Άση Μπήλιου: Έρωτες, διακοπές και… ανάδρομος Ερμής για όλα τα ζώδια

Μάθε τι επιφυλάσσει το καλοκαίρι του 2024 για τα ζώδια. Αστρολογικές προβλέψεις και τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου.
άση-μπήλιου-έρωτες-διακοπές-και-ανάδ-198677

Η Άση Μπήλιου μας αποχαιρέτησε για το καλοκαίρι με μια εκπομπή γεμάτη αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Στο τελευταίο επεισόδιο του «Stars System» που προβλήθηκε το Σάββατο 8 Ιουνίου στη 13:10 στο Star, η αγαπημένη αστρολόγος μας έδωσε τον «οδηγό» για το καλοκαίρι του 2024.

Τι επιφυλάσσει το καλοκαίρι για όλα τα ζώδια;

– Θετικά διαστήματα για χαλάρωση, γνωριμίες και αξέχαστες διακοπές;

– Περιόδους που θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις σχέσεις και στα οικονομικά μας;

– Ερωτικές περιπέτειες ή επιστροφές από το παρελθόν;

– Νέα ξεκινήματα ή απεγκλωβισμό από καταστάσεις που μας βαραίνουν;

Η γνωστή αστρολόγος έδωσε απαντήσεις σε όλα αυτά, αναλύοντας λεπτομερώς τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο. Το φετινό καλοκαίρι έχει απ’ όλα. Έχει θετικά διαστήματα για χαλαρές εξόδους, γνωριμίες και διασκεδαστικές διακοπές, αλλά έχει και ανάδρομο Ερμή και κάποιες περιόδους που θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί τόσο στις σχέσεις όσο και στα οικονομικά μας.

– Ποια είναι τα πιο ευνοϊκά διαστήματα για το δικό σας ζώδιο;

– Πότε θα πρέπει να αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις και βιαστικές αποφάσεις;

– Ποιοι θα είναι οι τυχεροί που θα απολαύσουν ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι;

– Και ποιοι θα έχουν το μυαλό τους στη δουλειά ή τις υποχρεώσεις, ακόμα και στις διακοπές;

Εκτός από τις αστρολογικές προβλέψεις, η Άση Μπήλιου μίλησε και για τα αμφιλεγόμενα ζώδια, εξηγώντας τι σημαίνει να έχετε γεννηθεί σε αμφίβολη ημερομηνία.

Άση Μπήλιου: Η τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια

Σάββατο, 8 Ιουνίου 2024

Αντίθετα με το ενθουσιώδες κι αισιόδοξο πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου, το δεύτερο Σαββατοκύριακο του είναι αρκετά πιο απαιτητικό καθώς και τις δυο μέρες έχουμε όψεις των πλανητών από τους Διδύμους με τον Κρόνο. Το Σάββατο σχηματίζεται η όψη τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Κρόνο, ενώ την Κυριακή σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο. Καθώς ο Κρόνος (περιορισμοί, αυστηρότητα, μελαγχολία) ζορίζει την Αφροδίτη και τον Ήλιο (διάθεση, σχέσεις, οικονομικά, αυτοπεποίθηση, δράση) θα νιώθουμε πιο έντονα ίσως τις ελλείψεις μας και θα έχουμε την τάση να μελαγχολούμε. Η τάση αυτή θα είναι πιο έντονη στα μεταβλητά ζώδια: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου ήδη από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή το βράδυ στις 22:29 που προχωρά στο ζώδιο του Λέοντα.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες επηρεάζονται και τις δυο μέρες από τις όψεις με τον Κρόνο και μπορεί να έχουν και πιθανά προβλήματα σε επικοινωνία και μετακινήσεις. Μη βιάζεστε αν ταξιδεύετε και αποφύγετε τους εκνευρισμούς αν ταξιδεύετε για να ψηφίσετε σε ένα άλλο μέρος. Προσοχή και στις ιδεολογικές αντιπαραθέσεις. Την Κυριακή όμως έχουμε και μια πλανητική αλλαγή, καθώς ο Άρης προχωρά στο ζώδιο του Ταύρου όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 20/07. Από τη νέα του θέση θα επηρεαστούν περισσότερο Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι με ανακατατάξεις στον άξονα καριέρας-οικογένειας κι εξελίξεις σε κομβικά ζητήματα. Από τη θέση του αυτή θα στρέψει το ενδιαφέρον μας περισσότερο σε θέματα ασφάλειας, οικονομικών, της φύσης και του περιβάλλοντος.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Ζακλίν Ντε Ρομιγί: «Αν η Ελλάδα μάς ζητούσε πίσω όλες τις λέξεις που έχουμε δανειστεί, ο Δυτικός πολιτισμός θα κατέρρεε»

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Ο μεγάλος έρωτας, ο χωρισμός και το προσκλητήριο γάμου

Μυρμήγκια: Το έξυπνο κόλπο για να απαλλαχθείτε μια για πάντα με 2 κινήσεις

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ