Κατέληξε στο νοσοκομείo: 31χρονη βγάζει 7.000 ευρώ τη μέρα πουλώντας τα… αέριά της,

κατέληξε-στο-νοσοκομείo-31χρονη-βγάζει-7-000-114097

Εχει βρει μια πολύ περίεργη δουλειά μια 31χρονη γυναίκα η οποία πουλάει τα αέρια της σε ένα βαζάκι και για να τα καταφέρει (να έχει πολλά) κάνει μια ειδική διατροφή που όμως την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Η 31χρονη πουλάει τα αέρια της

Η 31χρονη γυναίκα, προκειμένου να βγάλει το εισόδημά της, αποθήκευε τα αέριά της σε ένα βαζάκι και μετά τα πουλούσε. Ωστόσο, αυτή η «δουλειά» αποδείχθηκε επικίνδυνη για την ίδια, καθώς την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Η Stephanie Matto έβγαζε 50 χιλιάδες δολάρια τη βδομάδα καθώς χρέωνε βαρέα κι ανθυγιεινά στους πελάτες της (μιας και δεν μπορούσε να τα πάρει από το κράτος) εξαιτίας των αντιξοοτήτων της εργασίας της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stephanie Matto (@stepankamatto)

Η 31χρονη Stephanie, μετά από πολλά βαζάκια έτοιμα προς αποστολή στους πελάτες, εμφάνισε συμπτώματα καρδιακής προσβολής.

Κατέληξε στο νοσοκομείο η 31χρονη που πουλάει τα αέρια της

Η ίδια λοιπόν κατέληξε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί της έκαναν αιματολογικές και διάφορες άλλες αναγκαίες εξετάσεις, για να συμπεράνουν ότι το πρόβλημα προήλθε εξαιτίας υπερβολικών αερίων, που προκάλεσε η ειδική διατροφή της γυναίκας.

Αυτή φυσικά περιλάμβανε πολλά όσπρια, αυγά και protein shakes μπανάνας.

Ο λόγος που την επέλεξε ήταν για να παράγει όσο περισσότερο «προϊόν» γίνεται και να το πουλάει $1,000 έκαστο. Προτού την κατηγορήσετε για τσιμπημένες τιμές, την εορταστική περίοδο έκανε δώρο στο κοινό της 50% έκπτωση!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stephanie Matto (@stepankamatto)

Η άλλοτε διαγωνιζόμενη του ριάλιτι ’90 Day Fiance’ ανακάλεσε εκεί την τρομακτική στιγμή, λέγοντας ότι αισθάνθηκε να παθαίνει ανακοπή. Δυσκολευόταν πολύ να ανασάνει, ενώ κάθε φορά που το έκανε, ένιωθε έναν πόνο στην καρδιά. Έτσι, ζήτησε από έναν φίλο της να την πάει στο νοσοκομείο, όπου δεν αποκάλυψε τη δουλειά της, παρά μόνο τη διατροφή της.

Στο τέλος αναγκάστηκε να πάρει φαρμακευτική αγωγή, η οποία όπως λέει, της έκλεισε την επιχείρηση. Ωστόσο, από τον περσινό Νοέμβριο μέχρι σήμερα κατάφερε να βγάλει συνολικά $200,000, οπότε δεν τη νοιάζει και πολύ.

Πραγματικά πολύ περίεργη ιστορία και απορούμε ποιοι άνθρωποι θέλουν να αγοράσουν αυτό το “προιόν”. Μας κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση που έχει πελάτες.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ