Ξαφνικός πλούτος μέχρι το καλοκαίρι: 3 ζώδια που πιάνουν την καλή και αυξάνουν τα έσοδά τους

Σύμφωνα με τους αστρολόγους οι πλανητικές όψεις αυτής της περιόδου ευνοούν στον οικονομικό τομέα, τρία ζώδια.
ξαφνικός-πλούτος-μέχρι-το-καλοκαίρι-3-ζ-196842

Αυτό το καλοκαίρι οι πλανήτες παίρνουν τέτοιες θέσεις ώστε τρία ζώδια θα δουν τα οικονομικά τους να απογειώνονται.

Ζώδια: Η θέση του Δία και της Αφροδίτης

«Όταν πρόκειται για χρήματα, ο Δίας και η Αφροδίτη είναι ιδιαίτερα σημαντικοί επειδή και οι δύο συνδέονται παραδοσιακά με την αφθονία και την ευημερία», λέει ο Wang στο Bustle.

Ο Δίας, γνωστός και ως Μεγάλος Ευεργέτης, κυβερνά τα ζώδια του Τοξότη και των Ιχθύων και αντιπροσωπεύει την καλή τύχη, την επιτυχία, την αφθονία και την επέκταση, ενώ η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης του Ταύρου και του Ζυγού, εκτιμά την αγάπη, την πολυτέλεια, τα υλικά αγαθά και τους οικονομικούς πόρους. Ανάλογα με το πού βρίσκονται λοιπόν αυτοί οι πλανήτες στον ουρανό σε μια δεδομένη στιγμή, το ζώδιό σας μπορεί να «κερδίσει το λαχείο».

Ζώδια: Τα τρία τυχερά ζώδια

Ταύρος

Αφού εξέτασε τις πλανητικές διελεύσεις για τους επόμενους μήνες, ο Wang λέει ότι ο Ταύρος είναι σίγουρα στην κορυφή της λίστας. Ο Δίας κινείται στον 2ο οίκο, αντιπροσωπεύοντας τα χρήματα, το ταλέντο και την αξία. Αυτή η διέλευση συμβαίνει μόνο μία φορά κάθε 12 χρόνια, λέει, και θα φέρει σημαντική ώθηση σε όλους τους τομείς της ζωής τους που σχετίζονται με τα χρήματα.

Σύμφωνα με τον Wang, ο Ταύρος δεν πρέπει να διστάσει να κάνει οικονομικές συζητήσεις το συντομότερο δυνατόν, ειδικά επειδή ο Δίας περνά τον Μάιο επίσης πάνω από τους Διδύμους – τον πλανήτη επικοινωνίας που κυβερνάται από τον Ερμή. Αυτό είναι ένα σημάδι για να μιλήσετε δυνατά και καθαρά, ώστε τελικά να πάρετε αυτό που σας αξίζει.

Παρθένος

Το μέλλον θα είναι ιδιαίτερα ισχυρό για τον Παρθένο, καθώς η Αφροδίτη εισέρχεται στον 8ο οίκο του και ο Δίας ολισθαίνει στον 10ο. Σύμφωνα με τον Wang, αυτές οι πλανητικές κινήσεις θα επιφέρουν μεγάλες αλλαγές στην καριέρα, καθώς και στις οικονομικές επιτυχίες. Η διέλευση του Δία στον 10ο οίκο θα βοηθήσει με την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας, ενώ η διέλευση της Αφροδίτης στον 8ο οίκο σας θα φέρει οικονομική βοήθεια και πόρους.

«Αυτή η ευθυγράμμιση υποδηλώνει μια περίοδο όπου η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση του Παρθένου θα αποδώσουν σε σημαντικές υλικές ανταμοιβές», λέει. «Για εκείνους τους Παρθένους που αμφισβητούν το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς τους, η απάντηση είναι σαφής: οι προσπάθειές σας πρόκειται να αποδώσουν καρπούς με πολύ απτό τρόπο».

Σκορπιός

Ο πλούσιος και τυχερός Δίας θα διέλθει από τον 8ο οίκο του Σκορπιού, ο οποίος αντιπροσωπεύει όλα τα οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τους Σκορπιούς. Θα δείτε μια ξαφνική αύξηση στα οικονομικά -τα δικά σας και του συντρόφου σας. Η κίνηση του Δία θα μπορούσε επίσης να προκαλέσει τη προσωπική μεταμόρφωσή σας. Αυτό θα μπορούσε να εκδηλωθεί μέσω μιας προώθησης στην εργασία, μεγαλύτερης επιτυχίας με μια δευτερεύουσα κίνηση που προσπαθείτε να δημιουργήσετε έσοδα ή ακόμα και τυχαία κέρδη οπότε ετοιμαστείτε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας σύντομα.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Νεαρός περίμενε με λουλούδι την κοπέλα του έξω από το εξεταστικό κέντρο – «Περήφανος για σένα»

Ξετρελαμένη με τον γιο του Μαρινάκη η Καινούργιου: «Ο Μιλτιάδης Μαρινάκης θεωρώ ότι είναι ο πιο ωραίος Έλληνας»

Βασίλης Καρράς: Ο μπαμπάς οικοδόμος, η μαμά καθαρίστρια, τα φτωχικά χρόνια και η αμύθητη περιουσία που «έχτισε»

TAGS:
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ