Περί «εσωτερικής λάμψης»: Ίσως είσαι ένας «άγγελος επί γης» και δεν το γνωρίζεις

περί-εσωτερικής-λάμψης-ίσως-είσαι-έ-179383

Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν σαν στόχο να διαδίδουν την θετική ενέργεια και την ελπίδα. Δεν έχουν συναισθήματα βίας, μίσους και μισαλλοδοξίας και για αυτό χαρακτηρίζονται σαν «άγγελοι επί γης». Μοναδικός σκοπός τους είναι να προσπαθούν να βοηθούν τους άλλους και να περνάνε μια αρμονική ζωή.

Αν κάποια από τα παρακάτω ισχύουν και για σένα, τότε είσαι ένας από τους αγγέλους επί γης ή εργάτης του φωτός. Ο ρόλος σου είναι δύσκολος, όμως να θυμάσαι ότι έχεις έρθει εδώ για κάποιο σκοπό.

Τα χαρακτηριστικά που σε κάνουν «άγγελο επί γης»

Είσαι ΥΠΕΡ ευαίσθητος/η

Οι άγγελοι της γης είναι ευαίσθητοι σε υπερβολικό βαθμό και συγκλονίζονται από τα προβλήματα του κόσμου. Μερικές φορές αισθάνονται ανίσχυροι, απελπισμένοι, απογοητευμένοι ή και κουρασμένοι. Το σπίτι τους είναι ένα μέρος γαλήνης που τους προστατεύει από οποιαδήποτε απειλή.

Σου αρέσει η μοναξιά

Οι άγγελοι της γης είναι μοναχικοί τύποι. Περνούν αρκετό χρόνο με τον εαυτό τους γιατί έτσι εξισορροπούν την ενέργειά τους και «προετοιμάζονται» για την επαφή τους με τους υπόλοιπους ανθρώπους. Εργάζονται σκληρά για να γίνουν καλύτεροι και πιστεύουν ότι αλλάζοντας τον εαυτό τους, θα αλλάξει κι ο υπόλοιπος κόσμος.

Ακόμα δύο χαρακτηριστικά των «αγγέλων επί γης»

Δείχνεις πραγματικό ενδιαφέρον για τους άλλους

Αυτοί οι άνθρωποι θα έκαναν οτιδήποτε περνά από το χέρι τους για να βοηθήσουν τους άλλους, ακόμη και με δικά τους έξοδα. Αισθάνονται «δεμένοι» με όλο τον κόσμο, δείχνουν κατανόηση και προσπαθούν να προσφέρουν άνεση και παρηγοριά σε όσους τη χρειάζονται. Ξέρουν πολύ καλά τη δύναμή τους κι έχουν εμπιστοσύνη σε οποιαδήποτε θετική αλλαγή προκαλούν.

Έχεις έντονη διαίσθηση

Οι αποφάσεις των «αγγέλων της γης» λαμβάνονται με βάση τη διαίσθηση και τα συναισθήματά τους. Η λογική δεν έχει θέση στη ζωή τους και πολλές φορές συνδέουν το κάθε τι με την τέχνη, την μουσική ή την αφήγηση ιστοριών. Έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη στην εσωτερική τους φωνή και συχνά καλούν τους πνευματικούς τους ή τους… αγγέλους-προστάτες τους να τους βοηθήσουν.

Αν κάποια από τα παραπάνω ισχύουν και για σένα, τότε είσαι ένας από τους αγγέλους της γης ή εργάτης του φωτός. Ο ρόλος σου είναι δύσκολος, όμως να θυμάσαι ότι έχεις έρθει σε αυτή τη γη για κάποιο σκοπό.

Μην σταματήσεις ποτέ να λάμπεις, επειδή κάποιος σου βάζει εμπόδια. Έχε εμπιστοσύνη σε ό,τι κάνεις και είμαστε σίγουροι πως θα προσφέρεις πολλά σε όλο τον κόσμο!

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ