσεις με τους συνεργάτες σας για να κλείσετε νέα συμβόλαια. Όλα τα νέα ξεκινήματα που θα κάνετε στη δουλειά σας θα στεφθούν με επιτυχία.

Οι δεσμευμένοι περνάτε χρόνο στο σπίτι με το σύντροφό σας και αισθάνεστε όμορφα μαζί. Ξεπερνάτε κάποιες επικοινωνιακές δυσκολίες και διαφωνίες για οικονομικά. Σας αρέσει να φροντίζετε μαζί το σπίτι και την διακόσμηση του. Όσοι δεν έχετε παιδιά μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε ένα παιδάκι.

Οι αδέσμευτοι αλλάζετε πολλά πράγματα με τον εαυτό σας και κυρίως στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους άλλους. Είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε ένα άτομο από την οικογένειά σας ή από φίλους. Έχει πολλές πιθανότητες να εξελιχθεί αυτή η γνωριμία σε σοβαρή σχέση, αρκεί να επικοινωνείτε ειλικρινά και να μάθετε να ζητάτε αυτά που θέλετε. Δεν είναι απαραίτητο ότι μπορούν πάντα οι άλλοι να μαντεύουν.

Μηνιαίες προβλέψεις: Β Δεκαήμερο (από 1 Μαρτίου έως 10 Μαρτίου)

Οι συνεργασίες με άτομα από το εξωτερικό ή μέσω διαδικτύου θα σας φέρουν πολλά κέρδη. Επικοινωνείτε με πολύ κόσμο, ασχολείστε με επενδύσεις, εργάζεστε με σύνεση και συνέπεια. Θα πιεστείτε για οικονομικά που έχετε με τρίτους ή με το σύντροφό σας και θα πρέπει να τακτοποιήσετε οικονομικές υποχρεώσεις. Πιθανώς αυτή την περίοδο να εργάζεστε από το σπίτι αλλά αυτό δεν μειώνει καθόλου την αποδοτικότητά σας. Οι επικοινωνίες με άτομα που έχετε οικονομικές δοσοληψίες θα σας δημιουργήσουν κάποια προβλήματα, ωστόσο γρήγορα θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις. Εργάζεστε σκληρά για τη σύναψη νέων συμβολαίων και οικονομικών συμφωνιών. Προς το τέλος του μήνα χρειαστεί να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμούς.

Γνωρίζετε άτομα στην καθημερινότητά σας και στη δουλειά σας και με κάποια από αυτά θα αποκτήσετε μεγαλύτερη οικειότητα. Οι αδέσμευτοι είστε λίγο συγκρατημένοι και δεν ανοίγεστε. Ένα άτομο που αρχικά θα έρθετε σε σύγκρουση, μπορεί να εξελιχθεί σε μία πολύ όμορφη ερωτική επαφή.

Οι δεσμευμένοι πιέζεστε από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας ωστόσο φροντίζετε να βγαίνετε με φίλους και να διασκεδάζετε. Έτσι έρχεστε κοντά με το ταίρι σας και ξεπερνάτε τις όποιες επικοινωνιακές δυσκολίες ή οικονομικές πιέσεις, επικοινωνώντας καλύτερα. Καμιά φορά η διασκέδαση ή η χαλάρωση με φίλους, βοηθάει και τη δική μας ψυχολογία.

Γ Δεκαήμερο (από 11 Μαρτίου έως 20 Μαρτίου)

Στις αρχές του μήνα έχετε πολύ καλή επικοινωνιακή ικανότητα με πελάτες και με συναδέλφους. Αν ασχολείστε με ακίνητα, θα έχετε επιτυχία στη δουλειά σας. Θα δυσκολευτείτε για την πληρωμή κάποιων οφειλών. Αν περιμένατε χρήματα από τρίτους, θα σας εξαπατήσουν και θα τα καθυστερήσουν. Προσέχετε κλοπές στο σπίτι. Πέρα από τις δυσκολίες που θα σας παρουσιαστούν αυτό το μήνα, έχετε βοήθεια από τους δικούς σας ανθρώπους και από το σύντροφό σας. Ίσως εργαστείτε από το σπίτι αλλά η απόδοσή σας δεν θα μειωθεί καθόλου. Προς το τέλος του μήνα έχετε την ευκαιρία με έξυπνους τρόπους να ξεπεράσετε όλα τα προβλήματα.

Οι δεσμευμένοι θα κάνετε κάποια ταξιδάκια με το ταίρι σας και θα έρθετε πιο κοντά. Οικονομικά προβλήματα θα σας αγχώσουν αλλά θα βρείτε έξυπνους τρόπους να το ξεπεράσετε. Η ειλικρίνεια, ο σεβασμός και η αγάπη ενώνει δύο άτομα μαζί.

Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές επαφές με φίλους, θα καλέσετε κόσμο σπίτι σας και θα διασκεδάσετε. Κάποιο άτομο που θα σας γνωρίσουν άτομα από την οικογένεια ή από το φιλικό περιβάλλον, θα σας κάνει να είστε επιφυλακτικοί και να μετράτε όλες τις πράξεις και τις λέξεις. Από τη μία δεν είναι κακό, από την άλλη πρέπει να δώσετε ευκαιρία στο άλλο άτομο για να εκδηλώσει το χαρακτήρα του. Την τελευταία ημέρα του μήνα ενδέχεται να έχετε μία ξαφνική συνάντηση, που να αλλάξει το status σας από ελεύθερους σε δεσμευμένους.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Χρήστος Φερεντίνος: O ΣΚΑΪ βάζει τέλος στον «Μονομάχο» – Σε ποιο τηλεπαιχνίδι πάει ο γνωστός παρουσιαστής

Καιρός: Οι 6 περιοχές που θα «χτυπήσουν» 40άρια την Τρίτη – Γιατί δεν θα είναι καύσωνας

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Προγραμμάτισα τη γέννα για να έχει ωροσκόπο Δίδυμο και όχι Αιγόκερω το παιδί»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ