Δεν είναι ποτέ σίγουροι: Τα 3 ζώδια που παραμένουν ανασφαλή και μέσα στη σχέση τους

Δυστυχώς, αυτά τα τρία ζώδια έχουν την ανασφάλεια στο αίμα τους και αυτό είναι κάτι που τους κάνει τη ζωή δύσκολη.
δεν-είναι-ποτέ-σίγουροι-τα-3-ζώδια-που-π-185515

Αυτά τα τρία ζώδια έχουν βαθιά συναισθήματα και την τάση να νιώθουν ανασφάλεια μέσα στις σχέσεις τους. Οι ανασφάλειές τους μπορεί να οδηγήσουν σε διάφορες ανησυχίες σχετικά με το μέλλον της σχέσης τους και το εάν θα διατηρήσουν τη σταθερότητά τους μέσα στο χρόνο. Έτσι, κάνουν συνεχώς σενάρια, νιώθουν ευάλωτοι και δεν μπορούν να χαρούν τις στιγμές.

Τα ζώδια που παραμένουν ανασφαλή και μέσα στη σχέση τους:

ΤΑΥΡΟΣ

Η ασφάλεια για τον Ταύρο είναι το Α και το Ω. Θέλει στην σχέση του να ξέρει πως όλα πηγαίνουν καλά, ότι θα συνεχίσει το ταίρι του να είναι ερωτευμένο μαζί του και ότι θα μπορεί να διατηρήσει ατόφια όλα όσα έχει «χτίσει» ως τώρα. Μην ξεχνάμε ότι ο Ταύρος είναι άτομο ιδιαίτερα κτητικό, εμμονικό και ζηλιάρικο (χαιρετίσματα στον Σκορπιό!) Νιώθει γενικότερα να απειλείται, ακόμα και χωρίς λόγο και όλες αυτές τις ανασφάλειες τις βγάζει στην σχέση του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα ανασφαλής μέσα στην σχέση του είναι και ο Καρκίνος. Και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που «πνίγει» το ταίρι του και θέλει με άμεσους ή έμμεσους τρόπους να το ελέγχει συνέχεια. Οι ανασφάλειές του είναι αυτές που τον οδηγούν να θέλει να είναι 24/7 με τον/την άλλο/η. Αν μπορούσε να συγχρονίζει μέχρι και την αναπνοή του με το ταίρι του, θα το έκανε. Τόσο προσκολλημένος είναι…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας Σκορπιός δεν θα σου το παραδεχτεί ποτέ ότι είναι ανασφαλής ως άνθρωπος, αλλά να ξέρεις ότι όχι απλά είναι, αλλά το βγάζει στην σχέση του με κάθε πιθανό τρόπο. Θέλει να ελέγχει το ταίρι του, να έχει το πάνω χέρι σε όλα και φυσικά να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην ζωή του. Όλη αυτή η συμπεριφορά του, δείχνει ότι φοβάται μήπως τον/την χάσει, μήπως προδοθεί και μήπως καταρρεύσουν όλα όσα έχει «χτίσει» μαζί του (φιλιά στον «σύντροφο» Ταύρο. Ξέρει αυτός…)

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Οι solo travelers του ζωδιακού: Τρία ζώδια που απολαμβάνουν να ταξιδεύουν χωρίς παρέα

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου: Οι προβλέψεις και το ζώδιο που θα «πιεστεί» περισσότερο

Τα ζώδια της ημέρας: Δεσμεύσεις περιμένουν τους Αιγόκερους και ένα ακόμη ζώδιο

TAGS:
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ