Άντεξε μέχρι το τέλος: 94χρονος παππούς συνόδευσε την εγγονή του στο γάμο της και «έσβησε» λίγες ώρες μετά

άντεξε-μέχρι-το-τέλος-94χρονος-παππούς-115705

Ο Bronislaw Grom Karwowski, ο βετεράνος του Β Παγκοσμίου Πολέμου, κατάφερε στα 94του χρόνια να συνοδεύσει την εγγονή του στην εκκλησία. Πολλοί πίστευαν ότι δεν θα τα κατάφερνε. Τα κατάφερε όμως, όπως στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν σώθηκε μετά από καταδίκη από του ΝΑΖΙ.

94χρονος παππούς συνόδευσε την εγγονή του στο γάμο της και έφυγε από τη ζωή δύο μέρες μετά

Στο βίντεο που βρίσκεται παρακάτω μπορείτε να δείτε τον παππού, ο οποίος ήταν συνοδός στην εγγονή, η οποία θα παντρευόταν τον καλό της στην εκκλησία. Οι καλεσμένοι, αλλά και ο γαμπρός συγκινήθηκαν με την εικόνα της συνοδείας της νύφης, που ήταν ο παππούς της. Επίσης, μετά από δύο ημέρες, ο Bronislaw Grom Karwowski, έφυγε από τη ζωή.

Οι Ναζί συνέλαβαν τον Bronislaw Grom Karwowski στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Όμως, ο Bronislaw κατάφερε να δραπετεύσει από τους Ναζί, οι οποίοι είχαν σαν έδρα την Πολωνία. Όμως, ο ίδιος δεν σώθηκε. Το 1948 ο ίδιος συνελήφθη ξανά και καταδικάστηκε. Έπρεπε να εκτίσει ποινή φυλάκισης χρονικής περιόδου δέκα ετών. Έπειτα, βραβεύτηκε με «το Σταυρό του Ιππότη του Τάγματος της Αναγέννησης της Πολωνίας» και όχι μόνο.

Ο Bronislaw Grom Karwowski συνόδευσε την εγγονή του στην εκκλησία. Πρόλαβε αυτή τη σπουδαία εμπειρία πριν φύγει από τη ζωή δύο ημέρες μετά.

94χρονος παππούς συνόδευσε την εγγονή του στο γάμο της και «έσβησε» λίγο αργότερα

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ