Αν τα πειράξεις μαύρο φίδι που σε έφαγε: Τα 2 ζώδια που αν τα βλάψεις το σύμπαν και το κάρμα σε εκδικούνται

Τα ζώδια με τη μεγαλύτερη καρμική προστασία που δεν θες να έρθεις αντιμέτωπος τους , καθώς δύο συγκεκριμένοι πλανήτες δεν θα σε αφήσουν ήσυχο.
αν-τα-πειράξεις-μαύρο-φίδι-που-σε-έφαγε-178771

Σε κάθε περίπτωση, αυτά τα ζώδια έχουν έναν ισχυρό προστάτη που είναι έτοιμος να επέμβει αν τους πληγώσει κανείς. Είναι τα ζώδια με τη μεγαλύτερη καρμική προστασία και αν τα πειράξεις κάνεις θα έρθει το ίδιο το σύμπαν ή το κάρμα αν το προτιμάς, να σε εκδικηθεί σκληρά.

Ακόμα και αν εκείνα επιλέξουν να μην το συνεχίσουν και να μην πάρουν το αίμα τους πίσω, υπάρχουν δύο συγκεκριμένοι πλανήτες που δεν θα σε αφήσουν εκείνοι σε χλωρό κλαρί αν δεν πάρεις αυτό που σου αξίζει για την κακή σου συμπεριφορά.

Τα 2 ζώδια με την μεγαλύτερη καρμική προστασία:

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός έχει τον Πλούτωνα ως κυβερνήτη πλανήτη, ο οποίος είναι γνωστός για την αντίδρασή του αν κάποιος τον πληγώσει ή τον προδώσει. Ο Πλούτωνας είναι ένας πλανήτης που δεν συγχωρεί και μπορεί να εκδικηθεί για λογαριασμό του Σκορπιού, ακόμα και αν ο ίδιος ο Σκορπιός επιλέξει να μην αντιδράσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως από την άλλη έχει τον Κρόνο ως φύλακα-άγγελό του. Είναι ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου και αυτός που θα αποδώσει για χάρη του την δικαιοσύνη. Ο Κρόνος, όπως και ο Πλούτωνας (για τον οποίο μιλήσαμε λίγο πιο πάνω στον Σκορπιό), αργεί, αλλά δεν λησμονεί και δεν συγχωρεί. Αν ο Αιγόκερως έχει το δίκιο με το μέρος του, τότε έχει και τον Κρόνο με το μέρος του. Ο οποίος Κρόνος μάλιστα για χάρη του θα κάνει «ζημιά» σε όποιον/α τον αδίκησε ή τον έβλαψε. Ο Κρόνος θα φέρει την τιμωρία όλων όσων τον πλήγωσαν ή του έκαναν «λαδιές» ή τον «μαχαίρωσαν» πισώπλατα. Μπορεί να μην είναι το απόλυτο πυρηνικό όπλο, όπως ο Πλούτωνας, είναι όμως ένας πλανήτης που θα δώσει σκληρά μαθήματα και “ραπίσματα” σε όσους/ες πρέπει.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ