Όλη η τύχη πάνω τους με τον Άρη στον Ταύρο: 4 ζώδια θα κερδίσουν το Τζόκερ της ζωής τους

Με τον Άρη στον Ταύρο από 09/06/2024 – 20/07/2024 οι ρυθμοί πέφτουν, αλλά αυξάνεται η πίεση σε τέσσερα ζώδια.
όλη-η-τύχη-πάνω-τους-με-τον-άρη-στον-ταύ-198548

Ο Άρης κάνει την διέλευση του στο ζώδιο του Ταύρου και πρόκειται να αλλάξει η ροή της ενέργειας για όλα τα ζώδια.

Ο πλανήτης της δράσης, του πάθους, της αποφασιστικότητας θα παραμείνει στο πράο και σταθερό ζώδιο του Ταύρου μέχρι τις 20 Ιουλίου 2024, επιβραδύνοντας μεν τον βηματισμό μας, αλλά αυξάνοντας τη συγκέντρωση, την υπομονή και το πείσμα μας. Αρχικά αυτή η μετακίνηση θα μας φανεί ανακουφιστική -μετά την έντονη δραστηριότητα του Άρη στον παρορμητικό Κριό που προηγήθηκε και μας εξάντλησε- και θα μας βοηθήσει να ανακτήσουμε σιγά-σιγά τις δυνάμεις μας, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τον Άρη στους Δίδυμους που θα κάνει τα πράγματα να κινηθούν ξανά από τις 20 Ιουλίου 2024 και μετά.

Ο Άρης στον Ταύρο είναι σε θέση αδυναμίας και σε πλήρη αντίθεση από ό,τι ήταν στον Κριό, στον οποίο είναι σε κυριαρχία. Όταν ο Άρης βρίσκεται στον Ταύρο είμαστε πεισματάρηδες και αποφασιστικοί, αλλά όχι μαχητικοί και επιθετικοί άνευ λόγου κι αιτίας. Ο Άρης είναι ο πλανήτης της δύναμης και της δράσης και ο Ταύρος ένα ζώδιο που κάνει αργά και σταθερά βήματα, οπότε το κλειδί της επιτυχίας για αυτόν τον συνδυασμό είναι να ασχοληθούμε με τα πρακτικά θέματα, να θέσουμε γερές βάσεις και να πατάμε τα πόδια μας στο έδαφος όσο ψηλά και αν στοχεύουμε. Με λίγα λόγια να μην ονειροβατούμε και να μη σπαταλάμε την ενέργεια μας σε στόχους που είναι εκτός πραγματικότητας. Δεν εννοώ να μην έχουμε φιλοδοξίες και βλέψεις, ίσα-ίσα ο Άρης στον Ταύρο μας δίνει τη δύναμη να τους κυνηγήσουμε με υπομονή και επιμονή μέχρι να πετύχουμε αυτό που θέλουμε, εννοώ να μην επενδύουμε σε ό,τι μας έρθει στο μυαλό, να μην λειτουργούμε παρορμητικά και πριν αξιολογήσουμε ρεαλιστικά τις καταστάσεις και τις συνθήκες. Τώρα, με τον Άρη στον Ταύρο, θα δούμε καθαρά αν άξιζαν όλα αυτά για τα οποία προσπαθήσαμε και κοπιάσαμε το προηγούμενο διάστημα, ή αν κυνηγούσαμε ανεμόμυλους τυφλωμένοι από την παρόρμηση και τη ματαιοδοξία μας. Γενικά να θυμάστε ότι ο Άρης στον Ταύρο δεν αρέσκεται στη βιασύνη και στην προχειρότητα, θέλει πίστη, σωστούς χειρισμούς, χωρίς υπερβολές και εγωιστικές τάσεις, όπως ακριβώς και ο λαγός με τη χελώνα στον μύθο του Αισώπου. Ο Άρης στον Ταύρο είναι η χελώνα που με αργά και σταθερά βήματα τερμάτισε πρώτη!

Ζώδια: Ηρεμία και απολαύσεις

Ο Άρης είναι ο πλανήτης της δύναμης, του θυμού και της έκρηξης, αντιθέτως ο Ταύρος είναι ήρεμος και πράος και δεν τσακώνεται αν δεν προκληθεί. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης θα προσπαθούμε να αποφεύγουμε τις αντιπαραθέσεις, τους καβγάδες, και θα επιδιώκουμε μεγαλύτερη ποιότητα στη ζωή μας. Βέβαια, αν οι προκλήσεις είναι έντονες το «ταύρος εν υαλοπωλείο» θα γίνει πράξη. Ιδιαίτερα στις ερωτικές σχέσεις, κάθε φορά που ο Άρης βρίσκεται σε ζώδιο που κυβερνά η Αφροδίτη, δηλαδή στον Ταύρο και τον Ζυγό, υπάρχει η τάση να μην εκφράζουμε τον θυμό μας άμεσα και να μην αντιμετωπίζουμε τα θέματα που προκύπτουν. Έτσι δυστυχώς κρατάμε τα παράπονα μέσα μας μέχρι να γίνει η μεγάλη έκρηξη και αυτό αφορά περισσότερο τα σταθερά ζώδια: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

Όταν ο Άρης βρίσκεται στον Ταύρο είναι μια καλή περίοδος για:

Να αντιμετωπίσουμε με δυναμική οικονομικά θέματα

Να ανοίξουμε τραπεζικό λογαριασμό

Να ξεκινήσουμε αποταμίευση

Να προσέξουμε το βάρος μας

Να ξεκινήσουμε γυμναστική και να δώσουμε σημασία στη φυσική μας κατάσταση

Να εκδηλώσουμε τη ρομαντική πλευρά μας

Να ζήσουμε στιγμές πάθους με τον σύντροφό μας

Να απολαύσουμε καλό και ποιοτικό φαγητό

Ζώδια: Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο με τον Άρη στον Ταύρο

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιο σας σημαίνει γρήγορους ρυθμούς στην καθημερινότητα σας. Θα τρέχετε συνεχώς για όλους και για όλα και πολλές φορές δεν θα σας φτάνει το 24ωρο για να προλάβετε να ολοκληρώσετε όλες τις υποχρεώσεις σας. Επίσης, εκτός από τις ευθύνες και τις απαιτήσεις των τρίτων που θα έχετε στο κεφάλι σας κι εσείς οι ίδιοι θα απαιτείτε περισσότερα από τον εαυτό σας. Ο Άρης σημαίνει δράση και αν το προηγούμενο διάστημα απλά σκεφτόσασταν διάφορα πράγματα και ψάχνατε το πώς θα τα καταφέρετε, τώρα ήρθε η στιγμή για να τα τρέξετε και να έχετε εξελίξεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Όμως, αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι η υγεία σας, διότι ο Άρης μας κάνει πιο επιρρεπείς σε ατυχήματα και ιώσεις, οπότε θωρακίστε τον εαυτό σας για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στα επιβαρυμένα προγράμματα που μπορεί να έχετε. Επίσης, να είστε προσεκτικοί με το ταίρι σας, πώς συμπεριφέρεστε όταν αλληλεπιδράτε, διότι τα νεύρα και οι καβγάδες δεν θα λείψουν αν ο τρόπος σας είναι πιεστικός και απότομος.

Τρία πράγματα που μπορείτε να κάνετε με τον Άρη στον Ταύρο:

Να γυμνάζεστε και να προσέχετε τη φυσική σας κατάσταση και το βάρος σας

Να ξεκινήστε μια δραστηριότητα που σας αρέσει πολύ

Να πάρετε το προβάδισμα στις σχέσεις σας, προσωπικές κι επαγγελματικές

ΛΕΩΝ

Η μετακίνηση του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου σημαίνει για εσάς περισσότερο άγχος και μεγαλύτερη πίεση σε δύο τομείς, το σπίτι και την καριέρα. Τα σενάρια είναι πολλά και όχι αρνητικά, με την προϋπόθεση ότι θα εργαστείτε σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σας. Το διάστημα που ακολουθεί μέχρι τις 20 Ιουλίου δεν θα είναι χαλαρό. Θα είστε παραγωγικοί αλλά και πολύ εξαντλημένοι, γι’ αυτό να προσπαθήστε να βρίσκετε και λίγο χρόνο να ξεκουράζετε και το σώμα αλλά και το μυαλό σας. Με κάποιο τρόπο η δράση σας θα αφορά έναν χώρο, ένα ακίνητο, που μπορεί να είναι και το σπίτι σας ή η απόφασή να αξιοποιήσετε την ακίνητη περιουσία σας ή να μετακομίσετε για να πάτε κάπου καλύτερα. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να θέλετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στον επαγγελματικό τομέα και να χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε καινούριες συνθήκες, σε νέο περιβάλλον και συνήθως η περίοδος προσαρμογής δεν είναι εύκολη, καθώς έχουμε περισσότερο άγχος, ανασφάλειες, μέχρι να συνηθίσουμε. Εσείς να θυμάστε ότι θα είναι ένα διάστημα που θα φέρει βελτιώσεις σε πολλούς τομείς, αλλά μετά από κόπο.

Τρία πράγματα που μπορείτε να κάνετε με τον Άρη στον Ταύρο:

Να βάλετε έναν στόχο και μη σταματήσετε τις προσπάθειες μέχρι να τον πετύχετε

Να ανανεώσετε το βιογραφικό σας, τη δημόσια εικόνα σας, ώστε να σας προσέξουν

Να πιστέψετε στον εαυτό σας και στις ικανότητες σας

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης παίρνει θέση απέναντι σας και αυτό σημαίνει ότι με κάποιο τρόπο, μέχρι τις 20 Ιουλίου, δεν θα έχετε τον έλεγχο στα θέματα που αφορούν στην καθημερινότητά σας. Η «μπάλα» δεν θα είναι πια στο δικό σας γήπεδο και από δω και κάτω θα πρέπει εσείς να προσαρμόζετε το πρόγραμμα σας στις ανάγκες των άλλων, είτε αυτός-η είναι ο-η σύντροφός, το παιδί σας, οι συνεργάτες σας, όλοι οι άνθρωποι που παίζουν βασικό ρόλο στη ζωή σας. Είναι μια περίοδος με αυξημένες απαιτήσεις από τους άλλους κι εσείς θα τρέχετε για να ικανοποιήσετε ό,τι μπορείτε και στα προσωπικά και στα επαγγελματικά. Είναι όμως και μια περίοδος που μπορεί να προκύψουν εντάσεις, διότι τα νεύρα σας δεν θα είναι σε καλή κατάσταση, θα ξεσπάτε συνεχώς και θα προσπαθείτε να επιβάλετε τη γνώμη σας. Χρειάζεται λοιπόν, μεγάλη προσοχή στις σχέσεις είτε με τον σύντροφο είτε με τους συνεργάτες και προσπαθήστε όσο μπορείτε να είστε πιο ευέλικτοι στις απόψεις σας και πιο ευγενείς στον τρόπο που εκφράζεστε. Ιδιαίτερα στον χώρο εργασίας, θα ήταν καλύτερο να υιοθετήσετε μια πιο συμβιβαστική προσέγγιση με τους συναδέλφους σας και να μην προκαλείτε καβγάδες και αντιπαραθέσεις. Είναι και μια περίοδος που μπορεί να έρθουν και καινούριοι άνθρωποι στη ζωή σας είτε για να σας προτείνουν κάτι σε προσωπικό επίπεδο ή επαγγελματικό.

Τρία πράγματα που μπορείτε να κάνετε με τον Άρη στον Ταύρο:

Να κάνετε ασκήσεις ψυχραιμίας και υπομονής

Να δουλέψετε τη σχέση με τον-η σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας

Να μάθετε τι σημαίνει ανταγωνισμός και τι συνεργασία

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης στον Ταύρο επηρεάζει στο δικό σας ωροσκόπιο, την οικογένεια, το σπίτι και τη δουλειά. Θα έρθετε σε επαφή με συγγενείς και ίσως φιλοξενήσετε κάποια άτομα και θα περάσετε ωραίες οικογενειακές στιγμές. Σε ό,τι αφορά το σπίτι ως ακίνητο, μπορεί να αποφασίσετε να ανανεώσετε τον χώρο, να το ανακαινίσετε ή να αποφασίσετε να μετακομίσετε. Επίσης μπορεί να ασχοληθείτε με την ακίνητη περιουσία σας και να την αξιοποιήσετε με κάποιον τρόπο, να νοικιάσετε ή να πουλήσετε κάποιο ακίνητο ή μπορεί και να το επισκευάσετε αν χρειάζεται κάποιες επιδιορθώσεις. Μάλιστα αν προσπαθούσατε καιρό και είχατε ξεκινήσει κάποια αγοραπωλησία που καθυστερούσε, τώρα μπορεί και να ολοκληρωθεί. Πέρα από τα θέματα του σπιτιού, θα σας απασχολήσουν και τα επαγγελματικά σας βήματα. Κάποιοι από εσάς μπορεί να ξεκινάτε κάτι νέο και να χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε ένα περιβάλλον καινούριο και αυτή η διαδικασία, παρόλο που είναι θετική, να σας αγχώνει. Γενικά, είναι μια περίοδος με μεγαλύτερο στρες για εσάς τους Υδροχόους, αλλά είναι και ένα πολύ αποτελεσματικό διάστημα, αρκεί να έχετε κατά νου αυτό που θέλει ο Άρης στον Ταύρο από εσάς, δηλαδή να μη βιάζεστε, να τα κάνετε όλα σιγά σιγά και δείχνοντας υπομονή και επιμονή στον στόχο.

Τρία πράγματα που μπορείτε να κάνετε με τον Άρη στον Ταύρο:

Να ανακαινίσετε το σπίτι και να το καθαρίσετε από περιττά αντικείμενα

Να επιδιώξετε μια σημαντική αγοροπωλησία ακινήτων

Να αφιερώσετε χρόνο για να μαγειρέψετε σε όλη την οικογένεια

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Η Lidl Hellas υιοθετεί τα ταμεία self-checkout: Τέλος οι ουρές, αλλαγές στις πληρωμές και στα φυλλάδια

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Η ζωή και η καριέρα της αξέχαστης «υπηρέτριας» του ελληνικού κινηματογράφου

Γεωργία Βασιλειάδου: Η πληρωμένη απάντηση που έδωσε σε θεατή όταν τόλμησε να πει μπροστά της πόσο άσχημη είναι

TAGS:
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ